AQ001R-TOP

Varaosa AQVA GLASS vedenpuhdistuskannuun, kaatonokka ja ilmanottopilli

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja

Toimituskulut alkaen 7,90 €
Tai nouto myymälästä 0 €

19,90 €

Hinta sis. alv 24%

1 476 kpl

Testatusti toimiva Toimitus 1-3 päivässä 14 päivän palautusoikeus

Tuotekysymykset

|
04.09.2021

Hei, Milloin Suomessa valmistetut kannut tulevat myyntiin? Jos ostaa varaosina lasisen kannun, kaatonokan ilmanottopillillä ja suodattimen niin saako niistä koottua kannun?

Aqva Finland
|
06.09.2021

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suomessa valmistetut puhdistuskannut on suunniteltu tulevan Suomen myyntiin joulumarkkinoille. Kannun saa kokonaisena tosiaan koottua näistä mainitsemistanne osista myös, jos näin haluaa tehdä.

|
02.04.2021

Meillä ollut tämä kannu käytössä 6kk. Ilmanottopilli alkoi värjäytyä aavistuksen ruskehtavaksi. Se oli helppo pestä kun kaupasta löytyi sopivan pieni ja pitkä harja. Kaatonokkaa pestäessä huomasin että kaatonokan sisällä on selvästi onkalo joka kerää vettä. Vaikuttaa siltä että tämä onkalo tyhjenee joka kerta kaadettaessa vettä mutta kaiken muun ajan siinä makaa jonkin verran vettä. Nyt näkyy että tämä onkalo on kanssa värjäytynyt aavistuksen ruskeaksi samalla tavalla kuin ilmanottopilli. Ongelmana on vain että tätä onkaloa ei pääse pesemään millään tavalla. Onko mitään suunnitelmia parantaa tätä kaatonokkaa niin että sen pääsee puhdistamaan? Jos ei, niin pyydän lähettämään uuden kaatonokan kaksi kertaa vuodessa. Tämä on hirveä suunnitteluvirhe jos kaatonokkaa ei saa avattua puhdistusta varten.

Aqva Finland
|
07.04.2021

Hei ja kiitos viestistänne. Kiitos kommentistanne. AQ001 kannuun on tulossa kokonaisuudessaan päivitystä ja näin ollen myös kaatonokkaan tulee muutoksia.

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja..

Sopii AQVA GLASS 2 ja AQVA GLASS kannuihin

Korkki: ABS muovi, elintarvikelaatu