HUOMIO UUSI OSOITE

Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki

Kokemuksia

Juomavesi saareen helposti ja edullisesti

Juomaveden kantaminen saaressa sijaitsevalle mökille on työlästä, ja siitä syntyy paljon roskaa. Tiia Söderholm sisaruksineen ratkaisi saarimökin juomavesipulmat AQVA PURE 2 -käänteisosmoosilaitteella. ”Tämä on mahtava keksintö! Uskomatonta. Oli vapauttava tunne, kun hanasta pystyi tuosta vain ottamaan juomavettä”, Söderholm sanoo.

Lue lisää

Kokemuksia

Suihkusuodattimesta apu ihottumiin

Enää luokanopettaja ei herää ihon kutinaan tai joudu peittelemään atopian läikittämää ihoaan. Aqvan suodattava suihkupää on ollut käytössä kaksi kuukautta ja iho on nyt hyvässä kunnossa. ”Ensimmäistä kertaa elämässäni olen pärjännyt viisi viikkoa ilman kortisonia”.

Lue lisää

Kokemuksia

Hyvää juomavettä merivedestä ison perheen tarpeisiin

Jan Bäckströmin mökillä juoma- ja käyttövesi suodatetaan merivedestä. AQVAn käänteisosmoosilaitteen teho riittää hoitamaan isonkin porukan vedenkulutuksen. ”Vesi ei ole kertaakaan päässyt loppumaan, vaikka meitä on usein seitsemän aikuista ja viisi lastenlasta lotraamassa.”

Lue lisää

Kokemuksia

Kaivovesianalyysi paljasti ettei kodin vesi ollut juomakelpoista

Vaikka juomavesi vaikuttaisi täysin puhtaalta, siinä voi silti olla hajuttomia, mauttomia ja värittömiä epäpuhtauksia. Kaivovesianalyysi paljasti Timo Lehtoselle, että hänen perheensä käyttämässä juomavedessä oli uraania moninkertaisesti yli sallittujen suositusarvojen.

Lue lisää

Kokemuksia

Lapsen allergiaoireet helpottuivat vedensuodattimen avulla

“En olisi ikinä uskonut, miten iso merkitys suodatetulla hanavedellä voi olla. Perheemme ei enää luovu puhtaasta vedestä”, Elina Väljä Turusta kertoo. Lue, miten Aqvan vedensuodatin vaikuttaa allergiaperheen arkeen.

Lue lisää

Kokemuksia

Suihkusuodatin suojaa hiukset kloorilta ja metallikertymiltä

Hiukset takkuuntuvat, katkeilevat, kellertyvät ja vihertyvät. Hoitotuotteisiin ja kampaamoihin uppoaa rahaa, mutta niistä on vain apua vain hetken. Kuulostaako tutulta? Ongelman ydin voi löytyä yllättävästä paikasta: kotisi suihkusta.

Lue lisää

Kokemuksia

Järvivedestä juoma- ja pesuvesi mökille

Puhtaan juomaveden saaminen mökille voi joskus olla hankalaa. Jesse Rask ratkaisi pulman AQVA Finlandin käänteisosmoosilaitteistolla, joka puhdistaa läheisen järven vettä juomakäyttöön. 

Lue lisää

Kokemuksia

Vesianalyysi uuden kodin kaivovedestä

”Kaivoveden testaaminen on helppoa. Näytteen voi toimittaa postitse laboratorioon ja tulokset tulevat suoraan sähköpostiin”, kiittelee omakotitalonsa veden testauttanut Riku Uski. Kaivovesi tulisi tutkituttaa säännöllisesti, sillä sen laatu saattaa vaihdella kausittain.

Lue lisää

Kokemuksia

Puhdasta vettä lahjaksi koko suvulle

Piia Kosonen sai terveysalalla työskentelevältä siskoltaan yllätyslahjan, joka on ollut ahkerassa käytössä: AQVA ULTRA hanasuodattimen. ”Suodatettu vesi maistuu paremmalta, eikä siinä ole kloori- tai lääkejäämiä, kuten vesijohtovedessä. Meidän suvussa jo puolella on sama laite.

Lue lisää

Kokemuksia

Suodatettu vesi ravintola Silvopleehen

Kun ravintolan ytimessä on laadukas, terveellinen ja puhdas kasvisruoka, myös vedellä on väliä. Silvopleen omistajalla Satu Silvolla oli ollut vuosia toiveena saada vedensuodattimet ravintolaansa. Nyt Silvopleessa asiakkaat saavat juodakseen AQVAn vedensuodattimella puhdistettua vettä.

Lue lisää

Kokemuksia

Juoma- ja käyttövesi saarimökille suoraan merestä

Marko Sandberg rakennutti itselleen hulppean mökin Nauvon saaristoon. Kaikilla mukavuuksilla olevan mökin juoma- ja käyttövesi otetaan suoraan merestä AQVA AHTI-käänteisosmoosilaitteistolla. 

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

Tietosuojaseloste