• HUOMIO! Uusi osoite 3.6.2023 alkaen!
 • Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki
 • Kokemuksia

  Juomavesi saareen helposti ja edullisesti

  Juomaveden kantaminen saaressa sijaitsevalle mökille on työlästä, ja siitä syntyy paljon roskaa. Tiia Söderholm sisaruksineen ratkaisi saarimökin juomavesipulmat AQVA PURE 2 -käänteisosmoosilaitteella. ”Tämä on mahtava keksintö! Uskomatonta. Oli vapauttava tunne, kun hanasta pystyi tuosta vain ottamaan juomavettä”, Söderholm sanoo.

  Lue lisää

  Kokemuksia

  Suihkusuodattimesta apu ihottumiin

  Enää luokanopettaja ei herää ihon kutinaan tai joudu peittelemään atopian läikittämää ihoaan. Aqvan suodattava suihkupää on ollut käytössä kaksi kuukautta ja iho on nyt hyvässä kunnossa. ”Ensimmäistä kertaa elämässäni olen pärjännyt viisi viikkoa ilman kortisonia”.

  Lue lisää

  Kokemuksia

  Hyvää juomavettä merivedestä ison perheen tarpeisiin

  Jan Bäckströmin mökillä juoma- ja käyttövesi suodatetaan merivedestä. AQVAn käänteisosmoosilaitteen teho riittää hoitamaan isonkin porukan vedenkulutuksen. ”Vesi ei ole kertaakaan päässyt loppumaan, vaikka meitä on usein seitsemän aikuista ja viisi lastenlasta lotraamassa.”

  Lue lisää

  Kokemuksia

  Kaivovesianalyysi paljasti ettei kodin vesi ollut juomakelpoista

  Vaikka juomavesi vaikuttaisi täysin puhtaalta, siinä voi silti olla hajuttomia, mauttomia ja värittömiä epäpuhtauksia. Kaivovesianalyysi paljasti Timo Lehtoselle, että hänen perheensä käyttämässä juomavedessä oli uraania moninkertaisesti yli sallittujen suositusarvojen.

  Lue lisää

  Kokemuksia

  Lapsen allergiaoireet helpottuivat vedensuodattimen avulla

  “En olisi ikinä uskonut, miten iso merkitys suodatetulla hanavedellä voi olla. Perheemme ei enää luovu puhtaasta vedestä”, Elina Väljä Turusta kertoo. Lue, miten Aqvan vedensuodatin vaikuttaa allergiaperheen arkeen.

  Lue lisää

  Kokemuksia

  Suihkusuodatin suojaa hiukset kloorilta ja metallikertymiltä

  Hiukset takkuuntuvat, katkeilevat, kellertyvät ja vihertyvät. Hoitotuotteisiin ja kampaamoihin uppoaa rahaa, mutta niistä on vain apua vain hetken. Kuulostaako tutulta? Ongelman ydin voi löytyä yllättävästä paikasta: kotisi suihkusta.

  Lue lisää

  Kokemuksia

  Järvivedestä juoma- ja pesuvesi mökille

  Puhtaan juomaveden saaminen mökille voi joskus olla hankalaa. Jesse Rask ratkaisi pulman AQVA Finlandin käänteisosmoosilaitteistolla, joka puhdistaa läheisen järven vettä juomakäyttöön. 

  Lue lisää

  Kokemuksia

  Vesianalyysi uuden kodin kaivovedestä

  ”Kaivoveden testaaminen on helppoa. Näytteen voi toimittaa postitse laboratorioon ja tulokset tulevat suoraan sähköpostiin”, kiittelee omakotitalonsa veden testauttanut Riku Uski. Kaivovesi tulisi tutkituttaa säännöllisesti, sillä sen laatu saattaa vaihdella kausittain.

  Lue lisää

  Kokemuksia

  Puhdasta vettä lahjaksi koko suvulle

  Piia Kosonen sai terveysalalla työskentelevältä siskoltaan yllätyslahjan, joka on ollut ahkerassa käytössä: AQVA ULTRA hanasuodattimen. ”Suodatettu vesi maistuu paremmalta, eikä siinä ole kloori- tai lääkejäämiä, kuten vesijohtovedessä. Meidän suvussa jo puolella on sama laite.

  Lue lisää

  Kokemuksia

  Suodatettu vesi ravintola Silvopleehen

  Kun ravintolan ytimessä on laadukas, terveellinen ja puhdas kasvisruoka, myös vedellä on väliä. Silvopleen omistajalla Satu Silvolla oli ollut vuosia toiveena saada vedensuodattimet ravintolaansa. Nyt Silvopleessa asiakkaat saavat juodakseen AQVAn vedensuodattimella puhdistettua vettä.

  Lue lisää

  Tilaa uutiskirje

  Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

  Tietosuojaseloste