• HUOMIO! Uusi osoite 3.6.2023 alkaen!
 • Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki
 • Laskutietomme ovat päivittyneet 1.11.2019 alkaen.

  Käytämme sähköistä laskutusta ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

  Verkkolaskujen vastaanotto

  Verkkolaskuosoite: 003723513378
  Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: NDEAFIHH

  Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

  Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, voitte lähettää laskut  pdf-muodossa sähköpostiosoitteeseen aqva (at) scan.tradeconnector.fi. Huomiothan, että yhteen sähköpostiin tulee liittää vain yksi lasku.

  Laskuja sähköpostilla lähetettäessä tulee huomioida seuraavat asiat:

  • Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa
  • Viestissä ei saa olla vastaanottajana muita osoitteita (To:). Kopio- (Cc:) ja piilokopio (Bcc:) osoitteita saa käyttää varsinaisen vastaanottajan lisäksi.
  • Viestin otsikkoon olisi hyvä kirjoittaa sana “Lasku” / “Faktura” / “Invoice” ja liitteenä olevan laskun numero.
  • Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Osa skannauslaitteista liittää PDF:n osaksi sähköpostin tekstiosaa (body), jolloin sitä ei voida käsitellä. Laskun tekstiosassa (body) olevia tietoja ei välitetä eteenpäin.
  • Yhdessä sähköpostiviestissä saa olla vain yksi PDF-tiedosto, jossa on vain yksi lasku. Jos sähköpostissa on muita tiedostoja, ne lisätään laskulle liitteiksi, mikäli vastaanottaja on valinnut tämän toiminnon. Nämä muut liitteet eivät saa olla PDF-tiedostoja.
  • Automaattinen kuittaus onnistuneesta vastaanotosta ja PDF-liitetiedoston muototarkistuksesta toimitetaan lähettäjälle. Virhetilanteessa toimitetaan ilmoitus sähköpostitse niin ikään laskun lähettäjälle, jolloin lasku on lähetettävä uudelleen korjattuna.

  Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

  Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

  Aqva Finland Oy
  @aqva_finland.fi@        HUOM: tämä on pakollinen tieto paperilaskuilla ja suositeltava sähköpostilaskuilla.
  PL 1000
  00781 Helsinki


  Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta. Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten. Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.

  Tilaa uutiskirje

  Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

  Tietosuojaseloste