HUOMIO UUSI OSOITE

Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki


Kotimaista laatua ja tuotekehitystä

Osaavat ja omistautuneet ammattilaisemme sekä moderni laboratoriomme takaavat sen, että tuotteemme ovat turvallisia – nyt ja aina. Tunnemme vedet ja parhaat puhdistustekniikat sekä kotimaasta että maailmalta. Huolellisesti hiottu tuotekehitysprosessimme varmistaa tuotteidemme korkean laadun ja sopivat suodatinratkaisut eri vesityypeille.

Toiminnallemme on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti, joka vahvistaa, että toimimme kansainvälisten laatustandardien edellyttämällä tavalla ja keskitymme jatkuvaan kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseen. Hyväksymme valikoimaamme ja tuotantoomme vain kansainväliset laatusertifikaatit täyttäviä, vastuullisia tuotteita. Testaamme eri valmistajien komponenttien puhdistusominaisuudet sekä laboratorio-olosuhteissa että oikeassa käytössä.
 


ProsessimmeVedessä havaitaan ongelmia

Havainto voi tulla asiakaspalautteen, omien tai tieteellisten tutkimusten kautta.


Valitsemme luotettavat materiaalien ja raaka-aineiden toimittajat

Selvitämme aina valmistajien laatusertifikaatit, tuotantoketjun ja materiaalien eettisyyden sekä toimitusvarmuuden.


Testaamme itse kaikki valikoimaamme pääsevät tuotteet

Testaamme kaikkien tuotteiden suodatustehon ja materiaalit omassa laboratoriossamme. Näin varmistamme, että tuote sopii käyttötarkoitukseensa.


Koeajamme tuotteet aidoissa olosuhteissa

Annamme laboratoriotestimme läpäisseet tuotteet koekäyttöön valikoituihin ja aitoihin olosuhteisiin, sitten seuraamme niiden suorituskykyä ja koko elinkaarta.


Hyväksymme tuotteen valikoimaamme

Kun tuote on laboratorio- ja käyttötesteissä suodatusominaisuuksiltaan hyväksi havaittu, otamme sen myyntiin. Keräämme asiakkaiden käyttökokemuksia ja hyödynnämme tätä arvokasta tietoa tuotekehityksessämme. Laadunvalvontamme on jatkuvaa.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

Tietosuojaseloste