HUOMIO UUSI OSOITE

Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki


Laadukas vesi on aina sekä esteettisesti moitteetonta että terveydelle turvallista: se on hajutonta, kirkasta ja tutkittu haitallisten aineiden varalta. Helsingin Herttoniemessä sijaitseva huippulaboratoriomme tarjoaa tarkkoja ja nopeita vesianalyyseja, jotta voit varmistua vetesi laadusta. Analyysin tilaaminen, näytteenottaminen ja toimittaminen laboratorioon on tehty helpoksi.
 

Vesianalyysi – helppo tehdä ja tilata

Teemme laboratoriossamme nopeat ja tarkat vesianalyysit rengas- ja porakaivoista sekä hana- ja luonnonvesistä hyväksyttyjä menetelmiä ja laadukkaita laitteistoja käyttäen

  • Vesianalyysi kertoo esimerkiksi veden väriin, hajuun tai makuun vaikuttavat seikat sekä onko vedessä mahdollisesti terveydellistä haittaa aiheuttavia ainesosia, kuten bakteereja tai maaperästä liukenevia epäpuhtauksia jotka voivat kertyä elimistöön.
  • Vesianalyysilla saat myös tietoa, onko vedessä ainesosia, jotka voivat aiheuttaa vaurioita kiinteistön tekniikkaan, pesukoneisiin tai muihin laitteisiin.

Pystymme auttamaan vaikeidenkin vedenlaatua koskevien haasteiden tutkimisessa ja tulkinnassa. Jätevesiä emme analysoi.
 

Tilaa vesianalyysi


AQVA-vesianalyysi
Tilaa tarpeeseesi soveltuva vesianalyysi tästä.

Vesianalyysin näytteenottopullo ohjeineen lähetetään valitsemaasi Postin toimipisteeseen.

Ota näyte ja täytä näytelähete

Täytä näytteenottopullo vedellä ohjeiden mukaan, se on helppoa.

Vie postiin

Laita näytteenottopullo ja täytetty näytelähete lähetyspakkaukseen takaisin, sulje huolellisesti ja vie Postin toimipisteeseen. Palautus on valmiiksi maksettu. Sopimuksemme Postin kanssa takaa, että näyte toimitetaan laboratorioon vaaditussa ajassa. Voit myös tuoda vesinäytteen suoraan meille.

Saat tulokset kahden viikon sisällä sähköpostiisi

Aloitamme näytteen analysoinnin sen saapumispäivänä. Analyysi valmistuu noin kahdessa viikossa riippuen halutusta analyysin laajuudesta. 


Pulmatilanteissa meiltä järkihintainen ratkaisu

Jos vedessä löytyy tarvetta puhdistukselle, voit täydentää tulokset verkkosivuillamme suodatinhakukoneeseen. Hakukone määrittää, miten vettä voi vaivattomimmin puhdistaa ja ehdottaa sopivia ja kustannustehokkaista ratkaisuja. Vesiasiantuntijamme auttavat myös mielellään valinnassa.

Kaikki tuotteemme voit tilata vaivattomasti verkkokaupastamme. Vedensuodattimien asennus ja käyttöönotto on helppoa.


Olemme apunasi vedenlaadun säännöllisessä seurannassa

Etenkin kaivovesissä tapahtuu muutoksia, joten suosittelemme 2-3 vuoden välein tehtävää tarkistusanalyysia. Laajempi analyysi kannattaa tehdä viiden vuoden välein. Näin varmistetaan, että kaikki on kaivossa kunnossa.
 

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

Tietosuojaseloste