HUOMIO UUSI OSOITE

Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki

Käsittelemme kaikki verkkokauppatilaukset pikimmiten. Valintasi mukaan saat joko tekstiviestin tai sähköpostin, kun tilaus on meillä valmiina postitettavaksi tai on noudettavissa toimipisteestämme Helsingistä. 

Lähetettävät tilaukset toimitamme Postin kautta valitsemallasi toimitustavalla. Voit seurata tilaustasi seurantakoodilla Postin seurantajärjestelmässä tai OmaPosti-sovelluksessa. Lue alta lisää eri toimitustavoista.
 

Yksityishenkilöt


Postipaketti

Posti toimittaa Postipaketit noudettavaksi postiin tai pakettiautomaattiin pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana arkipäivänä. Tilaaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai OmaPostiin, kun paketti on noudettavissa. Paketin säilytysaika on 7 päivää, minkä jälkeen se lähetetään takaisin lähettäjälle. Postipaketin hinta on 7,90 .

Kotipaketti

Kotipaketti toimitetaan nimensä mukaisesti tilaajan kotiovelle. Posti ottaa yhteyttä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana päivänä tilauksen lähetyksestä ja sopii jakeluajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat klo 9–21 välillä. Kotipaketin hinta määräytyy lähetyksen painon mukaan 15-25 € välille. Paketin maksimipaino 35 kg.

Lava- ja teholavatoimitus kuluttajalle

Lähetys toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin valinnan mukaan klo 8–16 tai klo 16-21 välillä. Asiakkaaseen otetaan yhteyttä ennen lähetyksen toimitusta, jotta toimituksesta voidaan sopia. Alta näet toimitusten hinnat:

Lavatoimitus:

  • klo 8-16: 110 €
  • klo 16-21: 150 

Teholavatoimitus:

  • klo 8-16: 75 €
  • klo 16-21: 90 €

Pikkupaketti

Pikkupaketti tuodaan kätevästi muun postin mukana suoraan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon pääsääntöisesti 1–3 arkipäivän kuluessa. Myös Pikkupaketin kulkua voit seurata OmaPosti-sovelluksessa tai Postin verkkosivuilla.

Jos lähetys ei mahdu luukkuun tai laatikkoon, se toimitetaan lähipostiin noudettavaksi. Siellä pakettia säilytetään 7 päivää, ja noutamatta jääneet lähetykset palautetaan lähettäjälle.

Pikkupaketin hinta on 4,90 €.

Monipaketti

Tarvittaessa vaihtoehtona on myös Monipaketti, jolloin tilaus tulee pakattuna useampaan kolliin. Hinta määräytyy lähetyksen painon mukaan 20-28 € välille.

Tuotteiden nouto

Tuotteet voi noutaa klo 9-17 välillä suoraan meiltä osoitteesta Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki. Ota yhteyttä numeroon 010 321 5080, jos pääset paikalle vain aukioloaikojemme ulkopuolella.
 

Yritysasiakkaat


Posti express -paketti

Tilaus toimitetaan asiakkaalle perille asti pääasiallisesti lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä ilman erillistä ilmoitusta. Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Hinta määräytyy lähetyksen painon mukaan 16,12 € - 31 €. Paketin maksimipaino 35 kg.

Posti Express -rahti

Lähetys toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin valinnan mukaan klo 8–16 tai klo 16-21. Asiakkaaseen otetaan yhteyttä ennen lähetyksen toimitusta, jotta toimituksesta voidaan sopia. Alta näet lavatoimitusten hinnat:

Lavatoimitus:

  • klo 8-16 on 110 €
  • klo 16-21 150 €

Teholavatoimitus:

  • klo 8-16 on 75 €
  • klo 16-21 90 €

Monipaketti

Tarvittaessa vaihtoehtona on myös Monipaketti, jolloin tilaus tulee pakattuna useampaan kolliin. Hinta määräytyy lähetyksen painon mukaan 37,20-55,80 € välille.

 

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

Tietosuojaseloste