HUOMIO UUSI OSOITE

Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki


AQVA Finland – puhtaan veden asialla

AQVA Finland on sataprosenttisen kotimainen yritys ja vedenpuhdistuksen ykkönen Suomessa. Toimintamme perustuu tieteelliseen tutkimukseen, jatkuvaan tuotekehitykseen, omaan moderniin laboratorioon sekä tarkkaan laadunvalvontaan.

Olemme päivittäin kirjaimellisesti perusasioiden – eli puhtaan veden – äärellä. Tuomme kohtuuhintaiset veden suodattamisen ja puhdistamisen ratkaisut koteihin, mökeille, työpaikoille ja ravintoloihin. Kehittämämme ratkaisut ovat niin käteviä, että jokaisen on helppo ottaa vedensuodatus osaksi arkeaan. Voit nauttia raikkaasta ja puhtaasta juoma- ja suihkuvedestä joka päivä.

Toimitusjohtaja Juha Aalto perusti AQVA Finlandin vuonna 2010. Nyt, yli kymmenen toimintavuoden jälkeen, Helsingin Hermannissa sijaitsevassa toimitilassamme työskentelee 14 asiastaan kiinnostunutta ja vetesi laadun vakavasti ottavaa AQVA-ammattilaista.

Tällä hetkellä olemme viemässä AQVA-brändiä kovaa vauhtia maailmalle. Jatkossa meidät löytää useista jakelukanavista ympäri Euroopan.

Juha Aalto, toimitusjohtaja

”AQVA Finland on vahvasti matkalla omavaraiseksi vesitaloksi, joka suunnittelee, muotoilee ja valmistaa tuotteensa itse – pääsääntöisesti Suomessa. Tuomme vedenpuhdistusta ja tuotteiden valmistusta takaisin Suomeen ja Eurooppaan. Teemme jo nyt useita tuotteita itse ja niitä tulee jatkuvasti lisää.

Olen 16-vuotiaasta asti kiertänyt messuja ympäri maailmaa. Vuosien mittaan olen tehnyt kauppaa kymmenissä maissa ja useammilla mantereilla ja haluan viedä AQVAn, suomalaisen brändin, isosti maailmalle. 

Minulle on tärkeää, että teemme kehitystyötä asiakkaitamme kuunnellen ja pieteetillä. Työmme puhtaan veden ja hyvinvoinnin äärellä on aidosti merkityksellistä. Lisäksi haluamme, että tuotteemme ovat jokaisen saavutettavissa. Järkevästi hinnoitellut ja käyttöiältään optimoidut AQVA-tuotteet sopivat kaikkien arkeen; niin pien- ja suurperheiden kuin yksin- ja yhteisöasujienkin. Puhdas vesi kuuluu kaikille.

Itse olen järvi-ihminen ja rakastan juoda vettä. Eikä tämä ole mainospuhe."

Otto Manninen, vedenpuhdistusyksikön johtaja 

”Kun Juha otti minuun yhteyttä 2015, se oli menoa. Hänen visionsa vedenpuhdistuksesta innosti heti. Olin tuohon mennessä työskennellyt vedenpuhdistuksen ja ympäristöystävällisten teknologioiden parissa n. 15 vuotta. Työ oli vienyt minua useisiin Afrikan ja Euroopan maihin, joissa olin toiminut paikallisten ja kansainvälisten yhtiöiden kanssa. Lisäksi minulla oli vahva kokemus tuotekehityksestä sekä teollisuuden, kemian ja biokemian laboratoriolaitteista ja -järjestelmistä. 

Afrikka opetti minulle paljon. Siellä toisistaan poikkeavat kaupunki-, kaivo- ja luonnonvesistökohteet edellyttivät laajaa perehtymistä erilaisiin vedenpuhdistusmenetelmiin. Osaamiseni oli helposti siirrettävissä Suomen oloihin.

Olen iloinen, että kokemukseni on päässyt monipuolisesti käyttöön AQVAn toiminnassa. Meillä on todellinen kehittämisen meininki. On ollut kunnia olla mukana rakentamassa omaa huippulaboratoriota, johtaa sitä ja osallistua tuotekehitykseen.

Vesi kuuluu myös vapaa-aikaani. Mielipuuhiani on olla vesillä yksin tai perheen kanssa. Tutuiksi ovat tulleet niin meri- kuin järvivedetkin. On hienoa, että meillä Suomessa riittää luonnonvesiä – ja että niistä saa suodatettua hyvää juoma- ja käyttövettä myös mökille.”

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

Tietosuojaseloste