HUOMIO UUSI OSOITE

Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki

Toimintamme ytimessä on Helsingin Herttoniemessä sijaitseva laboratoriomme. Huippuluokan tutkimusyksikössämme tehdään kaikki se väsymätön taustatyö – testaus, laadunvalvonta ja tutkimus – mikä tekee tuotteistamme luotettavia ja asiakkaistamme tyytyväisiä. 

Voittamaton yhdistelmä

Olemme kotitalouksien vedenpuhdistuksen alalla ainoa kotimainen toimija, jolla on oma tutkimusyksikkö. Moderneilla teknologioilla ja laitteistolla varustettu laboratoriomme yhdistettynä yli kymmenen toimintavuoden aikana hiotuneeseen tuotekehitysprosessiimme on voittamaton yhdistelmä, myös asiakkaidemme kannalta: osaamme suositella heille juuri oikeat tuotteet ja laboratoriossamme ratkaisemme haastavimmatkin vedenpuhdistusongelmat. 

Tieteellisen ja prosessioreintoituneen lähestymisemme ansiosta valikoimastamme löytyy ratkaisut hana-, kaivo- ja luonnonvesien tutkimus- ja puhdistustarpeisiin niin kuluttaja- kuin yrityspuolellekin.

Toimintamme ydin

Ilman laboratoriota ei olisi AQVA-tuotteita. Laboratoriossamme tuotteemme ja niiden sisältämät komponentit testataan ja niiden toimivuus varmistetaan perusteellisesti, jotta asiakkaamme voivat luottaa tuotteisiimme ja olla varmoja vetensä puhtaudesta ja hyvästä mausta. Jokainen uusi tuote käy läpi testausjakson sekä laboratorio-olosuhteissa että oikeassa käytössä ennen myyntiin hyväksymistä.

Tuotekehitys ja laadunvalvontaprosessistamme voit lukea lisää täällä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

Tietosuojaseloste