• HUOMIO! Uusi osoite 3.6.2023 alkaen!
 • Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki
 • Toimintamme ytimessä on Helsingin Hermannissa sijaitseva laboratoriomme. Huippuluokan tutkimusyksikössämme tehdään kaikki se väsymätön taustatyö – testaus, laadunvalvonta ja tutkimus – mikä tekee tuotteistamme luotettavia ja asiakkaistamme tyytyväisiä. 

  Voittamaton yhdistelmä

  Olemme kotitalouksien vedenpuhdistuksen alalla ainoa kotimainen toimija, jolla on oma tutkimusyksikkö. Moderneilla teknologioilla ja laitteistolla varustettu laboratoriomme yhdistettynä yli kymmenen toimintavuoden aikana hiotuneeseen tuotekehitysprosessiimme on voittamaton yhdistelmä, myös asiakkaidemme kannalta: osaamme suositella heille juuri oikeat tuotteet ja laboratoriossamme ratkaisemme haastavimmatkin vedenpuhdistusongelmat. 

  Tieteellisen ja prosessioreintoituneen lähestymisemme ansiosta valikoimastamme löytyy ratkaisut hana-, kaivo- ja luonnonvesien tutkimus- ja puhdistustarpeisiin niin kuluttaja- kuin yrityspuolellekin.

  Toimintamme ydin

  Ilman laboratoriota ei olisi AQVA-tuotteita. Laboratoriossamme tuotteemme ja niiden sisältämät komponentit testataan ja niiden toimivuus varmistetaan perusteellisesti, jotta asiakkaamme voivat luottaa tuotteisiimme ja olla varmoja vetensä puhtaudesta ja hyvästä mausta. Jokainen uusi tuote käy läpi testausjakson sekä laboratorio-olosuhteissa että oikeassa käytössä ennen myyntiin hyväksymistä.

  Tuotekehitys ja laadunvalvontaprosessistamme voit lukea lisää täällä.

  Tilaa uutiskirje

  Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

  Tietosuojaseloste