HUOMIO UUSI OSOITE

Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki


AQVA FRESH suihkusuodatin - huolehdi ihostasi, hiuksistasi ja pidä kylpyhuoneesi siistinä
 

Kotimaista laatua

AQVA FRESH suihkusuodattimet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kyseessä on kotimainen Avainlippu-tuote. Voit aina luottaa korkeaan laatuun ja vaihtosuodattimien saatavuuteen sekä nopeaan toimitusaikaan. 

Helppo asentaa

Suihkusuodatin on helppo asentaa. Asentamiseen ei tarvita ammattilaisen apua. Tarkemmat asennusohjeet löydät tältä sivulta.

Suojaa sinut ja kylpyhuoneesi

Putkistosta irtoavat epäpuhtaudet sekä desinfiointiin käytetyt kemikaalit vaikuttavat veden laatuun. Suihkusuodatin suojaa ihoasi ja hiuksiasi sekä helpottaa kylpyhuoneesi puhtaanapitoa.

Mikä on suihkusuodatin?

Suihkusuodatin suodattaa vedestä epäpuhtauksia ennen kuin vesi on kosketuksissa ihoon, hiuksiin ja kylpyhuoneen pintoihin.

Vaikka suomalainen hanavesi on laadukasta, putkistosta irtoaa aina veteen metalleja ja muita epäpuhtauksia. Suihkusuodatin suodattaa vedestä muun muassa rautaa, ruostetta ja muita metalleja sekä kalkkia, klooria ja bakteereja.

Suodatettu vesi parantaa ihon ja hiusten kuntoa ja voi olla ratkaisusi moniin ihon- ja hiustenhoidon haasteisiin. Samalla voit unohtaa kylpyhuoneeseen kertyvät kalkkijäämät – vedensuodattimen ansiosta siivoaminenkin on helpompaa.

Suihkusuodattimen asentamiseen ei tarvita ammattilaista. Muotoilultaan yksinkertaisen tyylikäs AQVA FRESH suihkusuodatin sopii lähes kaikkiin suomalaisiin suihkumalleihin.

AQVA FRESH suihkusuodatin, musta
69,00 €

Tutustu

AQVA FRESH suihkusuodatin, valkoinen
69,00 €

Tutustu


Miksi veden suodattaminen kannattaa - suihkusuodattimen hyödyt

Suihkusuodattimen avulla parannat ihon ja hiusten hyvinvointia sekä helpotat kylpyhuoneen pintojen puhtaanapitoa – helposti ja edullisesti.


Hyödyt ihonhoidossa

Etenkin talviaikaan moni kärsii kuivasta, hilseilevästä tai atooppisesta ihosta. Suihkusuodatin suodattaa vedestä esimerkiksi klooria, kalkkia ja kunnallisveteen lisättäviä desinfiointi- ja pH:n säätöaineita, jotka kuivattavat ihoa.

Monet asiakkaamme kertovat suihkusuodattimen käytön lieventäneen iho-ongelmia: suodatettu vesi vähentää esimerkiksi atooppisesta ihosta tai muuten kuivasta ihosta kärsivien oireita.

Tutustu atoopikon kokemuksiin


Hyödyt hiustenhoidossa

Putkistosta veteen siirtyvät metallit sekä vedenpuhdistamolla veteen lisättävä kalkki ja kloori kertyvät usein hiuksiin aiheuttaen haasteita hiustenhoitoon. Ovatko hiuksesi helposti katkeilevat tai takkuiset? Onko hiustesi väri vihertävä tai samea, eivätkä kampaamosta ostetut hiustenhoitotuotteet tunnu auttavan?

Hiuksiin kertyvät metallit ja muut aineet voivat samentaa hiusväriä ja tehdä hiuksista helposti murtuvat, takkuiset ja mattapintaiset. Lisäksi suodattamaton vesi vaikuttaa päänahkaan aiheuttaen kutinaa ja kuivuutta.

Vedensuodattimen avulla voit vähentää hiustenhoidossa tarvittavaa kemikaalikuormaa. Asiakkaamme kertovat hiusten kasvavan nopeammin ja terveempinä, värin säilyvän kirkkaampana ja hiustenhoitotuotteiden toimivan tehokkaammin suihkusuodattimen käyttöönoton jälkeen.

Tutustu kampaajien kokemuksiin suihkusuodattimista


Siisti ja helppohoitoinen kylpyhuone

Kertyykö suihkun seinämiin kalkkiraitoja alta aikayksikön?

Suihkusuodatin helpottaa kylpyhuoneen puhtaanapitoa, kun veden metalli- ja kalkkijäämät eivät kerry kylpyhuoneen pinnoille. Kylpyhuone pysyy siistimpänä ja aikaasi säästyy muuhun, kuin kaakeleiden jynssäämiseen.

Lisäksi suihkusuodatin poistaa vedestä mikrobeja parantaen hygieniatasoa suihkuletkussa ja suihkupäässä.
Kotimaista suunnittelua ja valmistusta – korkealaatuisista materiaaleista

AQVA FRESH suihkusuodattimet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Voit olla siis varma tuotteiden valmistuspaikasta, korkeasta laadusta ja vaihtosuodattimien saatavuudesta. Kaikki suodattimme valmistetaan omissa tiloissamme Helsingin Herttoniemessä.

Turvallisesta muovista valmistettu suodatin on kestävä ja ekologinen. Korroosion kestävä vanhva muovi kestää vuosien käyttöä, 

Suihkusuodattimen runko on valmistettu mm. avaruusteollisuuden käyttämästä muovista, joka kestää äärimmäisen hyvin lämpötilan vaihteluita ja kosketusta veden kanssa. 

Muovi on kierrätyskelpoista ja on näin ollen kromista tai alumiinista valmistettuja suihkusuodattimia ekologisempi materiaali.


Suodatusvaiheet on kehitetty optimaaliseksi vähentämään juuri hiuksia ja ihoa kuormittavia epäpuhtauksia

 

1. Veden kierreliike mahdollistaa tehokkaan suuripinta-alaisen suodatuksen estäen liian nopeaa tukkeutumista.

1. Veden kierreliike mahdollistaa suuripinta-
alaisen suodatuksen 
estäen liian nopeaa tukkeutumista

2. 2–5 µm mikrosuodatus suodattaa mikromuovit, roskat, hiput ja sakat jopa 1/500 millimetriin asti. Näiden suodatus helpottaa kylpyhuoneen kunnossapitoa, kun sakka ei kerry suihkun lattialle ja seiniin.

3. Epäpuhtaudet imeytyvät aktiivihiileen ja jäävät sinne. Aktiivihiili imee mm. metalleja ja raskasmetalleja. Metallit kertyvät helposti hiuksiin, aiheuttaen värimuutoksia ja estäen joidenkin hiustenhoitotuotteiden vaikutuksia.

4. Neutraloinnissa epäpuhtauksia pilkotaan niin etteivät ne aiheuta ongelmia. Kalsiumsulfaatti neutraloi mm. klooria ja klooriamiinia sekä rautaa, ruostetta ja kalkkia. Sekä kloori että kalkki kuivattavat ihoa ja päänahkaa sekä tekevät hiuksista helposti takkuuntuvat ja katkeilevat.


Suihkusuodatin on helppo ottaa käyttöön


Suihkusuodatin on helppo asentaa, eikä asentamiseen tarvita ammattilaisen apua. Suodatin kiinnitetään käsin kiertämällä suihkusekoittajan ja suihkuletkun väliseen liitokseen. Suodatin voidaan asentaa myös sadevesisuihkun yhteyteen. Löydät kuvitetun ohjeen sadevesisuihkun yhteyteen asentamiseen täältä
 

1. Irrota suihkuletku sekoittajasta. Kierrä suihkusuodattimen kotelot auki ja poista vaihtosuodattimet rungosta. Kierrä sovite kiinni runko-osan kierteisiin ja aseta kuminen O-rengastiiviste sovitteen sisäkierteisiin.
 

 2. Kierrä suihkusuodattimen runko-osa kiinni sekoittajaan.
 

3. Kiinnitä vaihtosuodattimet ja kotelot takaisin paikalleen.
 

4. Kiinnitä suihkuletku suihkusuodattimeen. Avaa hana ja laske vettä suodattimen läpi noin 2 min.
Valmista – nauti hiuksia ja ihoa hellivästä suihkuvedestä. 
 

Tarkemmat käyttöohjeet löydät täältä:
 

Käyttöohjeet

Asennusvideo


Sopiiko suihkusuodatin yhteen suihkuni kanssa?

AQVA FRESH suihkusuodatin on yhteensopiva lähes kaikkien suomalaisten suihkujen kanssa. Tuotteessa on puolen tuuman vakiokierteet, joita käytetään yleisesti suihkuletkuissa ja suihkusekoittajissa.
Suodatin voidaan asentaa myös sadevesisuihkun yhteyteen.

Valikoimastamme löytyy myös erilaisia liittimiä ja jatkokappaleita, mikäli suodatin ei sovi kiinnitettäväksi suoraan suihkusekoittajaan.
 

Suihkusuodattimen vaihtoväli on mitoitettu käyttäjien määrän mukaan

Suihkusuodattimen sisällä olevat vaihtosuodatinpatruunat vaihdetaan säännöllisesti, jotta suodatusteho pysyy optimaalisena. Mikäli suihkulla on yksi käyttäjä, vaihtoväliksi riittää 12 kuukautta. Kahden käyttäjän taloudessa suositeltu vaihtoväli on noin 6 kuukautta. 

Suodattimien vaihtaminen on helppoa ja onnistuu ilman työkaluja.

1. Irrota suodatinkotelot kiertämällä

2. Irrota suodatinpatruunat ja hävitä sekajätteessä

3. Aseta uudet patruunat paikoilleen. Varmista, että O-renkaat ovat paikoillaan suodattimien päissä niiden kuuluvilla urilla.

4. Kierrä suodatinkotelot takaisin paikoilleen.


Ohje vaihtosuodattimen vaihtoon

Vaihtosuodattimet tilaat helposti verkkokaupastamme

Vaihtosuodattimet AQVA FRESH
suihkusuodattimeen
39,00 €

Tutustu


Tietoa veden epäpuhtauksista

Mietitkö vielä miksi suomalaista vesijohtovettä on tarpeen suodattaa?

Vesivarannot ovat Suomessa tunnetusti maailman puhtaimpiin kuuluvia, mutta putkisto voi olla vanha – joissain kaupungeissa vanhimmat putkiston osat voivat olla jopa 100 vuotta vanhoja. Putkista liukenevat aineet ja mahdollisesti desinfioinnissa käytetyt kemikaalit saattavat heikentää veden makua, väriä tai hajua.

Perinteisesti on ajateltu, että huolellinen talousveden käsittely vesilaitoksella riittää takaamaan hyvälaatuisen ja puhtaan talousveden. Juomaveden matka vesilaitokselta hanaan voi kuitenkin kestää jopa useita päiviä, jolloin veden mukaan voi liueta monia epäpuhtauksia.

Putkistosta irtoavat epäpuhtaudet sekä desinfiointiin käytetyt kemikaalit vaikuttavat veden laatuun. 

Putkien ja vesilaitteiden kulumisen vähentämiseksi kunnallisveden pH-arvoa säädetään liuottamalla veteen kalkkia. Veden hygienisen laadun varmistamiseksi veteen voidaan lisätä klooria tai klooriamiinia. Sekä kloori että kalkki kuivattavat ihoa ja päänahkaa sekä tekevät hiuksista helposti takkuuntuvat ja katkeilevat.

Vaikka vesi itsessään on varsin puhdasta, putkistosta irtoaa aina veteen pienhiukkasia – vanhoista putkista hyvin runsaastikin. Putkistossa kulkeva vesi sisältää esimerkiksi rautaa, kuparia tai muita raskasmetalleja ja ruostetta. Nmä kertyvät helposti huokoisiin ja käsiteltyihin hiuksiin ja värjäävät kylpyhuoneen pintoja.


Mitä kaikkea suihkusuodatin suodattaa?


AQVA FRESH suihkusuodatin suodattaa vedestä tutkitusti:

 

Klooria ja klooriamiinia

Kalkkia

Raskasmetalleja, rautaa ja ruostetta

Makuja ja hajuja


Valitse juuri sinun käyttöösi sopiva suihkusuodatin


Katso tuotteiden ominaisuudet kätevästä vertailutaulukosta ja valitse juuri sinun käyttöösi sopiva suihkusuodatin:

 

Usein kysytyt kysymykset

Onko laitteessa valmiiksi suodatin sisällä?

Kyllä kaikissa laitteissamme on suodatin valmiina, joten voit ottaa sen heti käyttöön.

Sopiiko suihkusuodatin varmasti omaan suihkuuni?

AQVA FRESH suihkusuodatin on yhteensopiva lähes kaikkien suomalaisten suihkujen kanssa. Tuotteessa on puolen tuuman vakiokierteet, joita käytetään yleisesti suihkuletkuissa ja suihkusekoittajissa. Suodatin voidaan asentaa myös sadevesisuihkun yhteyteen.

Valikoimastamme löytyy myös erilaisia liittimiä ja jatkokappaleita, mikäli suodatin ei sovi kiinnitettäväksi suoraan suihkusekoittajaan.

Mistä tiedän milloin suodatin pitää vaihtaa?

Suihkusuodattimen vaihtosuodattimet tulisi vaihtaa säännöllisin aikavälein, jotta suodatusteho pysyy optimaalisena. Lähestyvän vaihtotarpeen voi huomata esimerkiksi vedenpaineen alenemisena.  Mikäli suihkulla on yksi käyttäjä, vaihtoväliksi riittää 12 kuukautta. Kahden käyttäjän taloudessa suositeltu vaihtoväli on noin 6 kuukautta, neljän hengen taloudessa noin 3 kuukautta jne. Vaihtovälisuositukset perustuvat keskimääräiseen vedenlaatuun.

Vaikuttaako suodatin vedenpaineeseen?

Juuri käyttöönotettu suodatin ei juurikaan vaikuta vedenpaineeseen. Käytön aikana, etenkin jos vedessä on runsaasti on sakkoja ja kiintoaineta, alkaa suodatin tukkeutua, joka voi vaikuttaa vedenpaineeseen. Noudattamalla vaihtovälisuosituksia varmistetaan suodatustehon lisäksi hyvä vedenpaine. 

Kokemuksia

Kokemuksia

Suihkusuodattimesta apu ihottumiin

Enää luokanopettaja ei herää ihon kutinaan tai joudu peittelemään atopian läikittämää ihoaan. Aqvan suodattava suihkupää on ollut käytössä kaksi kuukautta ja iho on nyt hyvässä kunnossa. ”Ensimmäistä kertaa elämässäni olen pärjännyt viisi viikkoa ilman kortisonia”.

Lue lisää

Kokemuksia

Suihkusuodatin suojaa hiukset kloorilta ja metallikertymiltä

Hiukset takkuuntuvat, katkeilevat, kellertyvät ja vihertyvät. Hoitotuotteisiin ja kampaamoihin uppoaa rahaa, mutta niistä on vain apua vain hetken. Kuulostaako tutulta? Ongelman ydin voi löytyä yllättävästä paikasta: kotisi suihkusta.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

Tietosuojaseloste