C034

Morion vaihtosuodatin - K1-07M Mineralisointisuodatin

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja

Toimituskulut alkaen 7,90 €
Tai nouto myymälästä 0 €

24,90 €

Hinta sis. alv 24%

21 kpl

Testatusti toimiva Toimitus 1-3 päivässä 14 päivän palautusoikeus

Tuotekysymykset

|
25.12.2016

Ai nyt tajusin että se on \"irtokorkki\". (Mulla ei ole vielä koko laitetta, mietin vaan millä saan kalkitonta vettä ilmankostuttimeen ja silitysrautaan).

Aqva Finland
|
27.12.2016

Hei, meillä olisi erikseen tuohon tarkoitukseen sopivia kalkkisuodattimia, linkki tuotteisiin: http://www.aqva.fi/Kalkinpoisto/ekauppa/g313/ .

|
24.12.2016

Moikka! Mikä toi salaperäinen \"alkuhuuhtelumutikka\" mahtaapi olla, jonka avulla saapi ohittaa mineralisointi? Valmistajan sivulla kerrotaan tuplamineralisoinnistä joka toteutuu sillä että kalvon jälkeen vesi menee säiliöön mineralisointiyksikön läpi ja sitten kun avataan \"puhtaan\"veden hanaa, sailiöstä vesi vielä kerran kulkee saman suodattomen läpi meille juotavaksi, niin minä se mutikka on?

Aqva Finland
|
30.12.2016

Huuhtelukorkkia käytetään Morion käänteisosmoosilaitteen käyttöönottovaiheessa ja suodattimien vaihdon yhteydessä, esisuodattimen ilman poistamiseksi. Samaa korkkia on mahdollista käyttää myös mineralisointisuodattimen ohittamiseen käytön aikana. Tosin mineralisointi, joka toimii kuten kuvasit viestissäsi, on yleensä suositeltavaa.

|
12.11.2016

Hei!\nOlemme tyytyväisiä Morion vedensuodattimeen muuten mutta kun olemme viikon tai kauemmin käyttämättä(pois mökiltä)vaimolla tulee allerginen reaktio ,poltta suuta n 2-3 säiliöllisen ajan.\nEpäilen että polte syntyy siitä että vesi seisoo mineraali suodattimessa jolloin mineraalja liukenee veteen enemmän.Tilanne ei parane vaikka säiliön laskee poissa ollessa tyhjäksi.\nOnko mahdollista saa erillaista mineraalipatruunaa?\nMitä mineraaleja patruuna sisälää?\nVoiko mineraalipatruunan ohittaa alkuhuuhtelu mulikalla?\nOnko vesi(tislattuvesi) vaarallista ilman mieraalipatruunaa?\nOlisikko muita neuvoja ongelmaan\n\nVilho Karhu\n0407434021\nvilho.karhu@pp4.inet.fi

Aqva Finland
|
14.11.2016

Hei,\n\nMineralisointipatruuna sisältää kalsiumia ja magnesiumia. \n\nOn mahdollista että veden seistessä suodattimessa seisovaan veteen liukenee enemmän em. mineraaleja kuin on tarkoitus. Seisotuksen jälkeinen huuhtelu, laskemalla tankki tyhjäksi kerran tai kaksi, pitäisi auttaa.\n\nLaitteeseen on myös saatavana toisen tyyppinen jälkisuodatin, aktiivihiilipuristeella. Tämä ei siis luovuta mitään veteen, mutta jos ette pidä mineralisointia tärkeänä niin tämä voisi olla hyvä vaihtoehto. Se on tarkoitettu toiseen suodatinlaitemalliin, mutta käy morioniin myös. Suodatin löytyy internetsivuiltamme tuotekoodilla: C025. \n\nSuodattimen voi myös ohittaa mainitsemallanne \"alkuhuuhtelumutikalla\"\n\nKäänteisosmoosipuhdistettu vesi ei ole vaarallista sellaisenakaan. Sitä voisi verrata ominaisuuksiltaan täysin puhtaaseen sadeveteen. Eli siinä ei ole hyviä- eikä huonoja mineraaleja. Syystä että osmoosipuhdistetussa vedessä ei ole mineraaleja, sen käyttäminen jatkuvasti vaatii mineraalitasapainon huolehtimisesta muilla keinoin, kuten monipuolisella ruokavaliolla.

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja..

Vaihtosuodatin K7M Morion käänteisosmoosilaitteeseen.


Mineralisointisuodatin

Suodattimen vaihtoväli: 1 vuosi