Tuotekoodi: AQ004

Hinta

69,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa (531 kpl)


Huippusuosittu AQVA suihkusuodatin tarjoaa puhdistettua, ihoa ja hiuksia hellivää vettä suihkukäyttöön.

Tekee hyvää iholle

 • Suihkusuodatin vähentää vedestä ihoa kuivattavia ainesosia kuten klooria.
 • Voi auttaa atooppisesta, herkästä tai vahingoittuneesta ihosta kärsiviä. Perustuu lukuisiin asiakaspalautteisiin.
 • Suihkusuodattimeen lisätty C-vitamiini laskee ihon pH-arvoa lähemmäs ihon luonnollista ja optimaalista pH-arvoa (4,7–5,5). Tällöin iho voi hyvin, eikä kuivu. Vesijohtoveden tyypillinen pH-arvo kaupungeissa on 8.0 – 8.5. Kunnallisveden pH-arvoa nostetaan, jotta vesijohtoverkostojen korroosiota saadaan estettyä tai hidastettua. AQVA suihkusuodatin laskee suihkuveden pH-arvoa 2–3 yksikköä, joka on optimaalisempi ihon hyvinvoinnille.
 • Tuote luovuttaa vesivirtaan C-vitamiinia noin 10µg/litra. Määrä vaihtelee veden ominaisuuksista, kuten kovuudesta riippuen.
 • Turvallinen ja ihoa hellivä pesuvesi perheen pienimmille ja vauvoille.

Tekee hyvää hiuksille

 • Hiuksista tulee pehmeämmät, helpommin käsiteltävät ja kiiltävämmät – kuin järvivedessä pestyt.
 • Metallien suodattuminen vedestä vähentää vaaleiden hiusten värjääntymistä vihertäväksi tai keltaiseksi.
 • Värjätyt hiukset säilyttävät pidempään sävynsä.
 • Vähentää päänahan kuivumista.
 • Lisää sampoon ja saippuan vaahtoutumista.
 • Suojelee myös lemmikkieläinten ihoa ja karvaa kloorilta.

Vähentää haitallista klooria

 • Kloorin suodattaminen vähentää silmien ja hengityselimien ärsytystä. Yhdysvaltain ympäristöministeriön mukaan kloorin hengittäminen pieninä määrinä vaikuttaa ajan mittaan haitallisesti ihmisen hengityselimiin. Se saattaa aiheuttaa yskää, rintakipuja tai veden kertymistä keuhkoihin.

Muuta

 • Pehmentää vettä. Sopii kovemmalle, kalkkipitoiselle vedelle.
 • Vähentää merkittävästi kylpyhuonepintojen ja -kalusteiden kalkkeutumista ja värjäytymistä.

Puhdistus- ja vaikutustavat

1. vaiheessa vedestä suodattuvat suuret putkistosta irtoavat roskat ja sakat.
2. vaiheessa adsorptiosuodattimen aktiivihiili sitoo itseensä veden epäpuhtauksia.
3. vaiheen hapetus-pelkistysreaktio neutralisoi veden epäpuhtauksia.
4. vaiheessa kalsiumsulfaatti vähentää kalkin mahdollisia haittavaikutuksia.
5. vaiheessa suodattimen sisällä oleva c-vitamiinipatruuna erittää teollista askorbiinihappoa, joka laskee veden pH-arvoa lähemmäksi ihon luonnollista pH-arvoa.

Tehokkain lopputulos epäpuhtauksien suodattamisessa syntyy, kun yhdistät suihkusuodattimeen AQVA suihkupääsuodattimeen (AQ004-1W).

Suodattaa vedestä:

 • kalkkia
 • klooria
 • raskasmetalleja
 • hajuja ja makuja
 • lääke- ja hormonijäämiä
 • rautaa ja ruostetta
 • kuparia

HUOM! Suositellaan käytettäväksi kunnallisveden laadun parantamiseen. Kaivo- tai järvivesille se sopii vain vedenlaadun kohentajana tai vesianalyysin perusteella suositeltuna.

Suodattimen vaihtoväli

 • Suositeltu vaihtoväli 12 kk/1 käyttäjä, 6 kk/2 käyttäjää, 3 kk/3 käyttäjää jne.
 • Helppo vaihtaa
 • Vaihtosuodattimen tuotekoodi: AQ004V

Asennus

 • Helppo kiinnittää lähes kaikkiin suihkumalleihin
 • Valikoimastamme löydät myös erilaisia liittimiä ja jatkokappaleita, mikäli suodatin ei suoraan sovi kiinnitettäväksi suihkusekoittajaan

 

Tuotekoodi: AQ004


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei! Ostimme suihkusuodattimen 4 kuukautta sitten. Mistä tiedän, että suodatin pitäisi vaihtaa? Meitä on kolmihenkinen perhe, joka käyttää vettä säästeliäästi, kuitenkin käyden suihkussa joka päivä.

11.10.2020
answer

Hei ja kiitos viestistänne. Arvio vaihtovälistä on noin kolme kuukautta kolmella käyttäjällä. Toki suihkujen pituudet, sekä raakaveden laatu vaikuttavat suodattimen riittoisuuteen.

12.10.2020
question

Moikka! Ostin suihkusuodattimen mutta nyt aqvan yläosa ei sovi liittimeen mutta alhaalta se käy, pitääkö minun ostaa joku liitin?

05.09.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Ikävä kuulla, ettei suihkusuodatin sopinutkaan sekoittajaanne sellaisenaan. Väliin on mahdollista asentaa esimerkiksi joustava jatkokappale, joka löytyy verkkosivuiltamme tuotekoodilla 1408303.

07.09.2020
question

Saako suihkusuodattimen siirrettyä toiseen suuhkuun esim. muuttaessa ja käyttöaika pysyy silti samana. Vai tuleeko hankkia uusi?

31.08.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkusuodattimen saa vaihdettua asunnosta toiseen normaalisti. Suihkusuodattimessa on standardikierteet, jotka käyvät lähes kaikkiin suihkusekoittajiin.

01.09.2020
question

Hei, asensin suihkusuodattimen juuri, mutta suodattimen alaosa ja suihkuletku eivät sovi täydellisesti yhteen, eli vettä vuotaa sitä kautta. Minkähänlaisen liittimen tarvitsen? Suihkuletku on Oras 241014 (muovi L= 1500 mm ).

13.08.2020
answer

Hei, tarkistakaa ensin että letkun välistä ei ole tippunut asennuksen yhteydessä O-rengastiviste. Se on musta kuminen rengas. Jos tiiviste löytyy, on mahdollista että letkussa on ns. syvä kierre, jolloin toisen tiivisteen lisääminen yleensä auttaa. Eli kaksi tiivistettä päällekäin.

14.08.2020
question

Hei, miten käyttöaika-arvio on laskettu? Jos 2 hlö talous ja käydään joka toinen päivä suihkussa niin onko se sitten että tasan 6kk välein vaihto?

11.05.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Vaihtoväliin vaikuttaa myös kuinka kauan suihkussa on, sekä raakaveden laatu. Teoreettinen riittoisuus on noin 5000 litraa. Kaksi henkilö jos käy jokatoinen päivä suihkussa ja jos suihkun aikana kuluu noin 30l / kerta niin tällöin riittoisuus on 6kk.

14.05.2020
question

Hei, Olen ajatellut suodatinta saunalle, mihin tulee järvivesi - suodattaako suihkusuodatin tämä pois mineraaleja ja muita järviveden epäpuhtauksia?

02.05.2020
answer

Hei, tämä suodatin on tarkoitettu ensisijaisesti kunnallisvedelle, josta suurimmat epäpuhtaudet, sakat ja kiintoaineet on jo poistettu. Järvissä näiden määrät voivat vaihdella suurestikin, joten vaikka suodatin puhdistaa, ei puhdistustehoa voida tarkasti sanoa. Samoin sen tukkeutumisnopeus voi olla melko nopea. Suosittelen järvivedelle Mökki ja vapaa-aika valikostamme löytyviä tuotteita. Niissä on em. seikat otettu huomioon.

05.05.2020
question

Miten saan suodattimen avattua patruunan vaihtamista varten? Saanko selkeät ohjeet esim jos viitataan johonkin osaan suodattimessa niin kiitos että tämä osa nimetään kansantajuisesti eikä puhuta esim korkista kertomatta mistä on kyse.

30.03.2020
answer

Hei, ja kiitos kysymyksestä. Irrota suihkusuodatin sekoittajasta ja suihkuletkusta kiertämällä. Kierrä suihkusuodattimen kansi auki ja vedä vanha vaihtosuodatinpatruuna pois kotelosta. Säästä o-rengastiiviste ja siirrä uuteen vaihtosuodatinpatruunaan. Aseta suodatinpatruuna koteloon, kierrä kansi kiinni kotelon alaosaan. Lähetän sinulle sähköpostilla käyttöohjeet, jossa on mukana ohjekuva. Huom. Suihkusuodatinkotelo saattaa olla tiukasti kiinni. Suodatinkotelon kannen avaamista voi helpottaa laskemalla ensin suodattimen läpi kylmää vettä. Tämän jälkeen irrota suihkusuodatin suihkusekoittajasta ja laske kuumaa vettä kansiosan päälle. Kierrä kansi auki.

31.03.2020
question

Mistä tietää tarvitseeko suodattimen kanssa erillisen liittimen?

09.03.2020
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Suihkusuodattimessa on vakiokokoinen G 1/2 kierreliitäntä, joka sopii tavallisiin suihkuletkuihin ja sekoittajiin, Jos asennustila on ahdas niin suosittelen hankkimaan myös joustavan jatkokappaleen (tuotekoodi: 1408303).

10.03.2020
question

Hei! Saako tämän suodattimen asentaa itse, vai pitääkö kutsua putkimies paikalle?

19.02.2020
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Suihkusuodattimen voi asentaa itse suihkusekoittajaan. Tarkista että tiiviste on ehjä ja paikallaan. Tämän jälkeen suihkusuodatin kierretään varovasti kiinni suihkusekoittajan kierteisiin.

19.02.2020
question

Luin aijempia kysymyksiä ja siellä oli kysymys että voiko suodatettua vettä juoda ja olitte vastanneet ettette suosittele juotavaksi. Tarkoittaako tämä myös kunnallistekniikassa olevaa vettä ettei suodatettua vettä kannata ottaa juomavedeksi. Meillä on paljon rautaa ja kuparia vedessä ja suodatin tosi hyvin ne suodattaa suihkusta ja olen suihkusta ottanut juomavedenkin koska ei maistu niin metallille, sekö ei ole suositeltavaa, jossei niin miksi ei?

22.01.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkusuodattimen läpi tullutta vettä ei suositella juotavaksi, koska tuotetta ei ole testattu ja suunniteltu tähän käyttöön. Juomaveden puhdistamiseksi on suunniteltu esim. tuotekoodilla AQ003-1 hanaan liitettävä ultra hanasuodatin.

28.01.2020
question

Hei, en löydä sivuiltanne ohjetta suodattimen vaihtoon. Lähetteen mukaan ohje olisi myös tullut tilausvahvistuksen mukana sähköpostiin mutta eivät tulleet. Täältä luin että suodattimen kansi kierretään auki. No kansi ei hievahdakkaan vaikka on on kokeiltu lämpimällä vedellä ja vaikka mitä. Tässä olisi kyllä tuotekehityksen paikka, kun näköjään ainoaksi vaihtoehdoksi jää tilata kokonaan uusi suodatinpaketti.

12.01.2020
answer

Hei ja kiitos viestistänne. Aqvan omien tuotteiden mukana tulee paperiset ohjeet valmiina. Laskekaa kuumaa vettä vain suodattimen korkki osaan, jolloin kannen irrotus on helpompaa.

13.01.2020
question

Hei, millä keinoin suihkusuodatin suodattaa metallit, kuten raudan ja kuparin?

01.01.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Mekaaninen suodatus vähentää vedestä esim. hapettunutta rautaa. KDF massa sekä aktiivihiili vähentävät myös vedestä metalleja.

02.01.2020
question

Tuleeko tässä mukana ensimmäiselle 12 kk puhdistuspatruuna vai pitääkö se ostaa erikseen alussa?

14.10.2019
answer

Moikka, mukana on suodatin valmiiksi asennettuna.

14.10.2019
question

Otin suodattimen tänään käyttöön ja laskin vettä sen aikaa, että se kirkastui. Luin aiempia kysymyksiä ja siellä puhuttiin tuosta 5-10min alkuhuuhtelusta. Onko siis ennen varsinaiseen käyttöön ottoa laskettava vettä 5-10min?

03.09.2019
answer

Hei, Kiitos kysymyksestä. Juuri näin, vettä voi laskea niin kauan, kun vedessä näkyy tummaa väriä (aktiivihiilipölyä). 5-10 min on ohjearvo, joka riippuu kiinteistön veden virtauksen suuruudesta.

04.09.2019
question

KIITOS sille kysyjälle tiedosta, ettei suihkusuodatin suodata juomavettä. Pitää harkita tuota hanasuodatinta. Siitä lasketaan varmaankin vain kylmää vettä.

28.08.2019
answer

Kyllä, juomaveden puhdistus hanasuodattimella (AQ003-1) tehdään vain kylmälle vedelle. Lämpimän veden laskeminen hanasuodattimen läpi voi aiheuttaa vaihtosuodatinpatruunan ennenaikaista kulumista. Suihkusuodattimella (AQ004) voidaan puhdistaa myös lämmintä pesuvettä.

29.08.2019
question

Hei, asumme uudessa talossa ja vedessämme on metallia. Hiukseni reagoi vahvasti vaalennusaineen kanssa, joten siitä asia paljastui. Olisiko tästä suodattimesta apua ongelmaan?

23.07.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Aqvan suihkusuodattimet ovat suunniteltu kunnallisveden laadun parantamiseen. Suodattimessa on monivaiheinen suodatus, joka suodattaa vedestä mm. metalleja. Mikäli vetenne tulee omasta kaivosta, niin voisitteko lähettää mahdolliset vesianalyysintulokset sähköpostitse vesi@aqva.fi osoitteeseen, niin katsotaan teille sopiva ratkaisu.

24.07.2019
question

Voiko suodattimen asentaa vinoittain vai onko oltava pystysuorassa?

10.07.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suodattimen voi asentaa 45 asteen kulmaan, mutta tästä enempään vinottain ei tulisi asentaa.

11.07.2019
question

Hei. Yritän vaihtaa suihkusuodattimen patruunaa, mutta kansi ei aukea millään käsivoimin. Ideoita?

27.06.2019
answer

Hei, jos kansi on kiristetty kovin lujasti, voi se tosiaan olla tiukka myös avata. Tällöin auttaa kun laskette kuumaa vettä vain kansiosaan. Sen reunoille, kauttaaltaan ympäri. Niin että vain kansi kuumenisi, jolloin se lämpenee ja laajenee. Näin myös avaaminen helpottuu.

28.06.2019
question

Hei, onko mahdollista saada ohjeet miten suihkusuodattimen tiivisteet asetellaan koteloon ja patruunaan? Muuton ja patruunan vaihdon jälkeen suodattimet irtosivat ja nyt ei saada hommaa tiiviiksi vaan suodatin vuotaa kuin seula. En löytänyt ohjeista tähän tarkennusta.

15.05.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Voisitteko ottaa kuvan suodattimestanne ja lähettää sen meille sähköpostiin vesi@aqva.fi niin katsotaan suihkusuodattimenne kuntoon.

17.05.2019
question

Hei, vaihdoin juuri suodattimet keittiön ja suihkun hanoihin, nyt mietin mihin käytetyt suodatinpatruunat laitetaan?

11.05.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Vaihdettavat suodattimet voi hävittää sekajätteessä. Mikäli haluatte kierrättää suodattimet, niin suodatusmassat voi hävittää sekajätteessä ja muoviosat voi kierrättää materiaalimerkintä 07 mukaisesti.

17.05.2019
question

Millainen toimitusaika Aqva suihkusuodattimella on ja minkä hintainen se on?

21.03.2019
answer

69 euroa ja löytyy nyt taas heti toimitukseen.

24.03.2019
question

Kestääkö tuote kloriittiliuotuksen?

20.03.2019
answer

Hei, laimean kloriittiliuoksen kestää. Tuotteen muoviosat ovat ABS materiaalia. Kumitiivisteet kannattaa pestä erikseen. Suosittelemme kuitenkin pesemään tuotteen esimerkiksi astianpesuaineella ja tiskiharjalla.

22.03.2019
question

Miten olisi kätevin tapa puhdistaa suodatinkotelo metalleista yms. suodattinmassaa vaihdettaessa?

20.03.2019
answer

Hei, astianpesuaine ja tiskiharja on suositeltavin tapa. Jos koteloon on pinttynyt rautasakkaa, se saadaan parhaiten pois esimerkiksi laimealla sitruunahapolla, jonka annetaan vaikuttaa muutama tunti, ennen mekaanista harjapesua.

22.03.2019
question

Hei. Milloinkohan suihkusuodatinta pystyy tilaamaan?

18.03.2019
answer

Hei, kiitos kysymyksestänne. Näillä näkymin saamme suihkusuodatinta lisää tämän kuun lopulla. Olemme pahoillamme, että tuote pääsi hetkeksi loppumaan meiltä. Voitte käydä tekemässä verkkokaupassamme tuotteelle saldovahdin, jolloin saatte heti ilmoituksen kun olemme saaneet tuotetta varastollemme.

19.03.2019
question

Hei. Millaisiin veden lämpötiloihin suihkusuodatin on tarkoitettu?

25.11.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Maksimi lämpötila suihkusuodattimelle on 55 astetta.

26.11.2018
question

Hei, ostin agua suihkusuodattimen melkein 2 viikkoa sitten ja suihkussa käydessä edelleen tuoksuu sellainen jännä metallia muistuttava haju? mistä tämä johtuu

11.09.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Metallin haju häviää, kun massat pääsevät aktivoitumaan kunnolla. Oletteko käyttäneet suihkusuodatinta päivittäin kahden viikon ajan? Metallin haju häviää käytön aikana. Vedenlaatu vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti haju häviää, mutta yleensä päivittäin käytettynä haju häviää kahdessa viikossa.

12.09.2018
question

Hei, käykö tämä suihkusuodatin kaikkiin suihkumalleihin?

04.09.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkusuodattimeen menee 1/2" kierteet, joka on suurimmassa osassa Suomessa käytettävissä suihkusekoittajissa. Mikäli teillä on jokin erikois sekoittaja, niin siinä tapauksessa yhteensopivuus kannattaa ensin tarkistaa, mutta pääsääntöisesti sopii lähes kaikkiin sekoittajiin.

05.09.2018
question

Hei! Tilasin tuotteen vuoden alusta ja ollut siitä lähtien käytössä. Toiminut ongelmitta, mutta pari päivää sitten suihkun voimakkuus aleni niin paljon, että minun piti ottaa se pois käytöstä. Mistä tämä johtuu?

28.08.2018
answer

Moikka, se tarkoittaa suodattimen olevan tukossa. Eli siihen pitäisi tilata vaihtosuodatin. Sen tuotekoodi on AQ004V.

29.08.2018
question

Mikä on suodattimen tarkat mitat?\nOnko teillä mitään asennustarvikeita seinäasennusta varten?\nToimiiko suodatin myös ylösalas asennettuna, niin että vesi tulee alhaalta?

17.08.2018
answer

Hei! Korkeus noin 21,5cm ja halkaisija noin 8,5cm. \n\nMeillä ei ole tällä hetkellä tarvikkeita seinä-asennuksen\navuksi, rautakaupasta voisi löytyä sopiva asennusratkaisu seinälle (Toki suihkuletku täytyy vetää silloin myös seinän kautta). Tavanomaisia asennustapoja voi katsoa saman tuotteen takaa tuotekoodilla AQ004. \n\nPuhdistus toimii ainakin kohtuullisella teholla myös ylös alas. C-vitaminoinnin taso saattaa madaltua näin päin. Suosittelemme ensisijaisesti asennusta oikein päin, tarvittaessa apuosien avulla (esimerkiksi kytkentäletku tuotekoodilla 5066). Saman suodattimen suuntaa ei saa vaihtaa, vaan mahdollisen suunnan vaihdon yhteydessä myös suodatinpatruuna on vaihdettava.

20.08.2018
question

\"Suodattimen vaihto vaivatonta\"... Hah, ei edes näytä mahdolliselta. Tunteja kaksi ihmistä yrittänyt kaikin voimin avata. Vuorotellen, yhdessä, tartunta-apujen kanssa ja ilman. Ei muuten hievahdakaan... dynamiittia vaatinee?

11.08.2018
answer

Hei,\n\nSuihkusuodattimen suodatinkotelo aukeaa sen yläreunan kohdalta, jossa on krominen koristerengas / -nauha.\n\nKotelossa on sisällä kuminen O-rengastiiviste ja isohkot kierteet, joilla rakenteesta on saatu käyttöä kestävä.\n\nKotelo voi olla pitemmän ajan jälkeen hieman tiukka, mutta aina se lähtee auki. Kotelon yläosa (korkki) aukeaa kiertämällä sitä vastapäivään, ylhäältä katsoen. \n\nSuurista kierteistä johtuen, pitkä tasainen, voimakas vääntö on tekniikkana paras.

13.08.2018
question

Voiko tämän laittaa itse ts onko helppo asentaa?

16.07.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä on helppo asentaa. Suihkusuodatin tulee suihkuletkun tilalle. Kun suihkusuodatin on asennettu, niin suihkuletku asennetaan suihkusuodattimeen kiinni.

17.07.2018
question

Hei, haluaisin ostaa suodattimen, joka sopii vessan hanaan - siinähän yleensä pesen kasvot ja hampaat aamuin ja illloin. Millainen suodatin tähän sopii?

15.07.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suosittelisin hanasuodatinta tuotekoodilla AQ003.1\nSuodattimesta tulisi laskea vain kylmää vettä.

16.07.2018
question

Mihin suuntaan tuota pitää vääntää että saa sen vaihtopatruunan vaihdettua?

09.07.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kansi aukeaa samaan suuntaan, kuin juomapullon korkki, eli vastapäivään. Kansi saattaa olla tiukka, johtuen paineesta mikä on kotelon sisällä. Apuna voi käyttää esim. tiskihanskoja, jolloin suodatin ei lipsu käsistä.

10.07.2018
question

Kuinka paljon suodatin vaikuttaa suihkun voimakkuuteen? Asunnossani (seitsemäs kerros) on jo valmiiksi aika heikko vedenpaine.

06.07.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Uudessa suodattimessa paine alenemaa ei juuri ole, noin 0.2 bar, mutta kun suodatin alkaa tukkeutua, niin paine alenemaa syntyy enemmän.

10.07.2018
question

Hei! Jos suodatin on laitettava suihkuletkun ja suihkukahvan väliin, niin suodattuuko se alussa liuennut c-vitamiini käänteisen suodatusjärjestyksen takia pois vedestä? Voisiko suodattimen asentaa sittenkin \"ylösalaisin\"?

12.06.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Osa c-vitamiinista saattaa suodattua pois. Puhdistuksen lopputuloksen kannalta ei ole merkitystä kumminpäin suihkusuodatin on asennettuna.

13.06.2018
question

Onko teille tulossa suihkusuodatinta ilman askorbiinihappoa? Se ei sovi kaikille kemikaaliyliherkille.

06.06.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne! Emme osaa tällä hetkellä sanoa, saammeko lähiaikoina tai myöhemmin kuvatunlaista tuotetta valikoimaan.

06.06.2018
question

https://www.k-rauta.fi/rautakauppa/suihkujärjestelmä-grohe-joy-27860001-jp käykö suodatin tähän suihkuun? Eli tässä grohen suihkussa on tuo alahana ja sadesuihku sekä käsisuihku.

17.05.2018
answer

Hei! Suihkusuodatin sopii ainakin tuohon käsisuihkuun. Tuosta kattosuihkusta en osaa varmuudella sanoa. Asennustavan puolesta sopisi siihen sadetinlevyn ja juoksuputken väliin, jos välissä 1/2\" kierteet ja suodattimen paino (noin 1kg:n luokkaa) ei ole liikaa suht ohuelle ja pitkälle juoksuputkelle.

17.05.2018
question

Hei. Sopiiko tämä malli vain käsisuihkulliseen suihkuun? Onko sadesuihkuun/kattosuihkuun mahdollista asentaa suodatinta?

15.05.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä on mahdollista, mikäli sadetinlevy kiinnittyy juoksutusputkeen 1/2\" kierteillä. Kannattaa toki ottaa huomioon, että sadetinosa tulee suihkusuodattimen verran alaspäin. (noin 20cm)

16.05.2018
question

Otin suodattimen heti käyttöön ja en voinut olla huomaamatta kuinka vesi oli aluksi piki mustaa semmoisen sekunnin ajan. Onko tämä normaalia? Huomasin myös veden tuoksuvan eriltä. Ja naamaani alkoi kirvellä hieman suihkun jälkeen. Onko minun turvallista käyttää tuotetta vielä?

13.05.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Alussa suodattimesta irtoaa mustaa aktiivihiilipölyä, joka on normaalia. Suodattimen aktivoitumiseen menee viikosta kahteen, jonka aikana saattaa esiintyä normaalia voimakkaampaa raudan hajua, tämä on normaalia. Suosittelen käyttämään suihkua päivittäin, jotta raudan haju häviäisi nopeimmin. Suihkusuodattimessa c-vitaminoinnissa käytetään askorbiinihappoa, mikäli teillä on yliherkkyyttä kyseiselle aineelle, niin en suosittele käyttämään tuotetta enää.

14.05.2018
question

Hi! \nHow do I know if the filter AQ00439B will fit my shower?s specifications? Is it easy to install? Thank you

03.05.2018
answer

Hi, shower filter has stadard 1/2\" inch threads. It fits all European showers which have flexible hose connected from tap to shower head.\n\nFilter replacement is easy. It can be done without any tools, by un-screwing the cap, with hands.

03.05.2018
question

Onko vesi turvallista joutuessaan suuhun suihkun aikana? Ohjeissa lukee, että ei sovellu juomaveden puhdistamiseen. Uskallanko käyttää suodatinta, kun kylvetän vauvaa?

05.04.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkusuodattimesta ei liukene veteen mitään vaarallisia aineita. Maininta on sen takia, että suihkusuodatinta ei suositella käytettäväksi juomaveden puhdistamiseksi.

10.04.2018
question

Hei! Asensin eilen kyseisen suihkusuodattimen ja olemme pari kertaa sitä nyt käyttäneet. Vesi haisee oudolle, onko tämä normaalia vai mistä johtuu?

21.03.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Käyttöönotto saattaa kestää viikosta jopa kahteen viikkoon, riippuen vedenlaadusta, sekä käytöstä. Suosittelemme käyttämään suihkusuodatinta päivittäin, jotta puhdistusmassat pääsevät aktivoitumaan. Mikäli haju ei häviä kahden viikon käytön jälkeen, niin olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme.

22.03.2018
question

Tilasin tällaisen mutta se ei muotoilunsa puolesta sovikaan suihkuuni, seinän ja suihkun liittymiskohtaan jää hieman liian ahdas tila eli suodatin on ns. liian pullea ja ei mahdu siihen. Onko saatavilla joku lisäkiintiöitä ym millä saisin liitoskohtaa vähän kauemmas seinästä? Kiitos.

20.02.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Biltemasta saa pienen jatkopalan, jolla suihkusuodattimen saa kauemmas sekoittajasta. Tuotekoodilla 860077 löytyy Biltemasta kyseinen osa.

21.02.2018
question

Hei, joko olette saaneet tätä suihkusuodatinta varastoonne?

07.02.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Saamme tuotetta varastoomme huomenna / ensi viikon alussa.

08.02.2018
question

Moi . Poistaako tämä vedestä fluoria ? Millainen toimitusaika ? :)

06.02.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Valitettavasti fluoria suihkusuodatin ei poista. Fluorin saa suodatettua käänteisosmoosilaitteella. Saamme tuotetta varastoomme tämän viikon lopussa / ensi viikon alussa.

07.02.2018
question

When is come stock and stock raisio?

06.02.2018
answer

Hello. We get this product to our stock tomorrow or next week monday/tuesday.

08.02.2018
question

Hei! Mitä eroa on tällä ja AQ004:llä vai ovatko sama tuote?

04.02.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Tuotteet ovat täysin samat. Olemme joutuneet tehdä tuotteen kahteen kertaan, verkkokauppa näkymän vuoksi.

05.02.2018
question

Hei, milloin suihkusuodatinta AQ00439B tulee varastoon?

02.02.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Saamme tuotetta ensi viikolla varastoomme.

02.02.2018
question

voiko suodatettua vettä käyttää juomavetenä?

30.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Emme suosittele suihkusuodattimen läpi suodatettua vettä juomavetenä. Juomaveden suodattimeksi suosittelisin Aqva Ultra hanasuodatinta, tuotekoodilla AQ003.1

31.01.2018
question

Milloin voisin tilata AQ00439B suihkusuodattimen ja muutaman varasuodatinpatruunan kyseiseen malliin?

29.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkusuodattimia voi tilata jo ennakkoon. Toimitamme tuotteet heti, kun saamme niitä taas varastoomme. Oletettavasti tällä viikolla.

30.01.2018
question

Hei, voinko ostaa ja tilata tämän tuotteen, vaikka saatavuus ei ole ihan heti? Ei siis haittaa vaikkei tuote saavu minulle välittömästi, kunhan saapuu.

28.01.2018
answer

Hei. Kyllä tuotteen voi tilata jo ennakkoon. Toimitamme tilaukset heti, kun saamme tuotetta varastoomme.

29.01.2018
question

Milloin suihkusuodatinta tulee varastoon?

23.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkusuodattimien saaminen menee valitettavasti ensi viikon loppu puolelle. Pahoittelut tilanteesta.

23.01.2018
question

Hei! Milloinkohan suihkusuodatinta AQ00439B tulee varastoon?

22.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkusuodattimien saaminen menee valitettavasti ensi viikon loppu puolelle. Pahoittelut tilanteesta.

23.01.2018
question

Onko teillä yhtään tarkempaa aikaa kun tuo 2vko, koska suodattimia saapuu? Piti tulla ilmeisesti viim. perjantaina. Mutta tänään tuli viesti että 2vko menee.

22.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkusuodattimien saaminen menee valitettavasti ensi viikon loppu puolelle. Pahoittelut tilanteesta.

23.01.2018
question

Hei, milloinkohan suihkusuodattimia saapuu?

16.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Oletettavasti tämän viikon lopussa.

17.01.2018
question

hei, milloin suihkusuodatinta AQ00439B tulee varastoon? ja kuinka pitkä toimitusaika. Terv.Satu

15.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Saamme tuotetta oletettavasti perjantaina. Kun tuotteet on varastossa, niin toimitusaika on noin 4 arkipäivää.

16.01.2018
question

Hei! millainen toimitusaika tällä tuotteella on?

13.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne.\nSaamme tuotetta oletettavasti tämän viikon loppupuolella.\nLähetämme tilaukset heti, kun saamme tuotetta varastoomme.

15.01.2018
question

Osaatteko sanoa tarkempaa päivää, koska tulee suihkupäitä tilattavaksi?

05.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Saamme suihkusuodattimia oletettavasti lisää viikon kuluttua.

05.01.2018
question

Saako suodattimia/suihkusettejä varata etukäteen 2 kpl?

03.01.2018
answer

Hei. Valitettavasti etukäteen varaaminen ei ole mahdollista. Voitte laittaa teille saldovahdin, joka löytyy saatavuus laatikon alta. Kun tuotetta on taas tilattavissa, niin saatte siitä ilmoituksen.

04.01.2018
question

Saako tätä tai vastaavaa mallia ilman tuota c-vitamiiniä?

03.01.2018
answer

Hei. Tällä hetkellä ei ole saatavilla. Mahdollisesti tulee valikoimiin myös ilman c-vitamiiniä.

03.01.2018
question

Hei, millainen toimitusaika on Tuotekoodi: AQ00439B tuotteella?

02.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Saamme tuotetta lisää varastoomme noin kahden viikon kuluttua.

02.01.2018
question

Meidän suihkuun ei suodatin mahtunut varsinaiseen paikkaansa, sillä \"alasuihku\" on tiellä. Toiseen päähän taas pitäisi hankkia toiset osat, että suodattimen saisi kiinni oikein päin. Tällöinkin suihkua pitäisi pitää kädessä, sillä se ei pysy ylhäällä pidikkeessä painon vuoksi.

13.11.2017
answer

Hei. Biltemasta saa välikappaleen, millä suihkusuodattimen saa alemmas ja tarvittaessa myös irti seinästä, mikäli tämä on ongelmana. Tuotekoodilla 860077 löytyy tarvittava osa.

14.11.2017
question

En saanut sähköpostiin käyttäjätunnuksia kun rekisteröidyin. Missä vika? Voinko tilata ilman niitä?

29.09.2017
answer

Voitte tilata ilman käyttäjätunnuksia. Saatte käyttäjätunnukset ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

15.05.2019
question

Jos ostan aqva-suihkusuodattimen, täytyykö minun ostaa samalla vaihtomassa siihen vai onko siinä massa valmiina? Tarvitsenko muuta vai onko suodatin heti käyttövalmis? Mikä on toimitusaika?

28.09.2017
answer

Hei. Pakkauksen mukana tulee suihkusuodatin patruuna, joten ette tarvitse erikseen tilata ensimmäisellä kerralla vaihtopatruunaa. Suihkusuodattimelle tehdään käyttöönotto, jonka jälkeen se on käyttövalmis. Toimitusaika on noin yksi - kolme arkipäivää.

29.09.2017
question

Suihkusuodattimen asentamisen jälkeen vettä tulee suihkupäästä puolet pienemmällä teholla. Mistä tämä johtuu?

27.09.2017
answer

Hei. Suihkusuodattimen asennuksen jälkeen veden virtaama laskee hiukan, se on normaalia. Vesi kun menee suodattimen läpi, niin se ei pysty käsittelemään vettä yhtä nopeasti. Normaali minimi virtaama on noin 6l/min.

28.09.2017
question

Hei! Onko näissä suihkusuodattimissa veden lämpötilalla merkittävää vaikutusta suodatustehoon, kuten juomavedelle tarkoitetussa hanaan kiinnitettävässä suodattimessa?

19.09.2017
answer

Hei. Ei ole. Suihkusuodatin on suunniteltu suodattamaan myös lämmintä vettä.

19.09.2017
question

Kauan toimitus kestää?

28.08.2017
answer

Heti varastosta, eli postilla 1-2 päivää.

29.08.2017
question

Onko tämä tuote NSF sertifoitu?

26.08.2017
answer

Valmistajan tuotantomenetelmät ovat NSF:n tunnustamia. Pöytä- ja hanasuodattimilla on omat tuotekohtaiset sertifikaatit, koska ne puhdistavat juomavettä. Suihkusuodattimelle ei ole tällaista erikseen haettu. Tuotteen suodatinmateriaalit ovat hyvin tutkittuja ja turvallisia.

15.05.2019
question

Sopiiko tämä kaikkiin suihkuihin vai onko joku tietty malli?

25.08.2017
answer

Sopii yleiseen suihkuliittimissä käytettävään 1/2\" kierteeseen. Jos teillä on jokin muu kierretyyppi, voitte poiketa lvi-liikkeessä tai rautakaupassa ostamassa sopivan muunnosliittimen.

28.08.2017
question

Hei! Olen hakenut postista kyseisen suodattimen. Muutan kuitenkin uuteen asuntoon 31.9. Eli kysymykseni on, että voiko tuon suodattimen vaihtaa helposti toisesta suihkusta toiseen? Vai tulisiko minun odottaa siihen asti, että asun uudessa osoitteessa?

10.08.2017
answer

Hei! Voitte vaihtaa suodattimen helposti suihkusta toiseen. \nJos irrotatte suodattimen muutamaksi päiväksi tai alle, huuhdelkaa 20 sec. ennen käyttöönottoa. Jos suodatin on kauemmin irti sen suodatinmassa usein pääsee hieman kuivaamaan välissä, silloin huuhdelkaa 0,5 - 1 minuuttia ennen uutta käyttöönottoa.

11.08.2017
question

Hei, perheessäni on 3 muuta henkilöä, jotka eivät halua suodatinta käyttää koska uskovat veden olevan \"luonnollisempaa\" suodattamattomana.. Joka tapauksessa, voinko käyttää tätä niin, että laitan sen paikoillensa vain silloin kun itse käyn suihkussa, ja otan irti aina suihkun jälkeen, ja niin edelleen? Vai pitäisikö minun sitten jokaisen suihkukerran jälkeen huuhdella suodatinta se mainittu 5-10min, vai riittääkö huuhtelu vain ensimmäisellä asennuskerralla?

09.08.2017
answer

Hei! Alkuhuuhtelu tarvitsee tehdä kokonaisuudessaan vain aluksi. Jos viimeisestä käyttökerrasta on yli muutama päivä, voisitte laskea puolisen minuuttia vettä läpi ennen uudelleenkäyttöä. Jos esim. ulkomaan matkan aikana suodatin on päässyt kuivaamaan enemmän, niin siten esim. 2 min vettä läpi ennen suihkuun menoa, jotta suodatusmassat ja kuidut kastuvat kunnolla ja saavuttavat suunnitellun puhdistustehonsa.

10.08.2017
question

No niin, nyt kun tämä suihkusuodatin kotiutui ja olisin asentanut sitä niin tulipa mieleen kysymys: jos patruunan yläpäässä on teräsverkkosihti, hienosuodatus ja neutralointi + pehmennys ja alimpana vitaminointi niin eikö tuo suodatin ole tarkoitus asentaa tässä ns. pystyasennossa jotta toimii kunnolla?\nOstin suodattimen ja oli aikomus laittaa tuon ensimmäisen kuvan mukaisesti letkun ja suihkupään väliin mutta siinähän vesi siis kulkee alhaalta ylöspäin eli aloittaen vitaminoinnista...?

23.06.2017
answer

Hei! \nSuosittelemme ensisijaisesti sijoittamaan tuotteen pystyasennossa vedensekoittajan alle, kuten kolmessa muissa kuvissa. Silloin teho on paras. \nTuote toimii myös käänteisesti asennettuna, pääasia että vesi virtaa suodatinvaiheiden läpi, jolloin epäpuhtaudet pidättyvät suodattimeen. Saman suodattimen suuntaa ei saa vaihtaa käyttöönoton jälkeen.

26.06.2017
question

Hei\nSisältääkö tämä suihkusuodatin jo patruunan?

26.05.2017
answer

Moikka, kyllä sisältää.

26.05.2017
question

Hei\nMillaista c-vitamiinia suodattimessa on? Mihin se on liuotettuna?

22.05.2017
answer

Hei, se on jauhemaisessa muodossa ja liukenee vesivirran mukana, sen mennessä suodattimen läpi.

23.05.2017
question

Käykö tämä malli myös sadettaja suihkuihin? Kuvissa ei ainakaan tätä vaihtoehtoa ole ollenkaan.

20.04.2017
answer

Hei, jos suihkun sadettajasuuttimen ja juoksutusputken välissä on vakiomuotoiset 1/2\" tuuman kierteet niin suodatin sopii. Toki sadettajasuutin laskee silloin suodattimen mitan verran matalemmalle, eli noin 18cm.

25.04.2017
question

Alempana luki jotain kaivovedestä.. meillä on kova kaivoperäinen vesi joten käykö tämä tuote meidän suihkuun? Vesi jättää kalkkia hiuksiinki ja hiuksista tulee takkuiset ja katkeilevat. Voiko tämä tuote auttaa?

14.04.2017
answer

Hei, kyllä tämä tuote varmasti auttaa. Jos teillä on todella kova vesi niin kannattaa varmasti miettiä kokotalon vedenkäsittelyä.

14.04.2017
question

Hei yritän tilat tuotetta Agva-suodatin AQ004. Maksuvaiheessa tulee virheilmoitus. VÄLITETYISSÄ MAKSUTIEDOISSA ON VIRHEITÄ, PALAA MYYJÄN PALVELUUN. Mitä menee pieleen?

02.04.2017
answer

Pieni hetki tarkistamme!

02.04.2017
question

Hei, en nyt yhtään ymmärrä\nMihin kohtaan suihkua tämä tulee? Tämä ei ainakaa sellainen suihkupään suodatin ole?

30.03.2017
answer

Hei, tuotesivulla on kuvat suihkusuodattimesta asennettuna suihkuhanaan. Suodattimen voi myös tilanteen vaatiessa asentaa suihkuletkun ja suihkukahvan väliin.\nhttps://www.aqva.fi/AQVA_Suihkusuodatin_poistaa_t/ekauppa/pAQ004/

03.04.2017
question

Hello! I am very interested in this product. Do you need someone to come and install this or is it possible to do it yourself? Thank you!

26.03.2017
answer

Hello. AQVA shower filter is easy to install between the faucet and the hose by only rotating the filter.

27.03.2017
question

Hei, olen asentanut tämän tuotteen suihkuun ja asennuksen jälkeen suihkuvedessä on erittäin voimakas raudan haju. Mistä tämä voi johtua?

20.03.2017
answer

Suosittelemme huuhtelemaan suihkusuodatinta 5 -10 minuuttia, jona aikana se voi luovuttaa hieman hajuja tai makuja. Ne loppuvat tämän jälkeen käytön yhteydessä. Jos kyse on kaivovedestä, on mahdollista että puhdistusmassat reagoivat jonkin vedessä olevan yhdisteen kanssa, joka aiheuttaa mainitsemanne hajun. Tässä tapauksessa suosittelemme tutkimaan veden laboratoriossamme tarvittavassa laajuudessa.

21.03.2017
question

Hei! Milloin saatte lisää näitä AQVA suihkusuodattimia?

07.03.2017
answer

Hei, odotamme tällä viikolla (10) suodattimien saapuvan varastoomme. Hyvää päivänjatkoa!

08.03.2017
question

Mitkä ovat tuotteen tarkat mitat? Tekniset tiedot -sivulla ei ole tuotteen mittoja.

12.02.2017
answer

Hei, halkaisija leveimmillään on 8 cm, pituus 21,5 cm.

13.02.2017
question

Mikä ero tällä on Chansonin suihkusuodattimeen? Tuotekuvauksesta kun ei käy ilmi mitä tekniikkaa aqvan suodatin käyttää epäpuhtauksien poistoon?

13.01.2017
answer

AQVA suihkusuodatin omaa saman puhdistustehon kuin Chansonkin, mutta lisäksi tämä poistaa metalleja ja raskasmetalleja, sitouttamalla niitä puhdistusmassaansa. Chanson ei varsinaisesti sitouta näitä vaan se estää niiden haittavaikutuksia iholla, kylpyhuonepinnoilla ja hiuksissa.

16.01.2017
question

Mikä on toimitusaika tälle mallille?

20.12.2016
answer

Normaalisti toimitusaika on heti samana tai seuraavana päivänä tilauksesta.

21.12.2016
question

Mikä on puhdistusteho l/tunti ?

13.12.2016
answer

Tuote on suunniteltu suodattamaan tehokkaasti vielä jopa 12 litraa minuutissa virtaamalla. Tyypillisesti suihkusta tulee vettä 6-10 litran minuuuttivirtaamalla, riippuen suihkupäästä.

16.12.2016
question

Tässä ei ilmene vaihto suodattimen hintaa? Pitääkö ostaa uusi suodatin kuten vanhammassakin mallissa 12-18 kk välein? Jos jostain syystä tämä ei kierrykkään hyvin eli ei sovi suihkuumme saako rahan takaisin. Mikä on alennuskuponki ja kuuluuhan postikulut hintaa?

11.12.2016
answer

Tässä tuotteessa on myös vaihtosuodatin, jota vaihdetaan yhden hengen taloudessa vuoden välein, kahden hengen noin 6kk. välein jne. Tuotteessa on standardin mukaiset 1/2\" tuuman kierteet suihkuletkuihin. Tekniset tiedot sivulta voitte löytää tarkat mitat. Mikäli siitä huolimatta olette epävarma sopivuudesta, voitte ottaa kuvan suihkustanne ja sen sekoittajasta ja lähettää kysymyksen: vesi@aqva.fi

15.05.2019

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista: