Tuotekoodi: AQ004-1W

Hinta

69,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa (864 kpl)


Huipputehokas ja vettä säästävä suihkupään tilalle asennettava suihkusuodatin. Vähentää vedestä ihoa kuivattavia ja hiuksia värjääviä ainesosia.


AQVA suihkupääsuodattimessa on samoja ominaisuuksia kuin huippusuositussa AQVA suihkusuodattimessa, mutta suodatus on tarkempaa. Suodattimessa on tehokkaampi 0,5µm:n seula mekaaniseen epäpuhtauksien poistoon. Se poistaa vedestä tehokkaammin myös mikrobiologisia epäpuhtauksia, kuten hiivoja, homeita ja bakteereita.

Tekee hyvää iholle

 • Suihkusuodatin vähentää vedestä ihoa kuivattavia ainesosia kuten klooria.
 • Voi auttaa atooppisesta, herkästä tai vahingoittuneesta ihosta kärsiviä. Perustuu lukuisiin asiakaspalautteisiin.
 • Turvallinen ja ihoa hellivä pesuvesi perheen pienimmille ja vauvoille.

Tekee hyvää hiuksille

 • Hiuksista tulee pehmeämmät, helpommin käsiteltävät ja kiiltävämmät – kuin järvivedessä pestyt.
 • Vähentää ihon ja päänahan kuivumista.
 • Metallien suodattaminen vedestä vähentää vaaleiden hiusten värjääntymistä vihertäväksi tai keltaiseksi.
 • Värjätyt hiukset säilyttävät pidempään sävynsä.
 • Lisää sampoon ja saippuan vaahtoutumista.
 • Suojelee myös lemmikkieläinten ihoa ja karvaa kloorilta.

Ekologinen – vettä säästävä

 • Erikoismuotoillun, ns. sirottavan, suihkulevyn ansioista säästät vettä. Silti suihku tuntuu runsaalta ja kastelee tehokkaasti.
 • 200 suutinkoloa avaavat suihkuvirran ovaalin muotoiseksi ja hajottavat vesivirrat sirottamalla sen niin, että vesi tulee iholle pehmeänä sateena.

Vähentää haitallista klooria

 • Yhdysvaltain ympäristöministeriön mukaan kloorin hengittäminen pieninä määrinä vaikuttaa ajan mittaan haitallisesti ihmisen hengityselimiin. Se saattaa aiheuttaa yskää, rintakipuja tai veden kertymistä keuhkoihin. Lisäksi kloori ärsyttää silmiä, ihoa ja hengityselimiä.

Muuta

 • Pehmeämmälle vedelle.
 • Vähentää merkittävästi kylpyhuonepintojen ja -kalusteiden kalkkeutumista ja värjäytymistä.
 • Tuote on purettavissa ja pestävissä vaikka astianpesukoneessa. Säilyy siistinä pitkään.

Puhdistus- ja vaikutustavat

 • Suuripinta-alainen aktiivihiilikuitupuriste vähentää monia epäpuhtaustyyppejä, joita putkistoista irtoaa tai niissä kasvaa.
 • 0,5µm seula pysäyttää mekaanisesti 1/2000 osa millimetriä suuremmat hiukkaset ja kiintoaineet.

Tehokkain lopputulos epäpuhtauksien suodattamisessa syntyy, kun yhdistät AQVA suihkusuodatinpään AQVAn suihkusuodattimeen (AQ004).

Suodattaa vedestä:

 • bakteereita, hiivoja ja homeita
 • klooria
 • raskasmetalleja
 • hajuja ja makuja
 • lääke- ja hormonijäämiä
 • rautaa ja ruostetta
 • kuparia

HUOM! Suositellaan käytettäväksi kunnallisveden laadun parantamiseen. Kaivo- tai järvivesille se sopii vain vedenlaadun kohentajana tai vesianalyysin perusteella suositeltuna.

Suodattimen vaihtoväli

 • suositeltu vaihtoväli 12 kk/1 käyttäjä, 6 kk/2 käyttäjä, 3 kk/3 käyttäjää jne.
 • Vaihtosuodattimen tuotekoodi: AQ004-1V

Asennus

 • Sopii kiinnitettäväksi kaikkiin suihkuihin, joissa on pidike suihkupäälle. Olemassa oleva suihkupää korvataan AQVA suihkupääsuodattimella.
 • Mitat: Pituus 27cm. Halkaisija 4cm

 

 

 

 

Tuotekoodi: AQ004-1W


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Suodattaako Suihku pää suodatin e Colin vesijohtovedestä?

30.07.2021
answer

Hei, Suodatin vähentää bakteereita vedestä e.colin poistuma on suodattimen käyttöasteesta riippuen 60 - 80% välillä.

03.08.2021
question

Hei, ostin suihkupääsuodattimen ja otin se käyttöön eilen. Ohjeissa sanotaan, että odota muutama minutti, että vesi on kirkasta. Minulla vesi oli koko ajan kirkasta. Onko tämä normaalia? Minulla on ollut myös toinen teidän suihkusuodatin, josta tuli aluksi mustaa/harmaata vettä.

05.05.2021
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Alussa suodattimesta saattaa tulla tummaa aktiivihiilipölyä sisältävää vettä. Voitte vielä varmuuden vuoksi tarkastaa suodattimen paikallaan olon avaamalla kahva osan.

06.05.2021
question

Hei, meillä on tämä suodatin ollut heinäkuusta asti ja nyt se roiskii suodattimen päästä minne sattuu vettä?? Käyttö kaksi aikuista ja olemme vkonlopun mökillä nyt kotonaan takia myös paljon vkolla...onko lastu näin huono ? T. Mirja ja Juha Grönlund

18.01.2021
answer

Hei. Suodattimien tulisi kestää pitkääkin käyttöä, joten tässä tapauksessa kyseinen suodattimessa voisi olla pieni valmistusvirhe. Olkaa meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen myynti@aqva.fi niin vaihdamme suodattimen teille uuteen.

20.01.2021
question

Onko mahdollista saada postiennakkona, Agva suihkupää suodatin AQ004-1W ovh. 69.00?

12.03.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestä. Valitettavasti meillä ei ole Postin kanssa sopimusta, joka sallisi tämän postiennakko-toimitustavan. Mahdolliset toimitustavat ovat seuraavat: Noudetaan Aqvalta, Helsinki 0,00 € Posti Kotipaketti 15,00 € Posti Postipaketti 7,90 € Posti Smart post 7,90 € Maksutavat ovat nähtävissä tältä toimitusehdot-sivulta: https://www.aqva.fi/deliverytermsFI

13.03.2020
question

Hei. Suodattaako tämä kalkkia?

03.03.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkupääsuodatin vähentää kylpyhuonepintojen ja -kalusteiden kalkkeutumista ja värjäytymistä.

04.03.2020
question

Hei, suihkupään varsi on normaalia suihkupäätä paksumpi ja näin ollen ei mahdu seinällä olevaan pään pidikkeeseen vaan putoaa siitä pois. Onkohan tämän malliselle suihkupäälle omaa pidikettä jossa suihkupää pysyisi seinällä?

06.12.2019
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Suihkusuodattimen saa useimmiten kiinni telineeseen suihkuletkun yläosasta (ei itse suodattimen varresta). Jos teillä ei satu olemaan sopivaa suihkuletkua/pidikettä niin esimerkiksi. Puuilosta (tai rautakaupasta) saa näitä säädettäviä klipsi-telineitä ja standardiletkuja kokonaispakettina erittäin edullisesti. Esimerkiksi Puuilosta Rio suihkusetti ratkaisee tämän ongelman, 19,9 e.

09.12.2019
question

Miten hyvin tämä suihkupää suodattaa fluoria? Jos ollenkaan?

02.12.2019
answer

Hei, ja kiitos kysymyksestä. Fluoridin suodatukseen tarvitaan käänteisomsoositekniikkaa. Esim. juomavedestä fluoridi voidaan poistaa esim. esdullisella Morion-käänteisosmoosilaitteella. Tuotekoodi on E046.

02.12.2019
question

Hiukseni muuttuvat vedestämme keltaisiksi ja jättää hiukset raskaiksi. Kampaajani mukaan vedessä on runsaasti rautaa ja kuparia. Suihkusuodatin vai suihkupääsuodatin?

16.10.2019
answer

Hei, Kiitos kysymyksestä. Jos vedessä on kuparia ja liuennutta rautaa niin Aqvan suihkusuodatin AQ004 on siihen hyvä ratkaisu. Jos vedessä sen sijaan on ruostesakkaa niin suihkupääsuodatin, AQ004-1W on suunniteltu tällaisen kiinteän ruosteen vähentämiseen. Paras vaihtoehto hiusten suojaamiseen on molempien suodattimien yhdistelmä. Saatte molemmat suodattimet edulliseen pakettihintaan ostamalla AQ004-2 tuotteen: https://www.aqva.fi/AQVA-suihkusuodatin-paketti-/ekauppa/pAQ004-2/

18.10.2019
question

Haluaisin ostaa suihkusuodattimen, koska minulla on vaaleat hiukset ja ne vihertyvät helposti suihkuvedestä. Kannattaisiko minun ostaa tämä suihkupää vai se toinen joka asennetaan suihkuletkun toiseen päähän? Eli suodattaako tämä suihkupääsuodatin yhtä hyvin metallit vedestä kuin se toinen?

13.10.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkusuodatin AQ004 suodattaa vedestä hieman tehokkaammin metalleja, koska siinä on hapetus ja pelkistys suodatusmassaa, mitä suihkupääsuodattimessa ei ole.

14.10.2019
question

Hei! Ostin suihupääsuodattimen noin puoli vuotta sitten, ja olen ollut tuotteeseen erittäin tyytyväinen. Se on ollut iholle ja hiuksille todella hyvä, ja myös kloorin hengitysteille aiheuttamat haitat ovat poistuneet, joten olen sitä voinut muillekin suositella. Nyt vain siihen oli ilmestynyt pieni särö varteen ja siitä suihkuaa vettä sivulle. En osaa sanoa miten särö on syntynyt, kun tämä on ihan normaalissa yhden ihmisen suihkukäytössä. Olikohan tässä takuuta?

04.09.2019
answer

Hei, Kiitos kysymyksestä ja arvokkaasta palautteesta. Takuu on voimassa maksukuittia vastaan. Lähetä kuva rikkoutuneesta tuotteesta sähköpostilla osoitteeseen vesi@aqva.fi ja liitä mukaan maksukuitti. Laita viestiin mukaan myös osotteesi ja puhlinnumerosi takuuta varten. Niin asia hoituu sillä kuntoon.

04.09.2019
question

Suodattaakohan tämä miten kalkkia vai onko heti tukossa?

08.07.2019
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Mikäli haluatte pehmentää kunnallisvettä tai vähentää kalkkisaostumia kylpyhuoneessa, suosittelemme tuotetta AQ004, suihkusuodatin.: https://www.aqva.fi/AQVA-Suihkusuodatin-tehokas-s/ekauppa/pAQ004/ Sen voi myös asentaa suihkupääsuodattimen kanssa samaan kohteeseen. Mikäli suihkupääsuodattimen läpi johdetaan erittäin kalkkipitoista vettä sellaisenaan, saattaa suodatin kulua ennenaikaisesti. ja veden virtaus hidastua

09.07.2019
question

Voinko käyttää kyseistä tuotetta kun minulla on porakaivo?

30.06.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Voisitteko lähettää mahdolliset vesianalyysin tulokset, niin katsotaan sopiiko suodatin teidän vedellenne. Voitte lähettää tulokset sähköpostitse osoitteeseen vesi@aqva.fi

02.07.2019
question

Hei! Minulla tulee suihkusta vesi kovalla paineella. Kuinka kovaa painetta suohkupää kestää? Uskallanko vaihtaa normaalin suihkupään tähän? Vai pitäisikö myös itse hana vaihtaa?

27.04.2019
answer

Hei, tuote sopii käytettäväksi 2 - 6bar. paineessa. Harvassa kunnassa Suomessa kyseinen paineraja ylittyy, mutta asia on mahdollista tarkastaa kunnan vesihuollosta. Hanan vaihtamisella ei yleensä voida vaikuttaa paineeseen suurestikaan. Helpoin tapa vähentää suihkupäähän kohdistuvaa vedenpainetta, on säätää hanasta vedenvirtaamaa hieman pienemmälle, jolloin painetta ei ehdi kertyä suihkupäähän vaan se vapautuu saman tien veden tullessa ulos.

29.04.2019
question

Hei! Kuuluuko hana- ja kylpyhuonetuotteiden mukaan yksi suodatin, vai ostetaanko ne heti erikseen?

11.04.2019
answer

Moikka, aina kuuluu yksi suodatin mukaan, eli tuoteet ovat käyttövalmiita.

11.04.2019
question

Mikä on suihkupään maksimivirtaama?

27.01.2019
answer

Hei! Maksimivirtaama riippuu suodattimen keräämien epäpuhtauksien määrästä ja siten painevastuksesta. Esim. 5 bar paineella uuden suihkupään virtaama on noin 7 L/min. Maksimivirtaama on siis tarkoituksenmukaisessa käytössä noin tuo 7L/min.

29.01.2019