Tuotekoodi: AQ004-1W

Hinta

69,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa (146 kpl)


Uusi AQVA Suihkupääsuodatin

Aqvan suihkusuodatin hellii ihoasi ja suojaa terveyttäsi tarjoten puhdistettua vettä suihkukäyttöön. Aqvan suihkusuodatin vähentää klooria, klooriamiinia, raskasmetalleja ja muita epäpuhtauksia. Suodattimen avulla suojelet ihoasi ja hiuksiasi, jättäen ihosi huomattavasti sileämmäksi ja hiuksesi luonnollisen kiiltäviksi ja taipuisiksi.

AQVA suihkupääsuodatin sisältää jo monille tutuksi tulleen AQVA suihkusuodattimen ominaisuuksia, mutta entistä tarkemmalla suodatuksella. Suodattimessa on tehokkaampi 0,5µm seula mekaaniseen epäpuhtauksien poistoon. Se poistaa vedestä tehokkaammin myös mikrobiologisia epäpuhtauksia, kuten hiivoja, homeita ja bakteereita.

Yhdistettynä AQVA suihkusuodattimeen (AQ004) saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

AQVA suihkupääsuodattimen positiiviset vaikutukset:

 • Tuote on purettavissa ja pestävissä vaikka astianpesukoneessa. Säilyy siistinä pitkään
 • Tarkasti suunnitellun, ns. sirottavan suihkulevyn ansioista säästää vettä, antaen kuitenkin täydellisen, tehokkaasti kastelevan ja lämpimän suihkuvirran. Parempi kastelu pienemmällä veden kulutuksella
 • 200 suutinkoloa avaavat suihkuvirran ovaalin muotoiseksi ja hajottavat vesivirrat sirottamalla niin että vesi tulee ihollesi pehmeänä sateena
 • Terveempi ja nuorekkaampi iho
 • Pehmeämmät, helpommin käsiteltävät ja kiiltävämmät hiukset; hiukset tuntuvat kuin järvivedessä pestyiltä
 • Vähentää ihon ja päänahan kuivumista
 • Metallien suodatus vähentää erityisesti vaaleiden hiusten värjääntymistä vihreäksi tai keltaiseksi
 • Värjätyt hiukset säilyttävät pidempään sävynsä
 • Lisää shampoon ja saippuan vaahtoutumista
 • Auttaa atooppisesta, herkästä tai vahingoittuneesta ihosta kärsiviä
 • Turvallisempi pesuvesi perheen pienimmille ja vauvoille

Vähentää haitallista klooria

Yhdysvaltain ympäristöministeriön mukaan kloorin hengittäminen pieninä määrinä ajan mittaan vaikuttaa haitallisesti ihmisen hengityselimiin. Vaikutukset voivat olla yskästä ja rintakivuista veden kerääntymiseen keuhkoihin. Kloori ärsyttää silmiä, ihoa ja hengityselimiä.

Puhdistusvaikutukset:

 • Vähentää mikrobiologisia epäpuhtauksia, kuten bakteereita, hiivoja ja homeita noin 80%
 • Poistaa klooria
 • Poistaa raskasmetalleja
 • Poistaa hajuja ja makuja
 • Poistaa lääke- ja hormonijäämiä
 • Poistaa rautaa ja mangaania
 • Poistaa kuparia
 • Vähentää kylpyhuonepintojen ja -kalusteiden värjäytymistä

Muut ominaisuudet:

 • Sopii kiinnitettäväksi kaikkiin suihkuihin, joissa on pidike suihkupäälle. Olemassa oleva suihkupää korvataan AQVA Suihkupääsuodattimella.
 • Vaihtosuodattimen (tuotekoodi: AQ004-1V) suositeltu vaihtoväli 12kk / 1 käyttäjä, 6 kk / 2 käyttäjää, 3 kk / 3 käyttäjää jne.
 • Suositellaan käytettäväksi, jo esipuhdistetulla, kunnallisvedellä. Kaivo- tai järvivesille vain laadun kohentajana tai vesianalyysin perusteella suositeltuna.

Tuotteen puhdistus- ja vaikutustavat:

 • Suuripinta-alainen aktiivihiilikuitupuriste vähentää monia epäpuhtaustyyppejä, joita putkistoista irtoaa tai niissä kasvaa.
 • 0,5µm seula pysäyttää mekaanisesti 1/2000 osa millimetriä suuremmat hiukkaset ja kiintoaineet.

 

Tuotekoodi: AQ004-1W


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei, suihkupään varsi on normaalia suihkupäätä paksumpi ja näin ollen ei mahdu seinällä olevaan pään pidikkeeseen vaan putoaa siitä pois. Onkohan tämän malliselle suihkupäälle omaa pidikettä jossa suihkupää pysyisi seinällä?

06.12.2019
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Suihkusuodattimen saa useimmiten kiinni telineeseen suihkuletkun yläosasta (ei itse suodattimen varresta). Jos teillä ei satu olemaan sopivaa suihkuletkua/pidikettä niin esimerkiksi. Puuilosta (tai rautakaupasta) saa näitä säädettäviä klipsi-telineitä ja standardiletkuja kokonaispakettina erittäin edullisesti. Esimerkiksi Puuilosta Rio suihkusetti ratkaisee tämän ongelman, 19,9 e.

09.12.2019
question

Miten hyvin tämä suihkupää suodattaa fluoria? Jos ollenkaan?

02.12.2019
answer

Hei, ja kiitos kysymyksestä. Fluoridin suodatukseen tarvitaan käänteisomsoositekniikkaa. Esim. juomavedestä fluoridi voidaan poistaa esim. esdullisella Morion-käänteisosmoosilaitteella. Tuotekoodi on E046.

02.12.2019
question

Hiukseni muuttuvat vedestämme keltaisiksi ja jättää hiukset raskaiksi. Kampaajani mukaan vedessä on runsaasti rautaa ja kuparia. Suihkusuodatin vai suihkupääsuodatin?

16.10.2019
answer

Hei, Kiitos kysymyksestä. Jos vedessä on kuparia ja liuennutta rautaa niin Aqvan suihkusuodatin AQ004 on siihen hyvä ratkaisu. Jos vedessä sen sijaan on ruostesakkaa niin suihkupääsuodatin, AQ004-1W on suunniteltu tällaisen kiinteän ruosteen vähentämiseen. Paras vaihtoehto hiusten suojaamiseen on molempien suodattimien yhdistelmä. Saatte molemmat suodattimet edulliseen pakettihintaan ostamalla AQ004-2 tuotteen: https://www.aqva.fi/AQVA-suihkusuodatin-paketti-/ekauppa/pAQ004-2/

18.10.2019
question

Haluaisin ostaa suihkusuodattimen, koska minulla on vaaleat hiukset ja ne vihertyvät helposti suihkuvedestä. Kannattaisiko minun ostaa tämä suihkupää vai se toinen joka asennetaan suihkuletkun toiseen päähän? Eli suodattaako tämä suihkupääsuodatin yhtä hyvin metallit vedestä kuin se toinen?

13.10.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suihkusuodatin AQ004 suodattaa vedestä hieman tehokkaammin metalleja, koska siinä on hapetus ja pelkistys suodatusmassaa, mitä suihkupääsuodattimessa ei ole.

14.10.2019
question

Hei! Ostin suihupääsuodattimen noin puoli vuotta sitten, ja olen ollut tuotteeseen erittäin tyytyväinen. Se on ollut iholle ja hiuksille todella hyvä, ja myös kloorin hengitysteille aiheuttamat haitat ovat poistuneet, joten olen sitä voinut muillekin suositella. Nyt vain siihen oli ilmestynyt pieni särö varteen ja siitä suihkuaa vettä sivulle. En osaa sanoa miten särö on syntynyt, kun tämä on ihan normaalissa yhden ihmisen suihkukäytössä. Olikohan tässä takuuta?

04.09.2019
answer

Hei, Kiitos kysymyksestä ja arvokkaasta palautteesta. Takuu on voimassa maksukuittia vastaan. Lähetä kuva rikkoutuneesta tuotteesta sähköpostilla osoitteeseen vesi@aqva.fi ja liitä mukaan maksukuitti. Laita viestiin mukaan myös osotteesi ja puhlinnumerosi takuuta varten. Niin asia hoituu sillä kuntoon.

04.09.2019
question

Suodattaakohan tämä miten kalkkia vai onko heti tukossa?

08.07.2019
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Mikäli haluatte pehmentää kunnallisvettä tai vähentää kalkkisaostumia kylpyhuoneessa, suosittelemme tuotetta AQ004, suihkusuodatin.: https://www.aqva.fi/AQVA-Suihkusuodatin-tehokas-s/ekauppa/pAQ004/ Sen voi myös asentaa suihkupääsuodattimen kanssa samaan kohteeseen. Mikäli suihkupääsuodattimen läpi johdetaan erittäin kalkkipitoista vettä sellaisenaan, saattaa suodatin kulua ennenaikaisesti. ja veden virtaus hidastua

09.07.2019
question

Voinko käyttää kyseistä tuotetta kun minulla on porakaivo?

30.06.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Voisitteko lähettää mahdolliset vesianalyysin tulokset, niin katsotaan sopiiko suodatin teidän vedellenne. Voitte lähettää tulokset sähköpostitse osoitteeseen vesi@aqva.fi

02.07.2019
question

Hei! Minulla tulee suihkusta vesi kovalla paineella. Kuinka kovaa painetta suohkupää kestää? Uskallanko vaihtaa normaalin suihkupään tähän? Vai pitäisikö myös itse hana vaihtaa?

27.04.2019
answer

Hei, tuote sopii käytettäväksi 2 - 6bar. paineessa. Harvassa kunnassa Suomessa kyseinen paineraja ylittyy, mutta asia on mahdollista tarkastaa kunnan vesihuollosta. Hanan vaihtamisella ei yleensä voida vaikuttaa paineeseen suurestikaan. Helpoin tapa vähentää suihkupäähän kohdistuvaa vedenpainetta, on säätää hanasta vedenvirtaamaa hieman pienemmälle, jolloin painetta ei ehdi kertyä suihkupäähän vaan se vapautuu saman tien veden tullessa ulos.

29.04.2019
question

Hei! Kuuluuko hana- ja kylpyhuonetuotteiden mukaan yksi suodatin, vai ostetaanko ne heti erikseen?

11.04.2019
answer

Moikka, aina kuuluu yksi suodatin mukaan, eli tuoteet ovat käyttövalmiita.

11.04.2019
question

Mikä on suihkupään maksimivirtaama?

27.01.2019
answer

Hei! Maksimivirtaama riippuu suodattimen keräämien epäpuhtauksien määrästä ja siten painevastuksesta. Esim. 5 bar paineella uuden suihkupään virtaama on noin 7 L/min. Maksimivirtaama on siis tarkoituksenmukaisessa käytössä noin tuo 7L/min.

29.01.2019