Tuotekoodi: AQ10BKDF-STO

Hinta

49,50 €

sis. alv. 24.00 %

Kysy toimitusaika

10µm hienosuodattimen, aktiivihiilen ja KDF ioninvaihtomassan yhdistelmäsuodatin, AQVA M koon kotelossa.

Paketti sisältää AQVA M koon suodatinkotelon,, asennustelineen, kotelon kiristysavaimen sekä suodattimen (FCCBKDF-STO) suodattimen.
1/2" tuuman yhteet ja niihin RST pikaliittimet 1/2" - 8mm Pex putkelle.

  • Suodattimen riittoisuus noin 7 000 litraa. Kiintoaineiden määrä vaikuttaa.
  • Ei merkittävää paineen alenemaa
  • Tyypillinen virtaama enintään 10 litraa minuutissa

Tuotekoodi: AQ10BKDF-STO


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

pihakaivo vedessämme on raudan makua ja tietty saunanpadassa se näkyy paremmin , ns väriläikkinä , kaivossamme on muutoin todella hyvä vesi ,testit teetetty , mutta vaikuttaako tämä suodatin mitenkään em: vedellemme ..

03.02.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Voisitteko lähettää vesianalyysinne tulokset meille sähköpostitse osoitteeseen vesi@aqva.fi niin katsotaan teille sopiva ratkaisu. Voisitteko myös ilmoittaa kohteen vesipisteiden määrän, sekä käyttäjien määrän.

04.02.2020
question

Hei, poistaako tämä suodatin hieman tummahkosta järvivedestämme värin vai mikä suodatin sopisi veden kirkastamiseen?

08.06.2017
answer

Tuote poistaa väriä, joskaan ei ole tuotteistamme paras juuri järviveden kirkastamiseen. Tuotteen sopivuuteen tarkoitukseenne vaikuttaa moni asia, kuten järviveden laatu ja vedenkulutuksenne. Vedessä tummahkoa väriä aiheuttaa moni eri aine, joten värin aiheuttajan saa selville kunnolla vasta vesianalyysillä tai muuten tuntemalla värin aiheuttaja. Järvivesisuodatinpakettimme parantaa vetenne laatua ja poistaa yleisimmät järviveden värin aiheuttajat: https://www.aqva.fi/J_rvivesisuodatinpaketti_Kirk/ekauppa/pAQMP1/

08.06.2017