Tuotekoodi: AQ001

Hinta

49,50 €

sis. alv. 24.00 %

Kysy toimitusaika

Tuote ei ole juuri nyt saatavilla. Tuotannon uudistamisen takia toimituksiin tulee noin 6 kuukauden tauko. Pahoittelemme toimituskatkoa. Vaihtosuodattimia on normaalisti saatavilla valikoimassamme. Tuotetta oletettavasti saatavilla Joulukuun alussa.
 

AQVA GLASS vedenpuhdistuskannusta saat kätevästi raikasta ja puhdistettua vettä juotavaksesi ilman odottelua. Tyylikäs, lasinen suodatuskannu suodattaa veden juuri ennen käyttöä, lasiin kaadettaessa.

 • Kannun suodatin on pinta-alaltaan suuri ja mahdollistaa kokoluokassaan ennennäkemättömän tehokkaan ja nopean suodatuksen. Lasi on hetkessä täysi.
 • Suodatus tapahtuu vasta kun vettä kaataa lasiin. Vesi on aina juuri suodatettua ja raikasta, vaikka se olisikin seisonut pitkään.
 • Mikrokuituinen aktiivihiilisuodatin suodattaa jopa bakteereja, mikromuoveja sekä lääke- ja hormonijäämiä.
 • Nauti vesi halutessasi jääkylmänä - kannua voi säilyttää myös jääkaapissa
 • Kestävä laboratoriolaatuinen borosilikaattilasikannu varmistaa, ettei veteen pääse liukenemaan siihen kuulumattomia yhdisteitä.
 • Turvallinen puhdistus ilman kemikaaleja. Veteen ei lisätä mitään ylimääräistä - epäpuhtaudet jäävät kiinni suodattimeen, joten puhdistukseen ei tarvita kemikaaleja.
 • Tyylikäs design-kannu sopii arkeen ja juhlaan.

HUOM! Suosittelemme vedenpuhdistuskannua kunnallisveden laadun parantamiseen. Käytä kannua kaivo- tai järvivesille vain laadun kohentajana tai vesianalyysin perusteella asiantuntijan suosittelemana.

Suodattaa vedestä:

 • klooria
 • klooriamiinia
 • kiintoaineita ja sakkoja
 • väriä
 • ruostetta/rautaa
 • mangaania
 • sameutta
 • lääke- ja hormonijäämiä
 • humusta
 • orgaanisia yhdisteitä
 • mikromuoveja
 • lyijyä
 • bakteereita, hiivoja ja homeita **
 • kuparia
 • muita metalleja ja raskasmetalleja

** Suodatin poistaa suurimman osan mikrobiologisista epäpuhtauksista, mutta ei tee vedestä steriiliä.

Suodattimen vaihtoväli

 • Vaihtoväli on noin 3 kk*.
 • Riittoisuus on 600 litraa*.
 • Tukkeutumisen aiheuttaman suodattimen vaihtotarpeen huomaa, kun puhdistettu vesi alkaa virrata hitaammin.
 • Suodatin on helppo vaihtaa. Vaihto tehdään ilman työkaluja.
 • Vaihtosuodattimet ovat edullisia.
 • Vaihtosuodattimen tuotekoodi: AQ001V (suodatin saapuu varastoon 3/2020)
 • Mitat: Korkeus 31cm, pohjan halkaisija 11cm.

* Litrariittoisuuteen vaikuttaa veden kokonaislaatu. Riittoisuus perustuu tyypilliseen keskimääräiseen kunnallisveden laatuun.

Puhdistus- ja vaikutustavat

Suodatus perustuu pinta-alaltaan suureen, sidottuun aktiivihiileen. Suodattimen pinta-ala vastaa yhtä jalkapallokenttää. Se mahdollistaa kannun suuren suodatusnopeuden ja erinomaisen puhdistustehon.

Ylläpito

Kannun lasinen osa voidaan pestä tiskikoneessa. Muut osat (suodatinta lukuun ottamatta) voidaan puhdistaa pehmeäharjaisella tiskiharjalla, lämpimällä vedellä ja tiskiaineella. Suodatinta ei saa pestä.

Lue tarkat käyttöohjeet "Ladatut tiedostot" -välilehdeltä.

 

Tuotekoodi: AQ001


 • Vesitilavuus 1,25 litraa
 • Koko: Korkeus 315 mm, leveys / syvyys 105 mm. Mahtuu jääkaapin ovilokeroon.
 • Lasimateriaali: Borosilikaatti
 • Korkki: ABS muovi, elintarvikelaatu
 • Suodatin: Aktiivihiili, ABS muovi, elintarvikelaatu
 • Suodatus perustuu välittömään läpivirtaukseen, jolloin materiaalien kanssa kosketuksissa seissyt vesi suodatetaan juuri ennen käyttöönottoa. Kontaktiaika kaikkien materiaalien kanssa minimaalinen.
Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei! Koska kannua taas saatavilla?

17.10.2021
answer

Hei, pyrimme saamaan kannua jälleen myyntiin joulun markkinoille.

18.10.2021
question

Hei, milloin tätä kyseistä tuotetta on saatavilla? Onko teillä hanaan asennettavaa suodatinta myös?

09.06.2021
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Valitettavasti tuotannollisista syistä kannu tulee taas valikoimiimme loppuvuodesta 2021. Hanaan liitettävä Ultra hanasuodatin AQ003-1 on tällä hetkellä päässyt loppumaan varastostamme, mutta odotamme tuotetta saapuvan varastoomme Kesäkuun loppuun mennessä. Voitte jättää tuotteelle AQ003-1 saldovahdin, jolloin saatte ilmoituksen kun tuotetta on tilattavissa.

09.06.2021
question

Onko tämä teholtaan vastaava kuin AQVA ULTRA hanasuodatin? Vertailutaulukossa http://hanavesi.fi/valintaopas/ on vain AQVA pöytäsuodatin ja vedenpuhdistuskannu (ilman AQVAA), ei ollenkaan AQVA vedenpuhdistuskannua. Onko tuo taulukko ajantasalla?

16.04.2021
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Pahoittelut kyseinen taulukko ei ole tällä hetkellä ajantasalla. Vedenpuhdistuskannussa ei ole 0,1µm kiintoainesuodatusta, joka on Aqva Ultra hanasuodattimessa. Näin ollen AQ003-1 hanasuodatin on suodatusteholtaan hieman tehokkaampi.

16.04.2021
question

Onko kannuun saatavilla uutta kaatonokan kantta tai kokonaan uutta korkkia/kaatonokkaa? Korkin kansi ei enää nimittäin aukea.

19.03.2021
answer

Kannuun on mahdollista ostaa varaosana kaatonokka ja ilmanottopilli -paketti verkkokaupasta tai myymälästä.

22.03.2021
question

Buenos dias! Me gustaria saber cual es el sistema de apertura de la botella. Es sistema de rosca? No se especifica claramente y me interesa saberlo, porque la quiero adquirir para una persona mayor conmovilidad reducida en las manos. Muchas Gracias Un saludo Alfonso

18.03.2021
answer

Hi, unfortunately we don't have Spanish speaking person at our office at the moment. Can you please answer us with English? :)

22.03.2021
question

Hi again, this product is great. Do you have it in bigger size? Or would it be better to buy a water filter for kitchen? Thank you.

15.01.2021
answer

Hello and thank you for message. We have bigger pitcher with product code VB057. If you have lots of use then i recommend tap filter with product code AQ003-1

19.01.2021
question

Hei, Mahtuuko kannu jääkaapin oveen?

24.12.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kannu on suunniteltu mahtumaan tyypillisimpien jääkaappien oviin.

28.12.2020
question

Hei. Jos kannua käyttää muutaman kerran vain 3 kuukauden aikana, pitääkö filtteri uusia vai kestääkö se kauemmin pienellä käytöllä?

24.11.2020
answer

Hei, kiitos kysymyksestäsi. Suodatin kestää käyttämättömänäkin eikä sitä tarvitse vaihtaa, vaikka suodatin olisi käytössä vain esimerkiksi kerran 3kk aikana. Suodattimen kuivuminen ei vaikuta tämän suodatustehoon.

26.11.2020
question

Hei! Voiko kannun täyttää aivan täyteen, jolloin myös suodatin jää veden alle ja säilyttää jääkaappissa? Vai tulisiko veden pinnan jäädä suodattimen alle?

26.09.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kannun saa täyttää niin, että suodatinkin jää veden alle. Kantta asettaessa paikalleen suosittelemme kuitenkin huomioimaan veden pinnan nousun.

28.09.2020
question

Hei, onko saatavilla pelkkää lasikannua rikkoutuneen tilalle? Mitä sellainen maksaisi?

19.08.2020
answer

Kyllä saa.

20.08.2020
question

Tuleeko Aqva glassilla alkalisoitua emäksistä vettä? Vai pitääkö siihen ostaa jokin muu tuote?

05.06.2020
answer

AQVA Glass ei emäksisöi vettä. Valikoimastamme löytyy dafi kannu emäksisöivällä suodattimella. AQVA Glass kannun suodatin on niin tehokas että vaikka vettä emäksisöitäisiin, suodattimen muiden veden emäksisyyttä (alkaliteettia) nostavien yhdisteiden määrän poistuessa alkaliteetti pysyisi suurinpiirtein muuttumattomana. Jos haluatte täydellisen puhdistuksen ja emäksisen veden, suosittelemme AQVA Glass kannua ja lisäämään suodatettuun veteen hyvälaatuisia mineraaleja, esim. luontaistuotekaupasta.

05.06.2020
question

Hei! Vedessämme on paljon rautaa. Kumpi suodatin on parempi, kannu vai hanasuodatin raudan poistamiseen?

05.06.2020
answer

Hei, jos kyse on kaivovedestä, jossa on rautaa, emme ilman analyysiä suosittele kumpaakaan, johtuen siitä että kaivoissa rautapitoisuudet voivat olla valtavan suuria. Toisaalta vaikka pitoisuudet olisivatkin suuria, molemmat vähentävät rautaa siitäkin huolimatta ja niitä voidaan käyttää, mutta riittoisuus tai tukkeutumisnopeus voi olla hyvin lyhyt. Kunnallisvesien rautapitoisuuksiin molemmat toimivat oikein hyvin ja eroa niiden teholla ei ole.

05.06.2020
question

Suodattaako fluorin ja raskasmetallit kuinka tehokkaasti?

20.05.2020
answer

Hei, tämä tuote ei suodata Fluoria tai Fluoridia lainkaan. Toisaalta sitä Suomalaisissa kunnallisvesissä, johon tämäkin tuote on suunniteltu, sitä ei juurikaan ole, eikä myöskään lisätä, kuten joissain muissa maailman maissa. Raskasmetallien suhteen tuote toimii vähentävänä, yhdisteen tyypistä riippuen noin 50 - 90% hyötysuhteella. Raskasmetallien, kuten myös kaikkien muidenkin veden epäpuhtauksien suhteen tehokkain tekniikka on käänteisosmoosi. Tästä esimerkkinä pieni juoma- ja ruokavedenpuhdistajamme tuotekoodilla: AQ006

22.05.2020
question

Hei. Saako tämän kannun pelkkää lasiosaa ostaa varaosana?

17.04.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä löytyy. Tuotekoodilla AQ001R-BOTTOM löytyy pelkkä lasiosa.

17.04.2020
question

Miten tämä eroaa puhdistusvoimaltaan hanasuodattimesta?

15.04.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Hanasuodattimen AQ003-1 kiintoainesuodatus on hieman tehokkaampi, kuin kannussa.

17.04.2020
question

Kannattaa visusti varoa tätä varsin kallista tuotetta. Vaihtosuodattimia ei ole ole saatavana, niiden saatavuus on venynyt ja venynyt ja venynyt, kuukausikaupalla. Saatavuusvalheiden perusteella tuotteen ostaneet ehkä voivat saada korvausta laatimalla valitus kuluttajasuojalautakunnalle.

20.02.2020
answer

Hei ja kiitos viestistänne. Suuret pahoittelut tilanteesta. Vaihtosuodattimien tuotanto venyi tuotannollisista syistä, mutta saamme tuotteet varastoomme ensi kuun aikana. Mikäli teillä on tarve vaihtosuodattimille, niin saamme toimitettua vaihtosuodattimia yksittäis kappaleina. Suodattimien saatavuutta ja tilausta voi kysyä sähköpostitse vesi@aqva.fi

21.02.2020
question

Soveltuisiko kyseinen kannu mökille juomaveden puhdistamiseen. Vesi tuodaan mukana kotoa eli kunnan vettä. Toinen asia olisi, että kuinka kauan vesi pysyy juomakelpoisena.

15.02.2020
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Kyllä, kunnallisvettä voi puhdistaa kannulla myös mökillä, kun se kuljetetaan puhtaassa säiliössä. Suodatettua vettä kannattaa säilyttää jääkaapissa enintään vuorokauden ja huoneenlämmössä enintään 8 h, sillä aktiivihiilellä suodatetusta vedestä on suodatettu pois bakteerikasvustoa estävää klooria.

17.02.2020
question

Hei! Miten suodattimeen johtavan kapean putken saa puhdistettua?

14.02.2020
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Korvausilmaputken voi tarvittaessa pestä vedellä, miedolla pesuaineella ja tarvittaessa pienellä piipunrassilla.

17.02.2020
question

Pystyykö kannussa tekemään makuvettä esim. Sitruunan paloja voiko siihen laittaa vai kärsiikö suodatin?

05.02.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestä. Tuohan on mainio idea. Vesikannu on varmasti kivan näköinen kun sinne laittaa värikkäitä hedelmäpaloja. Suodatin kuitenkin suodattaa suuren osan makuaineista pois ja hedelmälihan kiintoaineet saattaa tukkia suodattimen nopeammin, mitä tuotespesifikaatioissa on luvattu. Mikäli päätät kokeilla makuvettä, suosittelen, että säilytät kannua aina jääkaapissa ja vaihdat vettä vähintään 1 vrk välein, jotta hedelmien kuorien päällä kasvavat bakteerit eivät pääse lisääntymään merkittävästi. Suodatinkannun (vaihtosuodatinta lukuunottamatta) voi pestä säännöllisesti miedolla astianpesuaineella ja tiskiharjalla.

06.02.2020
question

Hei! Suodattaako kannu myös liian kalkin? Mikä suodatus tällä on mikrometreissä, kun hanaan liitettävässä on 0,1 mikrometriä?

29.01.2020
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Kannusuodattimen aktiivihiilisuodatin on tiukka pakka, jossa on suuri pinta-ala, joka vähentää partikkeleita mikrometrikokoluokkaan asti, myös kiteytynyttä kalkkia. Jos haluatte suodattaa juoma- ja ruoanlaittovedestä liuenneen kalkin, suosittelemme pientä tiskin alle asennettavaa käänteisosmoosilaitetta. PURE (MO650MPUREEXP) suodattaa kalkin täysin. Kannusuodattimessa ei ole hanasuodattimen kaltaista mekaanista vakiokokoista suodatusta vaan huokoskoko suodatinmatriisissa on vaihteleva.

30.01.2020
question

Tervehdys, onko siitä mitään hyötyä tai haittaa että ensin otetaan AQVA ULTRA hanasuodattimella vettä tavalliseen vesikannun joka pannaan jääkaappiin, josta täytetään AQVA GLASS (joka myös on jääkaapissa) ja sitten juodaan tätä kahdesti suodatettua vettä? Kehitysehdotus kannuun: Kaksi ohutta viirua (huurrutettua, pari milliä paksua) kiertämään ympäri kannun, yksi millin alle fillerin alatason ja toinen sille korkeudella johon kannun voi täyttää ilman että vesi pursuaa yli kun yläosan asettaa takaisin paikoilleen.

18.01.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Hanasuodattimessa on tehokkaampi kiintoainesuodatus (0,1µm). Aqvan kannussa taas aktiivihiilen pinta-ala on moninkertainen verrattuna hanasuodattimeen, joten esim. kemialliset epäpuhteudet, esim. hormoni -ja lääkejäämien suodatus tehostuu. Aqvan kannu tai hanasuodatin ei suodata vedestä hyödyllisiä mineraaleja, joten haittavaikutuksia kahdesti suodatetusta vedestä ei ole. Kiitos kehitysidesta, laitan tämän eteenpäin.

23.01.2020
question

Hei, Olen kiinnostunut vedenpuhdistuskannusta AQVA GLASS AQ001. Sisältyykö kannuun suodtin vai ostetaanko se erikseen? Ovatko suodattimet jo saapuneet?

16.01.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kannun mukana tulee yksi suodatin. Vaihtosuodattimet saapuvat varastoomme Maaliskuun puolessa välissä.

16.01.2020
question

Hei! Minkä hintaisia tulevat olemaan AQ001V suodattimet?

02.01.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Vaihtosuodattimen hinta tulee olemaan 12,90€.

03.01.2020