LAB82

Vedenpuhdistuslaitteen seuranta-analyysi, 2 näytepulloa: raakavedelle + puhdistetulle

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja

Toimituskulut alkaen 7,90 €
Tai nouto myymälästä 0 €

118,00 €

Hinta sis. alv 24%

Testatusti toimiva Toimitus 1-3 päivässä 14 päivän palautusoikeus

Tuotekysymykset

|
29.07.2021

will this test kit also tell me, if the lake water AND the purified water are safe to drink?

Aqva Finland
|
03.08.2021

Hello, lake water is a bit more difficult to say, how widely to analyze, as in theory it may contain huge amount of different types of contaminanta. For this reason we dont provide drinking water anyzes for lakes. But for best available relts you can achieve by making analyzes LAB11 + LAB09. On the other hand if you have reverse osmosis purifier, from AQVA, these analyzes tell you if it´s techically forkin right. If so you can relay that water is safe to drink.

|
02.06.2021

Tervehdys, ostin teiltä sen Aqva Pure 2-paketin ja se on nyt asennettu paikoilleen. Nyt pitäisi saada tietoon onko siitä saatava vesi juomakelpoista, eli minkähintainen kyseinen analyysi olisi vai kertooko joku jo tarjolla olevista analyysipaketeista sen?

Aqva Finland
|
04.06.2021

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Analyysi LAB82 on hieman suppea analyysi, mikäli halutaan varmistaa veden juomakelpoisuus. Käänteisosmoosi tekniikaltaan on kyllä varmin tapa suodattaa vesi juomakelpoiseksi. Mikäli haluatte varmistaa käänteisosmoosin juomakelpoisuuden, niin LAB11 tai LAB02 olisi laajemmat analyysit, jota voisin suositella.

|
06.05.2020

Hei, meillä on WatMan vedenpuhdistuslaitteisto. Mietin että olisiko tämä hyvä näytteenotto vaihtoehto kun näyte otetaan sekä raakavedesta että suodatetusta jolloin saadaan selville myös suodatuksen tehoa. Käyttövesi saadaan porakaivosta ja edellisen kerran (edellinen omistaja) vesi on tutkittu v. 2005 jolloin myös WatMan laitteisto on otettu käyttöön.

Aqva Finland
|
06.05.2020

Hei, sillä edellisestä analyysistä alkaa olla aikaa ja vaikka kyse on porakaivosta, vaihtelee monesti niidenkin laatu kausittain ja vuosittain. Porakaivolle tässä tapauksessa suosittelemme LAB02 analyysiä ja mahdollisesti maantieteellisestä alueesta riippuen arseeni ja uraania erillistutkimuksena. Vanha suodatinlaitteisto on aikoinaan hankittu jonkin tietyn epäpuhtaustyypin poistmiseen tai vähentämiseen. Tästä syystä laitteiston jälkeinen analyysi olisi hyvä tehdä niiltä osin jota laitteen on tarkoitus puhdistaa, jotta voidaan nähdä vieläkö se toimii. Tällöin voisi riittää esimerkiksi LAB01, jos kyse olisi vaikka vain raudasta ja / tai mangaanista.

|
30.07.2019

Miksi on erikseen käänteisosmoosilaitteen seuranta-analyysi? Voiko veden tutkia laajalla kaivovesianalyysillä vaikka käänteisosmoosilaite on käytössä?

Aqva Finland
|
01.08.2019

Hei, kiitos kysymyksestä. Mikäli teillä on käytössä käänteisomsoosilaite ja haluatte tarkistaa raakaveden laadun (esim porakaivolle) tai käänteisosmoosilaitteen puhdistaman veden laadun niin useimmiten LAB02, extralaajakaivovesianalyysi, sopii tähän tarkoitukseen hyvin. Seuranta-analyysi sisältää myös nitraatin, nitriitin, sinkin ja kadmiumin analyysin mutta ei sulfaatti-, kovuus-, kloridi-, flluoridi-, rauta- ja mangaanianalyysejä kuten LAB02. Yksittäisanalyysejä on myös saatavilla esim LAB98, uraani- ja arseenianalyysit. Mikäli vedessänne oli joku tietty epäpuhtaus jonka puhdistamista mietitte, ottakaa voitte kertoa siitä meille tarkemmin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vesi@aqva.fi

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja..

Vedenpuhdistuslaitteen seuranta-analyysi

Seuranta-analyysi, joka sisältää vedenpuhdistuslaitteen teknisen toiminnan varmistamisen kannalta olennaiset tutkimukset. Analyysi ei välttämä riitä juomavesikelpoisuuden toteamiseen. Mikäli halutaan varmistua laajemmin juomavesikelpoisuudesta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Sopii sekä kunnallisvesi-, merivesi-, makeavesi- että kaivovesilaitteistojen seurantaan.

Mikäli kaivovedessä on vain tietty tai tietyt epäpuhtaudet, joiden puhdistumistehoa halutaan seurata, suosittelemme tutkimaan vain sen, Omavalintaisella yksittäisanalyysilla, tuotekoodi LAB98.

Tuote sisältää kaksi näytteenottopakkausta: raakavedelle ja puhdistetulle vedelle sekä selkeät näytteenotto-ohjeet. Näytteet raakavedestä ja puhdistetusta vedestä otetaan lähes samanaikaisesti, jotta näyte olisi mahdollisimman edustava.

Näytteiden lähetys laboratorioon on ennalta maksettu.

Saat tulokset sähköpostiisi kahden viikon kuluessa näytteiden saapumisesta laboratorioon.

Analyysi sisältää seuraavat tutkittavat ominaisuudet:

  • COD (humus)
  • Haju
  • Kokonaisrauta
  • Mangaani
  • pH (emäksisyys/happamuus)
  • Sameus
  • Suolapitoisuus
  • Sähkönjohtavuus
  • TDS (liuenneiden kiintoaineiden kokonaismäärä)
  • Väriluku

Tutkimusseloste sisältää lausunnon, joka laaditaan sosiaali- ja terveysministeriön asettamien raja-arvojen mukaisesti. Lausunto perustuu veden tutkittaviin ominaisuuksiin.