LAB03

Arseenianalyysi

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja

Toimituskulut alkaen 7,90 €
Tai nouto myymälästä 0 €

39,00 €

Hinta sis. alv 24%

Testatusti toimiva Toimitus 1-3 päivässä 14 päivän palautusoikeus

Tuotekysymykset

|
24.01.2019

Teettekin porakaivoveden arseenipitoisuuden analyysejä? Miten toimin, jotta saan arseenipitoisuuden selvitettyä?

Aqva Finland
|
25.01.2019

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Voitte tilata analyysin verkkokauppamme kautta. Lähetämme teille näytteenotto pakkauksen, johon vesianalyysi otetaan. Kun analyysi on otettu, niin sen voi postittaa tai tuoda suoraan meille.

|
22.04.2016

mikä on toimitusaikaa jos tilaan?? keskiviikkona asennettu arseenisuodatin, kannattaako tehdä se testi nyt heti vai odottaa??

Aqva Finland
|
22.04.2016

Hei, Toimitusaika on postitus, eli yksi tai kaksi päivää plus analysointi, joka on tällä hetkellä 3 päivää. Tulokset tulevat sähköpostiinne. Testin voi tehdä heti ja jatkossa tehdä seuranta-analyysejä.

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja..

Arseenianalyysi

Arseeni on syöpää aiheuttava epäpuhtaus, jota esiintyy laajoilla alueilla Suomessa. Suurimpia arseeniarvoja kaivovesissä esiintyy mm. Tampere-Hämeenlinna-seuduilla, mutta myös esimerkiksi Turun ja saariston alueella.

Sen pienintä terveyteen vaikuttavaa pitoisuutta ei tarkasti tiedetä, joten pienetkin määrät kannattaa suodattaa pois. Juomaveden laatuvaatimuksena Suomessa on alle 10µm/l sekä kylpy- ja käyttövedelle alle 100µg/l.

Tuote sisältää näytteenottopakkauksen, jonka lähetys laboratorioon on ennalta maksettu, sekä selkeät näytteenotto-ohjeet.

Saat tulokset sähköpostiisi kahden viikon kuluessa näytteen saapumisesta laboratorioon.

Analyysi sisältää seuraavat tutkittavat ominaisuudet:

  • Arseeni

Tutkimusseloste sisältää lausunnon, joka laaditaan sosiaali- ja terveysministeriön asettamien raja-arvojen mukaisesti. Lausunto perustuu veden tutkittaviin ominaisuuksiin.