HUOMIO UUSI OSOITE

Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki

LAB03

Arseenianalyysi

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja

Toimituskulut alkaen 7,90 €
Tai nouto myymälästä 0 €

39,00

Testatusti toimiva Toimitus 1-3 päivässä 14 päivän palautusoikeus
 • Huvilamme porakaivon veden arseenipitoisuus on korkea. Onko teillä joku systeemi keittiöön, ainoastaan juomaveden suodattamiseen? En halua mitään tilaavievää "puhdistuslaitosta" vaan mieluiten jonkun joka mahtuu tiskipöydän alle.

  | 27.05.2024

  Arseeni saadaan suodatettua käänteisosmoosilla. Kompaktein laitteemme on esimerkiksi allaskaappiin asennettavissa. Laite löytyy verkkokaupastamme Smart EVo -nimellä, tuotekoodi AQ006-EVO

  Aqva Finland | 28.05.2024

 • Teettekin porakaivoveden arseenipitoisuuden analyysejä? Miten toimin, jotta saan arseenipitoisuuden selvitettyä?

  | 24.01.2019

  Hei ja kiitos kysymyksestänne. Voitte tilata analyysin verkkokauppamme kautta. Lähetämme teille näytteenotto pakkauksen, johon vesianalyysi otetaan. Kun analyysi on otettu, niin sen voi postittaa tai tuoda suoraan meille.

  Aqva Finland | 25.01.2019

 • mikä on toimitusaikaa jos tilaan?? keskiviikkona asennettu arseenisuodatin, kannattaako tehdä se testi nyt heti vai odottaa??

  | 22.04.2016

  Hei, Toimitusaika on postitus, eli yksi tai kaksi päivää plus analysointi, joka on tällä hetkellä 3 päivää. Tulokset tulevat sähköpostiinne. Testin voi tehdä heti ja jatkossa tehdä seuranta-analyysejä.

  Aqva Finland | 22.04.2016

Katso miten muut ovat arvioineet tätä tuotetta:

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja...

Arseenianalyysi

Arseeni on syöpää aiheuttava epäpuhtaus, jota esiintyy laajoilla alueilla Suomessa. Suurimpia arseeniarvoja kaivovesissä esiintyy mm. Tampere-Hämeenlinna-seuduilla, mutta myös esimerkiksi Turun ja saariston alueella.

Sen pienintä terveyteen vaikuttavaa pitoisuutta ei tarkasti tiedetä, joten pienetkin määrät kannattaa suodattaa pois. Juomaveden laatuvaatimuksena Suomessa on alle 10µm/l sekä kylpy- ja käyttövedelle alle 100µg/l.

Tuote sisältää näytteenottopakkauksen, jonka lähetys laboratorioon on ennalta maksettu, sekä selkeät näytteenotto-ohjeet.

Saat tulokset sähköpostiisi kahden viikon kuluessa näytteen saapumisesta laboratorioon.

Analyysi sisältää seuraavat tutkittavat ominaisuudet:

 • Arseeni

Tutkimusseloste sisältää lausunnon, joka laaditaan sosiaali- ja terveysministeriön asettamien raja-arvojen mukaisesti. Lausunto perustuu veden tutkittaviin ominaisuuksiin.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

Tietosuojaseloste