HUOMIO UUSI OSOITE

Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki

AQ001R-TOP

Varaosa AQVA GLASS vedenpuhdistuskannuun, kaatonokka ja ilmanottopilli

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja

Toimituskulut alkaen 7,90 €
Tai nouto myymälästä 0 €

Tuotetta on varastossa: 637 kpl

19,90

Testatusti toimiva Toimitus 1-3 päivässä 14 päivän palautusoikeus
 • Hei, 7.4.2021 vastasitte asiakkaan kysymykseen kertoen että kaatonokkaan tulee muutoksia. Onko tämä varaosana myytävä kaatonokka tuo mainitsemanne paranneltu versio vai vanhaa mallia? Entä Aqva Glass 2 -kannun mukana tuleva? Miten tuota uutta kaatonokkaa on paranneltu?

  | 10.03.2024

  Hei, myynnissä oleva kansiosa on uutta päivitettyä versiota. Myös Glass 2 oleva kansi on päivitetty malli. Kannen tiivistystä on parannettu.

  Aqva Finland | 11.03.2024

 • Hei, Milloin Suomessa valmistetut kannut tulevat myyntiin? Jos ostaa varaosina lasisen kannun, kaatonokan ilmanottopillillä ja suodattimen niin saako niistä koottua kannun?

  | 04.09.2021

  Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suomessa valmistetut puhdistuskannut on suunniteltu tulevan Suomen myyntiin joulumarkkinoille. Kannun saa kokonaisena tosiaan koottua näistä mainitsemistanne osista myös, jos näin haluaa tehdä.

  Aqva Finland | 06.09.2021

 • Meillä ollut tämä kannu käytössä 6kk. Ilmanottopilli alkoi värjäytyä aavistuksen ruskehtavaksi. Se oli helppo pestä kun kaupasta löytyi sopivan pieni ja pitkä harja. Kaatonokkaa pestäessä huomasin että kaatonokan sisällä on selvästi onkalo joka kerää vettä. Vaikuttaa siltä että tämä onkalo tyhjenee joka kerta kaadettaessa vettä mutta kaiken muun ajan siinä makaa jonkin verran vettä. Nyt näkyy että tämä onkalo on kanssa värjäytynyt aavistuksen ruskeaksi samalla tavalla kuin ilmanottopilli. Ongelmana on vain että tätä onkaloa ei pääse pesemään millään tavalla. Onko mitään suunnitelmia parantaa tätä kaatonokkaa niin että sen pääsee puhdistamaan? Jos ei, niin pyydän lähettämään uuden kaatonokan kaksi kertaa vuodessa. Tämä on hirveä suunnitteluvirhe jos kaatonokkaa ei saa avattua puhdistusta varten.

  | 02.04.2021

  Hei ja kiitos viestistänne. Kiitos kommentistanne. AQ001 kannuun on tulossa kokonaisuudessaan päivitystä ja näin ollen myös kaatonokkaan tulee muutoksia.

  Aqva Finland | 07.04.2021

Katso miten muut ovat arvioineet tätä tuotetta:

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja...

Sopii AQVA GLASS 2 ja AQVA GLASS kannuihin

Korkki: ABS muovi, elintarvikelaatu

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

Tietosuojaseloste