Toimitustavat

Toimitamme Helsingin päävarastosta lähetykset Postin kautta. Kaikki lähetykset menevät suoraan varastostamme lajittelukeskukseen ja ovat viivakoodiseurannan alaisia. Postin seurantajärjestelmän ansiosta asiakas pystyy milloin tahansa tarkistamaan lähetyksen sijainnin. Ilmoitamme automaattisesti tekstiviestillä ja sähköpostilla Postin seurantakoodin.

Huomioithan

  • Posti säilyttää lähetyksiä saapumisviikon jälkeen kaksi täyttä viikkoa. Pakettiautomaattilähetykset ovat noudettavissa viikon ajan.
  • Saat tekstiviestin tai sähköpostin kun tilaus on käsitelty tai noudettavissa myymälästä.
  • Postin palvelunumero yksityisille 0200 71000 (pvm, mpm) tai yrityksille 0200 77000 (pvm, mpm).

Seuraa lähetystäsi

Voit seurata pakettisi kulkua seurantatunnuksella. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset seuraamaan omaa pakettiasi: Postin lähetyksen seuranta

Postipaketti

Lähetys noudetaan lähimmästä postista. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen.

Asiakas saa saapumisilmoituksen sekä tekstiviestillä että lähetyksessä ilmoitettuun toimitusosoitteeseen seuraavalla jakelukierroksella. Kuljetusaika on normaalisti 1-2 työpäivää. Lähetystä säilytetään postissa saapumisviikon lisäksi 2 täyttä kalenteriviikkoa.

Pakettiautomaatti (Smartpost)

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa vastaanottaa paketteja.

Lähetys toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Pakettia säilytetään automaatissa 7 päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoituksen ja pakettiautomaatin koodin lähetetään tekstiviestillä.

Kotipaketti

Lähetys toimitetaan seuraavana työpäivänä klo 9-21 välillä vastaanottajalle. Asiakkaaseen ollaan yhteydessä Postista ennen paketin jakelua, jotta toimituksesta voidaan sopia.

Lavatoimitus kuluttajalle

Lähetys toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin kello 08.00-16.00. Asiakkaaseen otetaan yhteyttä ennen lähetyksen toimitusta, jotta toimituksesta voidaan sopia.

Kirje

Edullinen vaihtoehto pienlähetyksille. Ei mahdollisuutta lähetyksen seurantaan.

Toimituskulut

Kirjelähetys 2,90 €
Smartposti, Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 11,70€-16,50€
Lavatoimitus kuluttajalle 64,50 €
Yrityspaketti 8,50€-12,50€

Yritysasiakkaat

Toimitus arkisin ennen klo 14

Tilaus toimitetaan asiakkaalle perille asti tilauksen käsittelypäivästä seuraavana arkipäivänä klo 14.00 mennessä.

Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Asiakkaalle ei erikseen soiteta ja sovita toimitusaikaa.

Tuotteiden nouto

Tuotteiden nouto on mahdollinen Haukilahdenkatu 4, 00550 Helsingissä sijaitsevasta toimitilastamme klo 8-16. Jos olisit tulossa noutamaan aukioloaikojemme ulkopuolella, ota yhteyttä p. 010 321 5080, niin sovitaan asiasta tarkemmin.

Facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube