TDS-3

TDS / EMC mittari. Kertoo veden sähkönjohta vuuden kautta sen ominaisuuksista.

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja

Toimituskulut alkaen 4,90 €
Tai nouto myymälästä 0 €

39,00 €

Hinta sis. alv 24%

13 kpl

  • Ostaessasi 1 saat tuotteen hintaan %amount_price% €
Testatusti toimiva Toimitus 1-3 päivässä 14 päivän palautusoikeus

Tuotekysymykset

|
22.11.2016

Meillä vesi tulee olemaan prosessissa hieman hapanta (seassa liennutta hiilidioksidia), pH on välillä 3-5. Kestääkö mittari sen? Lisäksi siihen tulee liukenemaan joitain metalleja. Pystymmekö tällä mittarilla alustavasti arvioimaan veteen liuenneita kiintoaineksia?

Aqva Finland
|
15.05.2019

Tuotteella on hyvä kemiallinen kestävyys pH alueella 4-14. Kannattaa huuhdella tuote huolellisesti aina käytön jälkeen. TDS mittari näyttää veteen liuenneiden yhdisteiden kokonaismäärän, mutta ei kiintoaineita. Esimerkiksi rauta, hapettuneessa (ruoste) muodossa ei näy, mutta tosiaan veteen lienneet metallit näkyvät. Sanosin että tuote sopii tarkoitukseenne.

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja..

Yksinkertainen mittaus onnistuu TDS mittarilla, joka kertoo vedessä olevien ja siihen liuenneiden kiintoaineiden kokonaismäärän, mutta ei sen tarkemmin mitä siinä on. Toki TDS mittarilla voi jatkossakin seurata kokonaistilanteen kehittymistä, mutta sillä se antaa tiedon numerolukemana, jolloin on hyvä perehtyä erityyppisille vesille normaaleihin TDS arvoihin. Usein tätä laitetta käytetään vesianalyysiä tukevaa tietoa antavana.