HUOMIO UUSI OSOITE

Puusepänkatu 2D, 00880 Helsinki

Nykyään Kia, 26, nukkuu yönsä hyvin. Aqvan suodattava suihkupää on ollut hänen käytössään kaksi kuukautta ja iho on vihdoin hyvässä kunnossa. Enää luokanopettaja ei herää ihon kutinaan tai joudu peittelemään atopian läikittämää ihoaan poolokauluksilla ja pitkillä hihoilla.


”Ensimmäistä kertaa elämässäni olen pärjännyt viisi viikkoa sivelemättä kortisonia kroppaani. Uskomatonta, että suihkupään vaikutus on näin suuri.”

Myönnän, että minulla ei ollut supersuuria odotuksia suihkusuodattimesta, jonka kerrottiin suodattavan vedestä kloorin, kalkin ja muita jäämiä. Iho-ongelmani on ollut niin paha, etten uskonut minkään enää voivan auttaa. Ajattelin, että kaikki keinot on jo käytetty.

Vaikea atopia on vaivannut minua viisivuotiaasta asti. Ihoa on ollut pakko rasvata aamuin illoin. Välillä kutina on ollut niin kamala, että siihen on pitänyt syödä lääkkeitä. Kutina on myös pitänyt öisin hereillä.

Taipeet, kasvot, kaulan ja niskan alue ovat olleet huonossa kunnossa. Varsinkin talviaikaan olen joutunut käyttämään todella vahvoja kortisoneja kuuriluontoisena. Siltikään ihoni ei ole pysynyt hyvänä. Kuurin jälkeen tulehdus on iskenyt nopeasti päälle. Kesät ovat olleet hetkellisesti parempaa aikaa.
 


Suodattavan suihkupään ansiosta iho kestää päivittäiset suihkut

Aqvan suodattava suihkupää on ollut minulla nyt käytössä reilut kaksi kuukautta.

Taivealueet näyttävät niin hyviltä, että voin iloisesti pukea t-paidan päälle ja laittaa kellonkin käteen. Aiemmin se ei ole onnistunut, koska ranteiden iho on ollut rikki. Niskan ja kaulan alue ovat myös yllättävän siistejä, mutta kasvoihin minun pitää vielä laittaa kortisonia – naamaa kun tulee pestyä vartaloa useammin.

Liikuntakin on ollut suihkupään käyttöönoton jälkeen mukavampaa. Hikoillessa ihoni on kirvellyt välillä tosi pahasti.

Päivittäinen suihkussa käyminen oli ennen suihkupääsuodatinta mahdotonta. Ihoni ei kestänyt. Nyt kestää. Pärjään suihkun jälkeen pelkällä perusvoiteella rasvaamisella.


Suihkupään tehokkuus tuli yllätyksenä myös läheisille

Lähipiirikin on huomannut muutoksen. He ovat luulleet, että olen ollut kovalla kortisonikuurilla, ja yllättyneet, kun ovat kuulleet uudesta suodattavasta suihkupäästä. Ennen ja jälkeen -kuvat ihostani ovat tehneet moneen vaikutuksen.

Itseäni lopputulos on helpottanut monella tavalla. Enää ei tarvitse murehtia, miltä läikät vaikkapa kaulassa näyttävät. Muistan, kuinka nuorempana läikikäs iho otti itsetunnon päälle.

Parasta muutoksessa on kuitenkin tämä yleinen hyvä olo. Jatkuva kutina on pois. Vaatteet tuntuvat päällä mukavilta ja saan nukuttua yöni.”
 

Aqvan suodattava suihkupää puhdistaa hanavedestä mm. klooria, kalkkia, rautaa, bakteereita ja mikromuoveja. Suihkupää on helppo asentaa ja käy lähes kaikkiin suihkuihin. Suodatin on suihkupään sisällä.

Kärsitkö sinäkin atopiasta tai kuivasta ihosta? Tutustu suihkusuodattimiin alla olevien linkkien kautta:

AQVA suihkupääsuodatin

AQVA suihkusuodatin

Lue lisää

Kokemuksia

Suihkusuodatin suojaa hiukset kloorilta ja metallikertymiltä

Hiukset takkuuntuvat, katkeilevat, kellertyvät ja vihertyvät. Hoitotuotteisiin ja kampaamoihin uppoaa rahaa, mutta niistä on vain apua vain hetken. Kuulostaako tutulta? Ongelman ydin voi löytyä yllättävästä paikasta: kotisi suihkusta.

Lue lisää

Kokemuksia

Lapsen allergiaoireet helpottuivat vedensuodattimen avulla

“En olisi ikinä uskonut, miten iso merkitys suodatetulla hanavedellä voi olla. Perheemme ei enää luovu puhtaasta vedestä”, Elina Väljä Turusta kertoo. Lue, miten Aqvan vedensuodatin vaikuttaa allergiaperheen arkeen.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä ajankohtaista tietoa.

Tietosuojaseloste