Suodattimet asennetaan pääsääntöisesti heti kaivopumpun ja kalvopainesäiliön jälkeiseen vesilinjaan, ennen veden jakelua ja -haarautumista eri kulutuspisteille.

Tästä valikosta voit löytää suodattimia tiettyjen epäpuhtaushaittojen poistamiseen tai vähentämiseen. Joskus vesi voi sisältää useampia eri tyyppisiä haittoja, jolloin suodattimia voidaan asentaa peräkkäin suodatinsarjaksi. Tällöin ne liitetään toisiinsa kierrenipalla tai sopivalla putkituksella.

Linjasuodattimista löytyy kolmea eri kokoluokkaa, AQVA M, L ja XL koossa. Mitä suurempi suodatin, sitä suuremmille virtaamille eli vesipisteiden saman aikaiselle käytölle ne sopivat tai vastaavasti suuremmille epäpuhtausmäärille.

Vaikka suodattimien läpi pääsee tarpeen mukaan vettä nopeamminkin läpi, on niille suunniteltu suositusvirtaama, jonka alla pysyttäessä suodatin ehtii puhdistaa vettä hyvin. Jos puhdistettavan epäpuhtauden määrä on suurempi kuin suodattimelle on suunniteltu, voit asentaa suodattimia kaksi tai useampia rinnakkaina tai sarjaan, jolloin saat kasvatettua tehoa.

Tutustu myös valmiisiin kolmen suodattimen suodatin-yhdistelmiimme.

 
Facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube