AQVA Finland Oy on perustettu vuonna 2010 Helsingissä. Palvelemme nykyisin yhä kasvavaa joukkoa yrityksiä ja kuluttajia ympäri Suomen ja Baltian. ​Me AQVAlla haluamme, että asiakkaamme saavat puhdasta vettä oikean määrän, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Tarjoamme kotitalouksille veden puhdistus- ja suodatustuotteita sekä veden analyysipalveluita. Löydät tuote- ja palveluvalikoimastamme laadukkaita ratkaisuja kodin, mökin ja toimiston tarpeisiin.

Teollisuuden, terveydenhuollon ja julkisten tilojen tarpeisiin tarjoamme Suomen kattavimman valikoiman vesikalusteita sekä veden puhdistus- ja käsittelyratkaisuja. Meiltä saatte myös vesitestit ja -analyysit, asennukset ja huollot sekä teille parhaiten sopivan rahoitusvaihtoehdon. Olemme veden käsittelemisen ja puhdistamisen asiantuntijoita. Autamme teitä ammattitaidolla löytämään ratkaisun tarpeisiinne. Tuoteratkaisuissamme on otettu huomioon myös tilojen esteettömyysvaatimukset.

Toiminnallemme on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti, joka vahvistaa, että toimimme kansainvälisen laatustandardin edellyttämällä tavalla ja keskitymme jatkuvaan kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseen. 

Facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube