LAB22

Bakteerit: Pseudomonas aeruginosa

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja

Toimituskulut alkaen 7,90 €
Tai nouto myymälästä 0 €

79,00 €

Hinta sis. alv 24%

Testatusti toimiva Toimitus 1-3 päivässä 14 päivän palautusoikeus

Bakteerianalyysi, Pseudomonas aeruginosa

Mikrobiologinen tutkimus kaivo- ja luonnonvesille. Tämä analyysi ei sovellu klooratulle kunnallisvedelle. Jos haluat analysoida kunnallisveden bakteerit, soita asiakaspalveluumme ja sovi kunnallisvedelle sopivan näytteenottopakkauksen ja näytteen toimituksesta.

Pseudomonas aeruginosa -bakteeri on kasvuolosuhteiden suhteen vaatimaton: se vaatii kasvaakseen vain minimalistisesti ravintoa, pysyy hengissä vaihtelevissa lämpötiloissa (4–42 °C) ja on luonnostaan resistentti monille desinfektioaineille. P. aeruginosaa löytyy laajalti ympäristöstä, kuten uima-altaista, vesistöistä, ruoka-aineista, kosteilta alueilta ja sairaaloiden tai muiden laitosten lattioilta ja pinnoilta.

P. aeruginosa -bakteeri aiheuttaa harvoin sairauksia terveillä henkilöillä, mutta se voi kolonisoida hengitysteiden ja ruuansulatuskanavan.

Tuote sisältää näytteenottopakkauksen, jonka lähetys laboratorioon on ennalta maksettu, sekä selkeät näytteenotto-ohjeet.

Saat tulokset sähköpostiisi kahden viikon kuluessa näytteen saapumisesta laboratorioon.

Analyysi sisältää seuraavat tutkittavat ominaisuudet:

  • Pseudomonas aeruginosa

Tutkimusseloste sisältää lausunnon, joka laaditaan sosiaali- ja terveysministeriön asettamien raja-arvojen mukaisesti. Lausunto perustuu veden tutkittaviin ominaisuuksiin.

  • Tuotekoodi: LAB22

Tuotekysymykset

|
22.11.2020

Hei! Onko Pseudomonas-testiä mahdollista tehdä omalle ulkoporealtaalle? Allas on täytetty kunnan vesijohtovedellä ja allas puhdistetaan kloorilla.

Aqva Finland
|
23.11.2020

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä on mahdollista. Teidän tulisi noutaa toimipisteestämme erillinen analyysipakkaus kyseistä analyysiä varten ja lisäksi vesinäyte tulisi toimittaa meille suoraan.

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja..