Kestävät ja tyylikkäät rosteriset wc-istuimet julkisiin tiloihin. Valikoimassamme on lattiaan ja seinälle asennettavia wc-pönttöjä sekä ilkivaltasuojattu anti-blocking-mallisto. 

Delabien RST-mallisto on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka kestää ilkivallan sekä kuuman ja kylmän ympäristön. Hygieenisyyden ja helpon puhtaanapidon lisäksi rosteripinta on ekologinen vaihtoehto. Ruostumaton teräs voidaan kierrättää 100-prosenttisesti. Moderniin wc-istuinmallistoon on helppo yhdistää valikoimastamme löytyviä rosterisia käsienpesualtaita, käsienkuivaimia ja saippua-annostelijoita. Nopea kahden viikon toimitusaika myös pikatoimitus suoraan varastosta. 

  • Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta AISI 304 -ruostumattomasta teräksestä. 
  • WC-mallistomme on CE-hyväksytty ja täyttää EN 997 -standardin 4 litran huuhtelulla. 
  • Kestävissä DELABIE-huuhteluventtiileissä ja -järjestelmissä on 10 vuoden takuu. 
  • Wc-istuimissa käytetty ruotumaton teräs valmistetaan 60 % kierrätetystä materiaalista.
  • Delabien tuotteet voivat auttaa rakennusta saavuttamaan LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitukset.

DELABIE on tarjonnut ajatonta tyylikkyyttä ja muotoilun trendejä jo yli yhdeksänkymmentä vuotta. Euroopan johtava julkisten tilojen tuotteita valmistava DELABIE huomioi ratkaisuissaan etenkin äärimmäisen kestävyyden, hygieenisyyden sekä ympäristöystävällisyyden. Innovatiiviset ja monipuoliset tuotteet sopivat kaikenlaisiin julkisiin tiloihin, oli kysessä sitten kauppakeskus, koulu, sairaala tai vankila. 

Lisätietoja ja myynti: julkiset@aqva.fi

Voit ladata BIM -formaatit REVIT- ja IFC- muodoissa tästä linkistä.

Facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube