Tuotekoodi: E720

Hinta

589,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa (3 kpl)


UV- säteilijä, desinfionti AQVA L koossa. Veden desinfiointi ja bakteerien tuhoaminen sterilisoimalla.

UV- sätelijä perustuu veden läpivirtaukseen runkoputken sisällä. Vedessä olevat bakteerit altistuvat korkea-energiselle ultravioletti säteilylle. Säteily pilkkoo bakteerin rakenteen, estäen sitä lisääntymästä tai aiheuttamasta haittavaikutuksia. Veden virtausnopeuden on pysyttävä suosituksen alapuolella, jotta altistusaika on riittävä.

UV- lamppu, säteilijän sisällä, vaihdetaan 9000 tunnin, eli yhden vuoden välein.

Sisäinen kvartsilasiputki puhdistetaan mahdollisista kertymistä kaksi kertaa vuodessa.

  • Sisältää syöttölinjan, UV- lampun ja muuntajan (230VAC).
  • Enintään 2700 litraa tunnissa (noin 45 litraa minuutissa)
  • Seinäkiinnitys klipit
  • Muuntaja 230VAC - 12VDC
  • Lampun toimintahäiriö hälytys äänellä ja valolla
  • Mitat: Pituus 94cm, Halkaisija 6,4cm

Tuotekoodi: E720


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei. Mille max. vedenpaineelle tuo käy , ja ilmeisesti riittää 100 m2 omakotitalon käyttöön kon tuon mukaan voisi käyttää 9 kpl 300l tynnyrillistä tunnissa ?

12.08.2019
answer

Hei, tuote on suunniteltu tyypilliselle kaivon maksimipaineelle, eli 6bar. UV-säteilijän teho on kerrottu, juuri noin kuin olitte laskeneet, eli sen läpi voidaan laskea vettä tietyllä maksimi nopeudella, jolloin sen läpi veden mukana kulkevat bakteerit ehtivät kuolla. Mikäli vedessä on väriä aiheuttavia yhdisteitä, kuten rautaa, humusta tai mangaania, on mahdollista että UV-valo ei läpäise vesipatjaa riittävän tehokkaasti, jolloin esisuodatus värin osalta on tarpeen. Voitte yhteydessä asiakaspalveluumme lisäneuvoja varten.

13.08.2019
question

Tekniset tiedot puuttuvat . Mikä on liitäntäkoko, pituus ja lampun teho?

31.08.2017
answer

Hei, tuotteessa on kaksi liitäntää. Sisään tuleva ja ulos lähtevä vesi. Molemmat ovat 1\" tuuman ulkoisia kierteitä. Putken kokonaispituus, ottaen huomioon sähköjohdon vaatiman lisätilan, on 98cm ja suurinpaksuus, yhteiden kanssa on 9cm.

01.09.2017
question

Hei palaako lamppu aina vai sammuukko/sääätyykö se kulutuksen mukaan? Kannattaako ottaa pois päältä, jos on useita viikkoja talo tyhjä eikä vettä käytetä?\nOnko mukana tuleva muuntaja pistokeliitännällä?

11.08.2017
answer

Hei, lamppu palaa aina. Lamppua ei myöskään suositella sammutettavaksi koskaan, sillä silloin teoriassa voi osa bakteereista päästä kulkeutumaan UV-valoputken läpi kulutuspuolelle ja lisääntyä siellä. Muuntaja on normaalilla pistokeliitännällä.

11.08.2017