Tuotekoodi: TDS-3

Hinta

39,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa (24 kpl)

Tuotteen määräalennukset

Kun ostat vähintään 1 kpl, tuotteen hinta on 39,00€


Yksinkertainen mittaus onnistuu TDS mittarilla, joka kertoo vedessä olevien ja siihen liuenneiden kiintoaineiden kokonaismäärän, mutta ei sen tarkemmin mitä siinä on. Toki TDS mittarilla voi jatkossakin seurata kokonaistilanteen kehittymistä, mutta sillä se antaa tiedon numerolukemana, jolloin on hyvä perehtyä erityyppisille vesille normaaleihin TDS arvoihin. Usein tätä laitetta käytetään vesianalyysiä tukevaa tietoa antavana.

Tuotekoodi: TDS-3


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Meillä vesi tulee olemaan prosessissa hieman hapanta (seassa liennutta hiilidioksidia), pH on välillä 3-5. Kestääkö mittari sen? Lisäksi siihen tulee liukenemaan joitain metalleja. Pystymmekö tällä mittarilla alustavasti arvioimaan veteen liuenneita kiintoaineksia?

22.11.2016
answer

Tuotteella on hyvä kemiallinen kestävyys pH alueella 4-14. Kannattaa huuhdella tuote huolellisesti aina käytön jälkeen. TDS mittari näyttää veteen liuenneiden yhdisteiden kokonaismäärän, mutta ei kiintoaineita. Esimerkiksi rauta, hapettuneessa (ruoste) muodossa ei näy, mutta tosiaan veteen lienneet metallit näkyvät. Sanosin että tuote sopii tarkoitukseenne.

15.05.2019