Tuotekoodi: E022-38

Valmistaja: Westaqua

Hinta

159,00 €

sis. alv. 24

Saatavuus: Coming


In store = Varastossa
In store = Toimitusaika noin 10 pv
In store = Kysy toimitusaika ennen tilausta

DWM31 pienkäänteisosmoosi

Valmista itse raikas juomavesi luonnonvesistöstä. Ei enää tarvetta kanto- tai ostovedelle!

Markkinoiden pienin ja helpoin käänteisosmoosilaite, tarvitsee vain pienen 2 bar. vedenpaineen.

Tuottaa päivässä noin 190 litraa, eli 8 litraa tunnissa.

Eroaa perinteisistä käänteisosmoosilaitteista siten että tässä ei ole erillistä painesäiliötä veden välivarastointiin.Laite täyttää automaattisesti vesikannua, nopeudella 1,5 desilitraa minuutissa. Kun vesikannu on täynnä niin laite pysäyttää sen täytön automaattisesti ja voit nostaa kannun jääkaappiin tai ruokapöytään. Osmoosikalvon huuhtelu, eli rejektivesi tulee sulkea erikseen hanasta tai pääsulusta.

Vaihtoehtoisesti voit täyttää mukana tulevalla adapterilla kanisteria, ämpäriä, kattilaa, pataa tai muuta haluamaasi säiliötä.

Poistaa vedestä;

 • bakteerit
 • virukset
 • kystat
 • kemikaalit
 • saasteet
 • humuksen
 • metallit
 • raskasmetallit
 • antibiootit
 • hormoonit
 • hajut
 • maut
 • ym. puhtaaseen juomaveteen kuulumattomat epäpuhtaudet.

Suodattimien vaihto kerran vuodessa ja osmoosimembraanin kerran kahdessa vuodessa.

Suodattimet:

 • 1. Morion vaihtosuodatin - K1 - 02
 • 2. Morion vaihtosuodatin - K1 - 05
 • 3. Osmoosimembraani - DWM31 membraani 

 

 

 

 

Tuotekoodi: E022-38

Valmistaja: Westaqua


Mitat 265x365x100 mm

Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Kiitos adapteri kuvasta. Tarviiko se vedenpainetta myös kun käyttää adapteria millä sitten täyttää astiaa? Vai onnistuuko myös uppopumpulla?\nTämä voisi olla itselle sopiva laite kaivovedelle.

10.10.2017
answer

Hei! Tarvitsee saman vedenpaineen riippumatta täyttöratkaisusta. Onnistuu uppopumpulla, mutta laite vaatii koko ajan pienen vesivirran. Tämä voi johtaa pumpun ripeätempoiseen käynnistelyyn ja sammumiseen vuorotellen, jos pumppu ei ole kyseiseen käyttötapaan suunniteltu. Esim. kalvopainesäiliöllä voidaan myös tasoittaa vedensyöttöä. Sopiva pumppu on esim. 2,5 - 4 bar välillä toimiva oman kalvopainesäiliön sisältävä painevesiautomaatti.

13.10.2017
question

Adapterista kuvaa ja kuinka nopeasti sillä täyttää astiaa?

09.10.2017
answer

Kuva adapterista on nyt lisätty tekniset tiedot-välilehdelle. Astian täyttönopeus on tuo sama 190L päivässä eli noin 8 litraa tunnissa.

10.10.2017
question

Hei!\nOnko tämä sama laite kuin E022 (tuotekoodi)?

07.12.2016
answer

Hei, kyllä on.

12.12.2016
question

Poistaako laite fluorin? Miten asennetaan, jos haluaa käyttää kotioloissa?

16.10.2016
answer

Kyllä poistaa. Laitteen voi asentaa esimerkiksi tiskiallaskaappiin. Pakkauksen mukana tulee ohje asennukseen, T-liitin vedenottoon, veden syöttöventtiili, sovite poisto- /huuhteluprosessivedelle (sopii liitettäväksi tiskialtaan viemäriputkeen), sovite veden syöttöventtiilin pöytä tms. läpivienniksi, sekä letkut.

17.10.2016
question

Meillä on jo monitoimisuodatin(humus/rauta), ultravioletilla ja vielä aktiivihiilisuodatin, mutta silti vesi on sameaa. Niin ja alussa on vielä 1 mikrobien suodatin. Kyseessä mökin porakaivo ja veteen pääsee pintavettä jonkun halkeaman kautta. Vesi tulee keittiöön hanasta. Voisiko tiskialtaan lähelle jotenkin liittää vielä tämän pienen käänteisosmoosilaitteen, jotta saisi juomakelpoista vettä?

09.02.2016
answer

Kyllä, tämä laite perustuu käänteisosmoosiin, jolloin se poistaa vedestä humuksen lisäksi kaikki muutkin epäpuhtaudet,myös bakteerit ja muut mikrobit. Laite tarvitsee minimissään 1,9bar. paineen, mutta suosittelen noin 3bar. painetta, jotta veden tuottonopeus on parempi. Teillä on varsin monipuolinen suodatus jo valmiina, mutta kannattaa myös tutustua AQVA:n Humuksen ja raudan poistamiseen tarkoitettuihin linjasuodattimiin, käyttövesivalikon kautta.

10.02.2016

19,90 €

(sis. ALV 24%)

69,00 €

(sis. ALV 24%)

39,00 €

(sis. ALV 24%)