Tuotekoodi: B062

Hinta

11,50 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa (113 kpl)

Tuotteen määräalennukset

Kun ostat vähintään 4 kpl, tuotteen hinta on 10,00€

Kun ostat vähintään 8 kpl, tuotteen hinta on 9,00€


Alkalisoiva vaihtosuodatin Prestige, Art tai Premium vedenpuhdistuskannuun

Vedenpuhdistuskannun vaihtosuodatin Aktiivihiiltä ja inonvaihtomassaa sitoutettuna Aqualen kuitutekniikalla.

Vaihtosuodatin Aquaphorin Prestige juomakannuihin. Parantaa juomaveden makua sekä laatua. Poistaa vedestä epäpuhtaudet, kloorin, lyijyn, orgaaniset yhdisteet sekä muut hanavedessä mahdollisesti esiintyvät epäpuhtaudet.

Perinteisen Aquaphor B100-5 suodattimen lisäksi A5 suodattimeen on lisätty ominaisuuksia jotka:

1. Ioninvaihtomassa:

  • Esipehmennys ja raudanpoisto
  • Penmentää tuplasti verrattuna perinteiseen B100-5 suodattimeen

 2. Aktiivihiili, Aqualenkuitumuodossa

  • Poistaa mm: kloorin, raskasmetallit, orgaanisiayhdisteitä ja kovuutta
  • Myrkyllisten epäpuhtauksien poisto

3. Veden minaralisointi

  • Magnesiumsuolojen lisääminen
  • Magnesium on yksi tärkeimmistä mineraaleista ihmiselle

4. Suodattimen suodatusmäärä 300L. Ajallinen vaihtoväli 3kk.

5. Yleiset ominaisuudet

  • Aqualen-tekniikalla toimiva suodatin on tehokkaampi poistamaan raskasmetallit. Raskasmetalleilla on 800 kertaa suurempi affiniteetti Aqualenin ioninvaihtoyksiköissä kuin kalsiumilla ja magnesiumilla (tekevät vedestä kovaa). Suodatin tunnistaa ja poistaa raskasmetallit riippumatta veden kovuudesta, mihin perinteiset suodattimet eivät pysty.
  • Aqualen suodattimet ovat tehokkaampia bakteereita vastaan. Yllämainittujen metalli-ioneja poistavien ominaisuuksiensa johdosta, mukaan on saatu myös hopeaa.
  • Aqualenin käyttäminen yhdessä rakeisten absorbanttien, kuten hiilen, saa aikaan voimakkaan synergisen efektin. Tuloksena on suodatin, jonka ominaisuuksiin eivät pelkät sen komponentit yllä.

Käyttöönotto:

Suodatinta käyttöönotettaessa 2 ensimmäistä suodatettua kannullista vettä kaadetaan viemäriin. Aktivoinnin aikana suodattimesta saattaa irrota vaaratonta aktiivihiilipölyä, joka värjää vettä tummaksi. Vesi on kirkasta aktivoinnin jälkeen.

Tuotekoodi: B062


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Olen yrittänyt helmikuusta alkaen ostaa kauttanne Aquaphor A5 suodattimia. mutta ei vaan onnistu! Joko ei ole varastosa tai tulee myöhemmin ja saldovahti ilmoittaa. Mikä on tilanne. Vaihdanko toimittajaa 26.05.2020

answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Pahoittelut tilanteesta, että tuote on päässyt loppumaan. Tällä hetkellä tuotetta on tilattavissa.

27.05.2020
question

Hei! Kuinka kauan suodattaminen kestää. Eli kuinka kauan veden laitosta menee siihen että on "valmis" juotavaksi?

11.02.2020
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Testasimme suodatusnopeutta esim.Provance-kannussa tämä suodatin suodattaa 0,5 l/2 min. Aqva Finland:illa on myös lasinen kannusuodatin, Aqva Glass, joka suodattaa veden lasiin kaadettaessa, jolloin suodatusnopeus on n. 1 l/min. Tuotekoodi: AQ001

12.02.2020
question

Hei. Mihin kierrätän vanhat suodattimet? Anu

24.06.2019
answer

Hei, suodattimet kierrätetään sekajätteen mukana.

24.06.2019
question

Mihin tarkoitukseen tämä suodatin on. Mitä eroa esimerkiksi Dafin alkalisoivaan suodattimeen?

27.04.2016
answer

Mikäli haluatte yhdistää parhaan puhdistustehon ja mineralisoida vettä, voitte ottaa käyttöön joko Aquaphor ART, -Prestige tai -Premium kannun, joihin tämä A5 suodatinsopii. Se puhdistaa parhaalla tavalla ja vähintään pitää pH arvon samana kuin lähtöveden arvo oli ja mahdollisesti nostaa sitä hieman. pH:n nousu on lähtöveden tyypistä riippuen 0 ? 1,5 pykälää.\nNiissä tapauksissa jos lähtövesi on alkalisoitu, pH:n korotustarkoituksessa voimakkaasti jo vesilaitoksella, tämä suodatin ei nosta arvoa merkittävästi, sillä sen tehokas puhdistus poistaa ensin alkalisointiin tarkoitetut yhdisteet, jolloin pH arvo laskee. Tämän jälkeen suodatin pystyy kuitenkin palauttamaan pH:n noin lähtöarvoon mineralisoimalla.

27.04.2016