Tuotekoodi: 1011C

Hinta

79,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa (2 kpl)


Helppo ja edullinen lisäturva kiinteistöjen etävalvontaan.

Suomessa kehitetty Main-IoT-vuotohälytin ennaltaehkäisee kiinteistöjen kosteusvaurioita ja niistä aiheutuvia kustannuksia. Laite on huoltovapaa, sen asentaminen vie vain muutaman minuutin ja se on markkinoiden edullisin etävalvontaratkaisu kosteusvaurioiden havaitsemiseen. IoT-verkkoteknologian ansiosta vuotohälytin ei ole välittömässä yhteydessä internetiin ja siinä on erittäin korkea tietoturva.

OMINAISUUDET

  • Pieni laite, suuri hyöty
  • Main-IoT-vuotohälytin asennetaan valvottavaan kohteeseen, kuten vesiautomaattiin tai kodinkoneeseen, esim. pesukoneeseen. Kun anturi kastuu, laite tekee hälytyksen vuodon sijainnista jopa kolmeen ennalta määriteltyyn puhelinnumeroon. Main-IoT-vuotohälytin on   oivallinen ratkaisu suurten kosteusvaurioiden estämiseen.

Main-IoT-vuotovahti ei tarvitse erillistä SIM-korttia asennukseen

EI SIM-KORTTIA

 

Main-IoT-vuotovahti on markkinoiden edullisin ratkaisu vesivahinkojen etävalvontaan ja sen asentaminen vie vain muutaman minuutin

HELPPO ASENTAA JA EDULLINEN KÄYTTÄÄ

 

Main-IoT-vuotovahti toimii turvallisessa Sigfox-verkossa, joka on suunniteltu esineiden internettiä varten

ERITTÄIN KORKEA TIETOTURVA

 

Main-IoT-vuotovahdilla on 5 vuoden toimintatakuu yhdellä patterilla

JOPA 10 V. TOIMINTAVARMUUS KAHDELLA PARISTOLLA

 

Main-Iot-vuotovahti on Suomessa valmistettu ja suunniteltu tuote vesivahinkojen estämiseen

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA

Tuotekoodi: 1011C


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Moi, meillä on salaojakaivossa pumppu joka nostaa veden toiseen kaivoon josta vesi valuu kunnan verkkoon. Sopisiko tämä tuote (1011C) valvomaan pumpattavaa kaivoa? Eli jos pumppu hajoaa (kuten on jo kerran tehnyt) tämä ilmoittaisi pinnan noususta ja pikaisesti pumppua vaihtamaan?

19.11.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Anturi aistii kosteutta, joten valitettavasti huoltokaivon kosteus saattaa aiheuttaa tarpeettomia hälytyksiä.

23.11.2020