AQ052X

AQVA MAX humus ja uraani suodatin 20 tuuman BB / XL-koko

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja

Toimituskulut alkaen 7,90 €
Tai nouto myymälästä 0 €

149,00 €

Hinta sis. alv 24%

59 KPL

Testatusti toimiva Toimitus 1-3 päivässä 14 päivän palautusoikeus

Tuotekysymykset

|
20.05.2019

Voiko humuksen suodatinta huuhdella tai pestä puhtaalla vedellä käyttöiän pidentämiseksi? Jos voi pestä, voiko pesuun käyttää painetta, vesijohtoverkoston paine tai kovempi?

Aqva Finland
|
22.05.2019

Hei, suodatinta ei kovin menestyksekkäästi ole mahdollista pestä tai elvyttää, mutta jos suodattimen edessä ei ole erillistä kiintoainesuodatinta, on mahdollista että sen ulkopintaan on kertynyt ns. suurikokoista sakkaa. Tämä sakka on mahdollista pestä tavallisella verkostoveden paineella, varovasti huuhtelemalla, jolloin näiden sakkojen osalta suodattimelle saadaan lisää elinkaarta.

|
17.04.2019

Kuinka usein vaihdettava, jos kesämökillä touko-syyskuun käytössä n. 350 l/vrk yhteensä ehkä enintään 50 vrk? Mistä tietää, milloin pitää vaihtaa?

Aqva Finland
|
18.04.2019

Hei, toki veden rauta, mangaani ja humuspitoisuudet vaikuttavat litrariittoisuuteen, mutta jos veden väri on vain lievästi kellertävää, voi ajallinen kolmen vuoden vaihtoväli tulla vastaan ennen kuin varsinainen puhdistusteho alkaa laskea. Tekniset tiedot välilehdeltä voitte löytää teoreettiset riittoisuustaulukot. Viimeistään vaihtotarpeen tietää siitä että puhdistetun veden laatu, suhteessa kaivon raakaveteen, heikkenee samalle tasolle. Tai jos veden virtaama suodattimen läpi heikkenee merkittävästi.

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja..

AQVA MAX XL koon humussuodatin vähentää myös rautaa ja mangaania. Vähentää myös uraania vedestä.

Puhdistusteho perustuu mekaaniseen suodatukseen sekä ioninvaihtoon (anionin- ja kationinvaihto)

Tuloveden suositukset:

  • Tyypillinen virtaama n. 20 litraa minuutissa
  • Sopii tyypillisesti vesille joiden humuspitoisuus 5-15 mg/l
  • Uraanin maksimipitoisuus 100µg/l.

Tyypillinen riittoisuus XL koon suodattimelle 15 000-30 000 litraa kun humuspitoisuus 5 - 15mg/l. Suodattimen riittoisuuteen vaikuttaa raakaveden laatu.