Delabien suihkuistuimet, tukitangot, tukikaiteet ja tukikahvat ovat ergonominen, kestävä ja tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneeseen sekä wc-tiloihin. Ne ovat helposti liikuteltavissa ja irrotettavissa tarpeen mukaan. 

Sarjan hygieniatuotteet, kuten rosteriset wc-paperitelineet, saippua-annostelijat, roskakorit, käsipyyhetelineet ja wc-harjat on suunniteltu vaativaan käyttöön. Ne on tehty ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat kestäviä ja ekologisia. Tyyliltään ne sopivat monentyyppisiin sisustuksiin ja vaihtoehtoja löytyy eri kokoisiin tiloihin. Rosteriset vaatekoukut ja opastekyltit sekä lastenhoitopöydät viimeistelevät WC-tilojen toimivuuden.

  • Tukikangot, tukikahvat, tukikaiteet ja suihkuistuimet on testattu yli 200 kiloa painavilla käyttäjillä.
  • Turvallinen valinta - tukitangot voidaan asentaa 38 mm etäisyydelle seinästä, joka estää käden lipsumisen tangon ja seinän väliin.
  • Tukituotteet ovat CE-hyväksyttyjä ja ne täyttävät 93/42/CEE direktiivin. 
  • RST-tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä ja niillä on 10-vuoden takuu.
  • Suoja varkauksien varalta  tuotteissa on piilotetut ruuvit, joka estää irrottamista seinästä.

Delabie on tarjonnut ajatonta tyylikkyyttä ja muotoilun trendejä jo yli yhdeksänkymmentä vuotta. Euroopan johtava julkisten tilojen kalusteiden valmistaja huomioi ratkaisuissaan etenkin äärimmäisen kestävyyden, hygieenisyyden sekä ympäristöystävällisyyden. Innovatiiviset ja monipuoliset tuotteet sopivat kaikenlaisiin julkisiin tiloihin, oli kysessä sitten kauppakeskus, koulu, sairaala tai vankila. Kovaa jatkuvaa käyttöä kestävissä kalusteissa on jopa 10 vuoden takuu. Delabien tuotteet voivat myös auttaa rakennusta saavuttamaan LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitukset.

Lisätietoja ja myynti: julkiset@aqva.fi
 

Facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube