Tuotekoodi: FOSE100ECOEXP

Hinta

19,90 €

sis. alv. 24.00 %

Saatavuus: In store (43 kpl)


In store 4 = Varastossa
In store = Toimitusaika noin 10 pv
In store = Kysy toimitusaika ennen tilausta


Turvallinen ja ympäristöystävällinen suodatin kovuussuoloja vastaan.

  • Vähetää tai estää kokonaan kalkkimuodostumien syntymisen pilkkomalla yksittäiset kalkkirakenteet, jolloin ne eivät pääse muodostamaan sakkautumia.
  • Tuotteessa ei ole käytetty polyfosfaattia
  • Suosittelu vedenpaine 3 - 6bar, suurin veden paine 6bar.
  • Vaihtosuositus noin 6 kk välein. Jopa 10 000 litran riittoisuus, joka vastaa noin 200 pesukoneellista.
  • Tuloveden lämpötila +5 - 35 celsiusastetta
  • Paino n. 160g
  • Soveltuu erityisesti pesukoneille.
  • Koko: 14 cm pitkä, halkaisija 7 cm.

Tuotekoodi: FOSE100ECOEXP


Koko 14 cm korkea ja levein kohta 7 cm. Todella helppo asennus.

 

Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Jos tämä käy kalkinkertymisen estoon / ilmankostutin, voisitte lisätä maininnan tuotekuvaus-sivulla, nyt yhdenkään suodattimenne tuotesivulla ei mainita avainsanaa ILMANKOSTUTIN. Ellei teillä ole parempaa ratkaisua ehdottaa, jos asun vuokra-asunnossa (keittiöön en tee mielelläni massiivisia asennuksia, irrallinen asennus sinne kyllä käy) ja vessassani on pyykkikoneelle liitäntä, mutta ei ole pyykkikonetta. Ajattelin ottaa ilmankostuttimen veden \n\nToinen vaihtoehto on ostaa suihkusuodatin ja ottaa siitä ilmankostuttimen vesi, onko se heikompi vaihtoehto? Se toimisi, jos suihkusta saa säädettyä kapean suihkun, jolloin saan veden osumaan ilmankostuttimen veden täyttöaukkoon. \n\nOstin tammikuussa 2016 ilmankostuttimen: Dyson AM10 white/silver.\n\nhttps://www.aqva.fi/Ecozon_100_kalkinpoistaja_100m/ekauppa/pFOSE100ECOEXP/

18.03.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Voitte liittää kyseisen suodattimen mainitsemaanne pesukoneliitäntään. Kun otatte vettä ilmankostuttimeenne, niin ottakaa pienellä paineella, jotta kalkki poistuu parhaiten.

19.03.2018
question

Onko milloin tulossa lisää?

04.02.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Saamme tuotetta varastoomme vasta muutaman kuukauden kuluttua. Pahoittelut tilannetta.

05.02.2018
question

Hei, voiko tämän tuotteen läpi laskettua vettä käyttää ulkoporealtaan täyttämiseen?

31.05.2017
answer

Hei, tuotepoistaa tai vähentää kalkin aiheuttamia haittoja. Sen läpi lasketaan vettä tyypillisesti alle 10 litraa minuutissa. Jos se riittää porealtaan täyttönopeudeksenne, on tämä sopiva.

02.06.2017
question

Hei! Tarvitsen kalkinpoistoa ilmankostuttimen käyttovedestä. Mikä vaihtoehto olisi järkevää, koska vesi meillä on aika hyvänlaatuista paitsi kostuttimesta jää huonekaluihin jpku kalvo joka tuntuu rasvaiselta (vaimon mielestä), vaikka itse laitteessa on kalkkisuodatin.

18.12.2016
answer

Hei, mahdollisen rasvaisen kalvon ilmaantumiseen en valitettavasti osaa ottaa kantaa. Jos kyse on kaivosta, voisimme tutkia vettä tarkemmin vesianalyysin avulla. Mutta jos ilmankostuttimenne ottaa automaattisesti vettä, eli on liitetty vesijohtoon, voitte laittaa vesilinjan väliin esimerkiksi tämän tuotteen, joka perustuu kalkinhajotuksessa ioninvaihtoon. Siinä kalkin rakenne pilkotaan niin ettei se enää kerry.

19.12.2016

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista: