Product code: AQ012

Price

3990,00 €

inc. vat. 24.00 %

Ask for deliverytime

Reverse osmosis set that produces 3480 l / day of pure water from the card card-body or lake water, about 1450 l / day of seawater

The system includes:

  • Reverse osmosis unit (product code: ROBUST3000)
  • Three-stage prefilter for solids and water softening, AQVA XL size filter pack. (Product code: HHBB20B, FCPS1M20B and 2x FCCST20BB).
  • A 300-liter water tank with the necessary grommets, fittings and automatic filling valve. (Product code: 14030)
  • Dispenser pump for consumption, pressureless automatic type (product code: Scala2)
  • 1 Mikrometer replacement air filter (product code: AQ10PS1)
  • Post-filtering Aqva M-size housing (product code: 050403)
  • A neutralization filter package that adjusts the pH level to suit the water supply to the distribution network. Contains natural calcium. (Product code: AQ20BBCAL)
  • Couplings for connecting a reverse osmosis device to the prefilter and water tank.

When seawater is cleaned, the daily output varies from the less saltwater in the Gulf of Finland, the more abundant in the northern Baltic Sea. Salt removal efficiency is normally 90 to 95%.

 

Product code: AQ012


Kuvaus järjestelmäkokonaisuuden komponenteista ja liittämistavasta:

If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

- kuinka kaukaa mökistä veden voi ottaa - kuinka syvältä merenpinnan alta vesi pitää ottaa - kuinka "mutaista" ottopaikan vesi voi olla - mitä kaikkea pitää ottaa huomioon...

08.04.2021
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Vedenottopään sijoitteluun vaikuttaa imupumppu. Imupumppu tulee valita kohteen mukaan. Mikäli valitsette kohteeseen painevesiautomaatin, tulee vesiautomaatin imukaaviosta tarkistaa pumpun kyky, eli imukorkeus, sekä imupituus. Vedenottopää tulisi asettaa keskiveteen, jossa on teoreettisesti vähiten mm. humusta. Eli mikäli vedenotto kohdassa olisi esimerkiksi 2m syvää, niin vedenottopää olisi hyvä asettaa 1m syvyyteen.

09.04.2021
question

Hei, Mikähän on syy tämän tuotteen poistumiseen valikoimasta. Vastaava tlilalle ilmoitettu puhdistaa paljon vähäemmän merivettä tunniss.

30.07.2020
answer

Hei, tämä tuote on ollut valikoimassamme vuosia ja on sinänsä erittäin hyvä. Olemme kuitenkin halunneet optimoida käytettävyyttä, huoltotarvetta ja tuotetun puhtaan veden laatua omalla AQ011-1-B versiolla. Sen suolanpoistokyky on lähes täydellinen, mutta samalla tuottonopeus tosiaan hieman laskee. Uudessa varsiossa on myös suodattimien vaihto huomattavasti vaivattomampaa ja pienempänä yksikkönä sen sijoittelu ja mahdollinen talvisäilytys helpottuu. Uuden hinta on myös hieman edullisempi. Uutta versiota on mahdollista päivittää toisella käänteisosmoosiyksiköllä, jos vedenkulutus kasvaa, jolloin päivityskustannus on kohtuullinen.

31.07.2020
question

Tarkoitus olisi tehdä merivedestä juomavettä Turun ulkosaaristossa. Miten sinilevän poisto ja mitä pitää ottaa huomioon imuletkun sijoittelussa / pituudessa, jotta muut levät tukkisivat mahdollisimman vähän imuletkun päätä?

27.07.2019
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Jotta laitteisto ei tukkeutuisi kiintoaineesta, vedenotto kannattaa asettaa keskiveteen (ei pohjaan eikä pinnalle). Vedenottopäähän olisi asennettava roskasihti esim. tuote 51364. Jotkut asiakkaamme ovat käyttäneet hyvää niksiä, roskasihdin ympärille voi laittaa vielä lisäksi harsokangasta, esim. kumilenkillä. niin vedenottopään puhdistaminen käy helpommin. Käänteisosmoosilaitteisto kyllä puhdistaa veden sinilevästä ja toksiineista.

30.07.2019
question

Miten tarvittavat huuhtelut toimivat?

27.02.2019
answer

Hei, laitteisto suorittaa automaattisesti huuhtelua, samalla kun tuottaa puhdistettua vettä. Käytännössä kun laite saa puhdasvesikanavassa sijaitsevalta painekytkimeltä käskyn käynnistyä, avaa se samalla syöttövesiventtiilin, jolloin osmoosikalvon huuhtelu alkaa ja vesi ohjataan letkua myöten tavallisesti viemäriin. Huuhteluveden määrään, suhteessa tuotetun puhdistetun veden määrään vaikuttaa mm. veden suolapitoisuus. Mitä enemmän suolaa, sitä enemmän huuhteluvettä syntyy. Eli suola ja muut epäpuhtaudet poistetaan viemäriin, jotta osmoosikalvopuhdistus ei menisi tukkoon nopeammin kuin suunniteltu.

28.02.2019
question

Hei!\nMinkälainen sähkötarve on laitteistolla? Siis 240V-järjestelmässä...

20.07.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Sähkön tarve on maksimissaan 250W ja vaatii verkkovirran 230V.

23.07.2018
question

Onko mahdollista käyttää 24V pumppuja. (aurinkosähköjärjestelmä)

22.05.2017
answer

Hei, kyllä on. Laitteisto tarvitsee noin 2 baarin syöttöpaineen käänteisosmoosiyksikölle, jolloin on raakavesipumpun syöttöpaineessa on otettava huomioon esisuodattimien asteittainen tukkeutuminen ja mahdollinen nostokorkeusero. \n\n10 metrin nostokorkeus, vesistöstä laitteistolle, aiheuttaa noin 1 bar. paineenaleneman ja esisuodattimet kohtuullisella tukkeuma-asteella noin 1bar. \n\nEli tässä esimerkissä tulisi raakavesipumpun kehittää noin 4bar. alapaine. Yläpaine saa olla laitteistolla enentään 6bar.\n\nLaitteistossa vain käänteisosmoosiyksikkö käyttää sähköä. Sen mukana tulee 230VAC - 24VDC muuntaja, mutta muuntaja on tapauksessanne mahdollista ohittaa, jos haluatte liittää suoran akkusähkön 24VDC. Muussa tapauksessa voitte käyttää 24VDC - 230VAC invertteriä.

23.05.2017