Product code: B062

Price

11,50 €

inc. vat. 24.00 %

In store (90 pcs)

Volume discounts

Order at least 4 pcs, the price of the product is 10,00€

Order at least 8 pcs, the price of the product is 9,00€


A5 Replacement filter for ART, Prestige and Premium Pitchers

Water purification jug with an exchange filter activated carbon and an incurrent mass committed by Aqualen fiber technology.

 • Replacement filter for Aquaphor’s Prestige drinking cans. Improve the taste and quality of drinking water. Remove impurities, chlorine, lead, organic compounds and other impurities that may occur in the faucet water.
 • In addition to the traditional Aquaphor B100-5 filter, the A5 filter has added features that:

1. Ion-exchange resin

 • Preleasing and Iron Removal
 • Double as compared to traditional B100-5 filter

 2. Activated Carbon, Aqualen Form

 • Eliminates, among others: chlorine, heavy metals, organic compounds and hardness
 • Removal of toxic impurities

3. Water Minimalization

 • Addition of magnesium salts
 • Magnesium is one of the most important minerals for humans

4. Filter Quantity 300l.

5. General characteristics

 • The Aqualen filter is more effective in eliminating heavy metals. Heavy metals have a 800 times greater affinity with Aqualen ion exchange units than calcium and magnesium (make water hard). The filter detects and removes heavy metals regardless of the hardness of the water, where conventional filters are unable to do that.
 • Aqualen filters are more effective against bacteria. Due to the above-mentioned metal ions ' properties, Silver has also been produced.
 • Using Aqualen together with granular absorbates, such as carbon, will produce a strong synergy effect. The result is a filter whose properties do not only have the components above it.

Product code: B062


If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

Hei. Jatkokysymyksenä vielä Aqva Glass kannuun liittyen, pehmentääkö tämä tehokkaammin vettä kuin AQ001V?

09.04.2021
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. B062 suodatin sisältää ioninvaihtoa ja näin ollen on hieman tehokkaampi vedenpehmentämiseksi.

09.04.2021
question

Hei. Sopiiko tämä Aqva Glass kannuun?

09.04.2021
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Valitettavasti ei sovi. Kyseinen suodatin sopii Provance, Art, Prestige ja Premium kannuihin.

09.04.2021
question

Olen yrittänyt helmikuusta alkaen ostaa kauttanne Aquaphor A5 suodattimia. mutta ei vaan onnistu! Joko ei ole varastosa tai tulee myöhemmin ja saldovahti ilmoittaa. Mikä on tilanne. Vaihdanko toimittajaa 26.05.2020

answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Pahoittelut tilanteesta, että tuote on päässyt loppumaan. Tällä hetkellä tuotetta on tilattavissa.

27.05.2020
question

Hei! Kuinka kauan suodattaminen kestää. Eli kuinka kauan veden laitosta menee siihen että on "valmis" juotavaksi?

11.02.2020
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Testasimme suodatusnopeutta esim.Provance-kannussa tämä suodatin suodattaa 0,5 l/2 min. Aqva Finland:illa on myös lasinen kannusuodatin, Aqva Glass, joka suodattaa veden lasiin kaadettaessa, jolloin suodatusnopeus on n. 1 l/min. Tuotekoodi: AQ001

12.02.2020
question

Hei. Mihin kierrätän vanhat suodattimet? Anu

24.06.2019
answer

Hei, suodattimet kierrätetään sekajätteen mukana.

24.06.2019
question

Mihin tarkoitukseen tämä suodatin on. Mitä eroa esimerkiksi Dafin alkalisoivaan suodattimeen?

27.04.2016
answer

Mikäli haluatte yhdistää parhaan puhdistustehon ja mineralisoida vettä, voitte ottaa käyttöön joko Aquaphor ART, -Prestige tai -Premium kannun, joihin tämä A5 suodatinsopii. Se puhdistaa parhaalla tavalla ja vähintään pitää pH arvon samana kuin lähtöveden arvo oli ja mahdollisesti nostaa sitä hieman. pH:n nousu on lähtöveden tyypistä riippuen 0 ? 1,5 pykälää.\nNiissä tapauksissa jos lähtövesi on alkalisoitu, pH:n korotustarkoituksessa voimakkaasti jo vesilaitoksella, tämä suodatin ei nosta arvoa merkittävästi, sillä sen tehokas puhdistus poistaa ensin alkalisointiin tarkoitetut yhdisteet, jolloin pH arvo laskee. Tämän jälkeen suodatin pystyy kuitenkin palauttamaan pH:n noin lähtöarvoon mineralisoimalla.

27.04.2016

You might also be interested in these products: