Product code: AQKP

Price 220,00 €

- 20 %

176,00 €

inc. vat. 24.00 %

Ask for deliverytime

20

NIRA 6B, card card-body pump

  • Stailess steel hand pump.
  • 1" inch thread connections
  • Suction height 4 meters
  • 40 liters per minute

 

Product code: AQKP


If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

Riittääkö 25 metrin matkalle kun nousua on vain 2 metriä.\nT. Nuutti Teräsalmi

03.06.2018
answer

Hei! Vähän siinä ja siinä. Valmistajan mukaan nousukorkeus 4m ilman ja 8m pohjaventtiilin kanssa + ja ilman korkeuseroa imuputken pituus voi olla \"jopa kymmeniä metrejä\". Näiden tietojen perusteella arvioisin, että raskasta olisi ainakin pumpata, mutta saattaa riittää tarkoitukseen.

05.06.2018
question

Hei. En maallikkona ymmärrä tuota imukorkeutta ( 4m tai 8m) , joten kysyn näin; minkälainen käsipumppu kannattaa hankkia, että saan saunavedet hyvin järvestä? Matkaa järveen noin 15 m ja aika jyrkkä rinne, 15m matkalla tippuu noin 5 m alas....Ja minkälainen letku siihen pitäisi hommata?\nKiitos.....yst. terv.jorma salovaara, kuusamo

26.04.2018
answer

Hei, \n\nPumpuille on tyypillistä että niiden on vaikeampi imeä vettä kuin työntää kulutukseen.\n\nMatkaa on sen verran paljon että suosittelen riittävän paksua letkua, jotta turhaa vastusta ei synny. Tuotteessa on 1\" tuuman kierteet, jolloin noin 1\" tuuman kovamuovinen putki käynee hyvin tarkoitukseen. Tätä saa esimerkiksi rautakaupoista.\n\nKäsipumpun ollessa kyseen vaikuttaa myös lihasvoima näihin imu- ja nostokorkeuksiin. \n\nImukorkeudella tarkoitetaan korkeutta vedenpinnasta, jota ylempää voi pumppua olla vaikea käyttää ja nostokorkeudella taas sitä kuinka korkealle pumpusta vettä yleensä jaksetaan pumpata. \n\nJos ymmärsin oikein että myös nousua putkelle tulisi suurimmillaan non 15 metriä, ollaan aikalailla siinä rajoilla onko pumppu enää käyttökelpoinen vai tulisiko sähköpumppu kyseeseen. Esimerkiksi Scala2.

30.04.2018