Product code: LAB03

Price

39,00 €

inc. vat. 24.00 %

In store


Laboratory analysis for card card-body water

Arseenianalyysi

 Arsenic is a carcinogenic impurity that occurs in large areas in Finland. The highest arsenic values in the card card-bodys occur among others in Tampere - Hämeenlinna, but also for example in the Turku and Archipelago regions.

Its smallest health-affecting content is not accurately known, so even small amounts should be filtered out. The quality of the drinking water requirement in Finland is less than 10 µm/L and for Bath and use water less than 100 µ g per litre.

 Includes a sample collection package where samples are sent to the laboratory as card card-body as the following specifications:

  • Arsenic

Product code: LAB03


Suuntaa-antava kartta suomen arseeniesiintymistä (lähde GTK)

If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

Teettekin porakaivoveden arseenipitoisuuden analyysejä? Miten toimin, jotta saan arseenipitoisuuden selvitettyä?

24.01.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Voitte tilata analyysin verkkokauppamme kautta. Lähetämme teille näytteenotto pakkauksen, johon vesianalyysi otetaan. Kun analyysi on otettu, niin sen voi postittaa tai tuoda suoraan meille.

25.01.2019
question

mikä on toimitusaikaa jos tilaan?? keskiviikkona asennettu arseenisuodatin, kannattaako tehdä se testi nyt heti vai odottaa??

22.04.2016
answer

Hei, Toimitusaika on postitus, eli yksi tai kaksi päivää plus analysointi, joka on tällä hetkellä 3 päivää. Tulokset tulevat sähköpostiinne. Testin voi tehdä heti ja jatkossa tehdä seuranta-analyysejä.

22.04.2016