Product code: FHPR34-B1

Price

49,00 €

inc. vat. 24.00 %

Ask for deliverytime

Filter AQVA M in filter housing

  • 3/4 "inch thread
  • Includes replacement cartridge FCPRA10
  • Durability in relation to the amount of water used, usually 3-6 months.
  • Protect washing machines, water equipment, glass and metal containers
  • It also helps to reduce iron-dyeing, does not remove iron but reduces its adhesion
  • Pressure drop 0.45bar 50 liters per minute

Polyphospate prevents scale by reacting with dissolved hardness minerals (e.g. calcium bicarbonate and calcium carbonate) and transforming them into harmless, microscopic crystals of calcium orthophosphate. These crystals stay suspended in water and will not create scale build-up in heating elements, pipes, water heaters, boilers etc.

Product code: FHPR34-B1


If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

Niin, vielä kahvikonekysymykseen lisätietona, että vesi on HSY:n verkosta...

06.01.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suosittelisin kahden suodattimen pakettia. Eli ensin veden pehmennys tuotekoodilla AQ10ST ja tämän jälkeen aktiivihiili/mikrosuodatus tuotekoodilla AQ1MIKRO.

08.01.2020
question

Tarvitsisin kalkinpoistolaitteen kahvikoneen vesijohtoverkon vesiliitäntään. Koneella keitetään vain muutama kupillinen päivässä, joten veden kulutus siinä on alle litra/vrk. Pääasiassa vesi siis seisoo putkessa. Mikä olisi mielestänne sopivin järjestelmä?

06.01.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suosittelisin kahden suodattimen pakettia. Eli ensin veden pehmennys tuotekoodilla AQ10ST ja tämän jälkeen aktiivihiili/mikrosuodatus tuotekoodilla AQ1MIKRO.

08.01.2020
question

sopiskohan tämmönen laittaa heti vesimittarin jälkeen, näin sais jaettua koko taloon? meillä kotona menee noin 5 kuutio vettä/kk, kuinka usein pitää silloin vaihtaaa suodatin patruuna?

09.12.2016
answer

Suodatinkoteloiden ohjeistettu maksimipaine on 6bar. Toki ne on valmistettu vastaamaan 35bar. murtolujuutta, mutta mikäli tuo ylittyy niin suodattimen eteen asennetaan paineenalennin. Tällä tuotteella riittoisuuteen vaikuttaa mm. veden kovuusarvo ja pH, kulutusmäärien lisäksi, mutta tyypillisesti 3-6kk. Suodatin on läpinäkyvä, jolloin siitä voi nähdä milloin polyfosfaattikiteet ovat loppu. Toinen hyvä ja uusi vaihtoehto on ioninvaihtoon perustuva suodatin, joka pilkkoo kalkin niin ikään mutta ei luovuta vesivirran mukaan mitään. Teidän käytössänne sen teoreettinen riittoisuus on noin 6-8kk. Tuotekoodi: FOSE400ECOEXP

16.12.2016
question

miten käy jos vesi on paikoillaan suodattimessa, vaikkapa viikon.? meneekö suodattimesta teho,pitääkö se tyhjentää jos on pitemmän ajan käyttämättä??

16.07.2016
answer

Suodattimia suositellaan huuhtelemaan, eli juoksuttamaan vettä pari minuuttia läpi jos niissä on vesi seissyt viikkoa pitempään. Jos suodattimet jätetään esim. talveksi käyttämättä niin suosittelemme tyhjentämään suodatinkotelon vedestä ja keväällä laittaamaan uuden suodattimen.

29.07.2016

You might also be interested in these products: