Product code: FCCBKDF20BB

Price

99,00 €

inc. vat. 24.00 %

In store (58 pcs)

Volume discounts

Order at least 3 pcs, the price of the product is 89,00€

Order at least 6 pcs, the price of the product is 79,00€


Cartridges filled with NSF approved coconut shell activated carbon and KDF media. They efficiently reduce chlorine, organic substances, certain pesticides and improve taste and aroma of filtered water. KDF reduces the concentration of iron and heavy metals (lead, mercury, arsenic) and exhibits bacteriostatic properties protecting activated carbon from microbiological growth. The series includes two stage cartridge (polypropylene-carbon) FCCBKDF-STO which additionally reduces sediments such as sand, silt, rust and suspended solids. Cartridges are dedicated for cold water filtration.
 

  • Available sizes: 5", 10", 20", 10"BB, 20"BB
  • Working temperature: 2°C - 55°C
  • Longevity: 3 - 6 months (depending on feed water quality).

Product code: FCCBKDF20BB


AQVAn laboratoriossa testattu, poistaa

- klooria noin 70-99 %,

- humusta noin 60 %,

- typpeä noin 90 %,

- rautaa noin 40 %,

- nitraattia noin 90 %

- nostaa pH:ta

- pehmentää vettä

- vähentää arseenia

Testattu keinotekoisesti tehdystä testivedestä, johon on lisätty sekä jätevettä että kemikaaleja. Tulokset ovat suuntaa antavia.

 

Valmistajan ilmoittamat tiedot, poistaa:

- torjunta-aineita,

- vapaata klooria 99 %,

- humusta ja kiintoaineita,

- raskasmetalleja (kadmiumia 86,7 %, lyijyä 96,8 % ja elohopeaa 99,9 %),

- rautayhdisteitä ja rikkivetyä,

- parantaa veden hajua ja makua

Muuta: Antibakteerinen suodatin sitoo itseensä bakteereja ja estää niiden kasvua. Jättää veteen hyödyllisiä mineraaleja, jotka saavat veden myös maistumaan paremmalta (Ca, Mg jne.) Estää kalkin muodostumista.

If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

Vähentääkö tämä suodatin myös rautaa? Minulla on porakaivossa Aqva-XL Iron lankasuodatin mutta sen teho ei ole enää ollut riittävä (keväällä uusittu). Onko raudalle muita suodatinvaihtoehtoja XL-koteloon?

12.08.2020
answer

Hei, luultavasti rautaa on sen verran paljon tai veden laatu on kausivaihteluista tai käyttömäärien muutoksesta johtuen, muuttunut sen verran radikaalisti että suodatin ei enää jaksa toimia. Tämä suodatin on myös suunniteltu raudan suodattamiseen, mutta tuotekoodi on muuttunut. Vastaava suodatin olisi tuotekoodilla: AQFE-XL. Jos linjasuodattimet eivät teillä riitä, olisi pysyvämpi ratkaisu monitoimisuodatin tuotekoodilla: AQCABINET

12.08.2020
question

Hei, Kuinka usein suodatin pitää vaihtaa? Kyseessä siis Arseeni - Rikkivety - Raskasmetallit - Rauta- Kloori suodatin AQVA XL koteloolle ja ostin sen viime vuonna EMPRO-100 vedenpuhdistamon jatkeeksi. Raakavesi on otettu suoraan merestä. On ollut käytössä mökillä ja suodattimen läpi mennyt ehkä 500 litraa puhdasta vettä mutta loppukesästä alkoi jo tulemaan paha haju läpi. Aktiivihiilisuodattimet vaihdettu mutta silti hajuhaittaa.

22.03.2019
answer

Hei, kiitos kysymyksestänne. FCCBKDF20BB-suodattimen teoreettinen maksimiriittoisuus on 137700 litraa, mutta tähän vaikuttaa veden laatu ja veden virtausnopeus (max 15 L/min). Miläli veden virtausnopeus on ollut suurempaa ja vesi tavanomaista likaisempaa niin puhdistuskapasiteetti ei ole välttämättä riittänyt. Suodattimen kapasiteetti on saattanut loppua esimerkiksi. jos meriveden laatu on muuttunut. On mahdollista, että EMPRO-100-laiteesta on jostain syystä päässyt läpi epäpuhtauksia, jotka tukkivat tai haittaavat FCCBKDF20BB-suodattimen toimintaa. Tarvittaessa käänteisosmoosilaitteelta tuleva vesi voidaan testata käänteisosmoosilaitteen seuranta-analyysillä: LAB82 Kun käytätte suodatinta kesämökillänne, kannattaa syksyllä suodattimet irrottaa ja kuivattaa sillä aikaa, kun ette ole mökillä, jotta vesi ei seisoisi pitkiä aikoja. Mikäli ette halua kuivattaa rikkivetysuodatinta, niin se voidaan vaihtaa uuteen vuosittain. Vesiasiantuntijamme auttavat mielellään ratkaisemaan ongelmanne. Voitte soittaa meille arkisin klo 09-17 Puh. 010 321 5080

25.03.2019