Product code: AQ20BBKDF

Price

175,00 €

inc. vat. 24.00 %

Ask for deliverytime

Active carbon and ion-exchange filter + AQVA XL size filter hosing

Set includes AQVA XL hosing, pressure gauge, mounting bracket, wrench and active carbon / ion-exchange filter (FCCBKDF20BB).

  • 1" inch fittings.
  • Size 61 x 19 cm.
  • Removes: hydrogen sulfide, iron compounds, lead, arsenic, cadmium, mercury, taste, odor, heavymetals, clorine, pesticides, benzene and other organic compounds.
  • Filter life approx: 137 750 liters

Product code: AQ20BBKDF


If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

Hei, arseeni pitoisuus porakaivossa oli 20 µg, raja-arvo 10 µg. Olisiko oikea tuote minulle? Ajattelin asentaa keittiön hanaan, josta 99% juoma sekä ruoanlaitto vedestä otetaan. Millainen toimitusaika ja paljonko vara suodattimet maksaa, ja kuinka usein pitää vaihtaa ( 3 henkinen perhe)

07.06.2017
answer

Hei! Tuote poistaa arseenia hyvin ja parantaa veden laatua, mutta suosittelemme juomavettä varten kuitenkin vielä astetta tehokkaampaa ja puhdistusvarmuudeltaan luotettavampaa käänteisosmoosilaitetta. esimerkiksi: https://www.aqva.fi/DWM_101S_K_nteisosmoosilaite_/ekauppa/pE024-38/ \nJos vetenne sisälsi esimerkiksi rautaa tai humusta paljonkin, niin käänteisosmoosilaitteen etten suositellaan vielä jotain esisuodatuspakettia. \n\nToimitusaika tällä hetkellä muutama päivä + posti. Vaihtosuodatin maksaa 99 e/kpl. Jos ostaa useamman kerralla saa alennusta, alennusprosentit vaihtosuodattimen tuotetiedoissa: https://www.aqva.fi/Arseeni_Rikkivety_Raskasme/ekauppa/pFCCBKDF20BB/ . Vaihto arviolta 137 700 litran välein, riippuen puhdistettavan veden laadusta.

08.06.2017
question

Hei. Teetin vesianalyysi ja paljastui että porakaivossani on 9 kertaa enemmän arseenia yli sallitun rajan niin riittääkö tämä suodatin poistamaan sen?

01.10.2016
answer

Hei, emme suosittele tätä suodatinta näin suurille arseenipitoisuuksille. Suodattimen hyötysuhde vaihtelee 60 - 90% välillä, riippuen veden muista ominaisuuksista. Jos vesi on muuten hyvin puhdasta tai esipuhdistettu ennen tätä arseenin poisto suodatinta niin on mahdollsita että päästään juomavesilaatuun. Kuitenkin arseenipitoisuuden seuranta jatkossakin on suositeltavaa. Suosittelen käänteisosmoosia tarpeeseenne. AQVA:lta löytyy usean tyyppisiä ja kokoisia laitteita, pienistä juoma- ja ruokavedenpuhdistimista, aina isompiin kaiken käyttöveden puhdistaviin.

03.10.2016