Product code: AQ002-1

Price 149,00 €

- 34 %

99,00 €

inc. vat. 24.00 %

Availability: In store (231 pcs)


In store 4 = In store
In store = Deliverytime is about 10 days
In store = Ask for deliverytime before ordering


AQVA ULTRA TABLE TOP WATER PURIFIER
The AQVA table top water purifier effectively filters and purifies the drinking water for the whole family. The difference is easily noticeable in the taste of water! An ideal product for purifying and filtering drinking and cooking water. It filters even the most challenging impurities from drinking water, including microbiological contaminants.Ideally suited for households with more than two persons, in the long run the price per liter is more affordable.
 • Light and compact
 • Digital meter which shows used liters and filter replacement.
 • Installation takes only few minutes.
 • The amount of consuming parts minimized, designed to be long-lasting.
 • Hinged passage tube
 • Fits all most common faucet types, adapters available for special faucets.
 • Recommended to be used with pre-purified municipal water. For well or lake water can be use as quality enhancer or water analysis is recommended.

Water can be taken directly from the faucet in the form of rinse shower or by turning the change-over switch through the purifier.

The mechanics of the filter are: mechanical removal of solids, adsorption, rejection and ultra filtration down to nano size, which also removes bacteria, yeasts and molds.

Larger capacity of the filter: 6000 liters
Very easily changeable and inexpensive replacement of filters.

 • Micro sized briquette produced from active carbon fibers removes solids up to 5 micrometer size from water, as well as several chemical compounds, metals and heavy metals. At the same time water will get its natural taste. Unwanted smells, to which people have been used to during time, go away.
 • In the next phase, the ultra filter ensures the eventual and microbiological quality of water. The ultra filter has been produced by Japanese Mitsubishi.

Removes/reduces the following impurities from drinking water:

 • Chlorine:
 • Petrochemicals
 • Phenols
 • Pesticides
 • Heavy metals: , such as copper, lead, mercury, cadmium etc.
 • All forms of iron: Fe, Fe2+ ja Fe3+, and other metals.
 • Calcium about 50%
 • pH level has no effect on efficiency of purification.
 • Microbiological impurities such as, bacteria, viruses, yeasts, molds etc.
 • Micro plastics
 • Traces of hormones and antibiotics
 • Mechanical impurities down to 0,01 µm (0,0001 mm)

Technical details:

 • Size: L115 x S115 x K295mm
 • 360 degrees turnable spout, water hose 80cm
 • Average flow rate of purified water 4 lpm
 • The surfaces that are in contact with water are food approved, so called technical hard plastics and metals which have minimal dissolution or transference value.

Special adapter for Oras "La Cucina ALessi" and IKEA faucets with 18.5 mm internal threads is sold separately. Product code: AQ080 

Oras faucets,with 24 mm internal threads, Special adapter 24 mm- 22 mm is sold separately. Product code: AQ082

 

 

Product code: AQ002-1


Download product manual from here.

If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

Moi! Haluaisin vaihtaa suodattimen, mutta en saa hanasuutinta pois paikoiltaan. Yritin pyörittää, mutta mitään ei tapahdu. Onko minulla viallinen kappale, vai mistä kiikastaa?

03.09.2019
answer

Hei, kiitos kysymyksestä. Suuttimen jalkaosan takana on pieni liu'utettava lukitusnappi, joka liu'utetaan ylöspäin lukitusasentoon, jonka jälkeen kotelon pitäisi aueta helpost pyörittämällä hanasuutinta vastapäivään Jos ongelma jatkuu niin soita meille niin selvitetään asia perinpohjaisesti. Puh 010 321 5080

04.09.2019
question

Minulla on hana, jossa poresuuttimen halkaisija on 18mm (Ikea hana). Onko erikoissovite jo mukana, tai täytyy ostaa erikseen?

13.05.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Valitettavasti 18mm sovitetta ei ole valmiina pöytäsuodattimen mukana. Erikoissovitteen löydätte verkkokaupastamme tuotekoodilla AQ080.

17.05.2019
question

Moi. Olemme huomanneet, että pöytäsuodattimen veden paine on tippunut aika paljon. Hanasta tuleva paine on ihan ennallaan, mutta itse suodatimesta tuleva paine on tippunut. Mitä pitäisi tehdä? Mistä johtuu?

01.05.2019
answer

Moikka, yleisesti se johtuu siitä, että suodatin olisi vaihdettava. Tarpeeksi etäpuhtauksia puhdistaneena se tukkeutuu, koska vain puhdas vesi pääsee ulos.

01.05.2019
question

Hei, olemme juoneet tällä pöytämällilla vettä jo 18 kk ja mittari näyttää edelleen 3800.. onko normaalia että yksi patruuna kestää näin kauan? Vai pitääkö huolestua

25.04.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Mikäli käyttäjiä on muutama taloudessa niin silloin suodatin saattaa kestää pitkään, riippuen käytöstä. Suodattimen suositeltu vaihtoväli on 6000 litraa tai yksi vuosi, joten suosittelisin teille suodattimen vaihtoa.

26.04.2019
question

Hei, poistaako tämä suodatin vedestä fluoridia?

22.03.2019
answer

Kiitos kysymyksestänne. Pöytäsuodatin on suunniteltu suomalaiselle kunnallisvedelle ja se ei valitettavasti sovellu tähän tarkoitukseen. Fluoridin poistoon sopii kuitenkin käänteisosmoosilaite, esimerkiksi erittäin kompakti AQVA PURE, https://www.aqva.fi/AQVA-PURE-Kaanteisosmoosilai/ekauppa/pMO650MPUREEXP/ Se puhdistaa jopa uraanin, mangaanin, fluoridin, hormooni- ja antibioottijäämät, ja lähes kaikki veteen kuulumattomat epäpuhtaudet.

25.03.2019
question

Hei, onko tässä yksi suodatinpatruuna valmiina, vai tilataanko se erikseen?

18.03.2019
answer

Hei, kiitos kysymyksestänne. Pöytäsuodattimessa on jo valmiina ensimmäinen patruuna sisällä.

19.03.2019
question

Hei, Voinko tilata tuotteen Lontooseen? Mainitsette, että tämä on hyvä juuri suomen vesien suodatukseen. Mutta varmasti puhdistaa myös Lontoon juomavettä? Täällä käytetään nyt perus suodatuskannua. Ajaa varmasti saman asian, tai jopa paremmin? Kiitos.

13.01.2019
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä toimitus onnistuu Lontooseen. Kyllä suodatin toimii hyvin myös ulkomailla, mutta suodattimen riittoisuus ei välttämättä ole sama, kuin Suomessa. Voisitteko laittaa osoitetietonne minulle sähköpostitse Vesi@aqva.fi niin voin tehdä teille tilauksen.

14.01.2019
question

Hei, kuinka patterit saadaan laitteen sisälle?

29.11.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Tuotteen pohjassa on lokero, johon patterit tulee laittaa.

30.11.2018
question

Hei, poistaako pöytä- tai hanasuodattimenne rikkivetyä? Vesi muuten juomakelpoista porakaivovettä, mutta rikkivedyn poistamiseen tarvittaisiin suodatinta.

10.11.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Aktiivihiili vähentää rikkivetyä, mutta rikkivedyn suodattamiseksi suosittelisin tuotekoodilla AQ20BBCRV olevaa suodatinta. Tämä tulisi asennettavaksi painesäiliön jälkeiseen vesilinjaan.

12.11.2018
question

Hei, poistaako AQVA ULTRA pöytäsuodatin hormonijäämät tehokkaammin kuin hanasuodatin? Mitkä ovat laitteiden poistamien hormonimäärien tarkemmat arvot?

21.09.2018
answer

Suodattimien tehokkuus on sama pöytä ja hanasuodattimsessa. Pöytäsuodattimessa on isompi virtaama ja suodattimet suhteessa edullisemmat. Puhdistusmassana on korkealaatuinen aktiivihiili, jonka tiedetään poistavan näistä 60 - 95%, riippuen lääke- tai hormoonijäämän tyypistä ja koostumuksesta

21.09.2018
question

Hei, millä kloramiinin saa kokonaan poistetuksi juomavedestä?

22.08.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kloriamiinin saa suodatettua lähes kokonaan noin. 85 prosenttisesti käänteisosmoosilla.

23.08.2018
question

Terve poistaa kokonaan myös arseeninpoisto kuinka tehokkaasti. Meillä vedellä 27microg/L

14.08.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Arseenin suodattamiseen suosittelen käänteisosmoosia. Ruoka -ja juomaveden osalta tuotekoodilla MO650MPUREEXP löytyy sopiva pieni käänteisosmoosilaite.

15.08.2018
question

Hei, siis mulla ei ole tossa hanassa mitään \"jenkoja\" mihin kierittää mitään kiinni (niinku mutterissa), joten onko tossa liitännät joilla se pysyy tuon mallisessakin hanassa?

02.04.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Oletteko ottaneet poresuuttimen pois? Voisitteko laittaa kuvia hanastanne sähköpostiimme vesi@aqva.fi

03.04.2018
question

Hei, kävin äsken ostamassa AQVA ULTRAn ja olen innoissa puhtaasta vedestä. Tekee mielikin juoda enemmän kuin normaalisti. Kysymys: kuinka kauan suodatettu vettä voi säilyttää lasikannussa ja jääkaapissa? Kestääkö vuorokausi?

26.03.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suosittelemme käyttämään suodatetun veden 24 tunnin kuluttua veden otosta.

27.03.2018
question

Hei, Tampereen Vesi desinfioi seuraavasti juomaveden:\" veden hygieenisyys varmistetaan natriumhypokloriittidesinfioinnilla\". Tuo taitaa olla selkokielellä niin, että kloorikaasua johdetaan lipeäliuokseen? Poistaako suodatin myös tuollaisen yhdisteen, jossa kloori siis on sitoutuneena johonkin liuokseen (yleinen nimitys on kloramiini) . Haihduttamallahan tuo yhdiste ei hajoa/haihdu useaan päivään, kuten ennen vanhaan käytetty pelkkä kloori.

15.03.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kloriamiini on hankalammin suodatettava epäpuhtaus, kuin kloori. Pöytäsuodatin poistaa kloriamiinista kuitenkin yli puolet.

15.03.2018
question

Hei. Kuinka lähelle tällä suodattimella päästään lähdevettä?/tai mitä epäpuhtauksia tai aineita jää vielä jäljelle tällä suodattamisen jälkeen verrattuna suomalaiseen lähdeveteen.ja jos jää jotain onko sillä käytännössä merkitystä terveyden kannalta?T-Kiinnostunut

01.03.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Joiltain osin pöytäsuodatin tekee puhtaampaa vettä, kuin lähdevesi ja joiltain osin taas ei. Riippuen veden epäpuhtaus tyypeistä ja määristä. Analyysiemme perusteella lähdevedessä esiintyy enemmän esim. humusta ja bakteereita. Laite ei poista kaikkia epäpuhtaus tyyppejä, mitä Suomen kaivoissa esiintyy, esim. fluoridia.

02.03.2018
question

Hei. Voiko tämän pöytäsuodattimen laittaa keittiöhanaan jossa on astianpesukoneen vesiliitäntä?

24.02.2018
answer

Moikka, kyllä voi.

24.02.2018
question

Vähentääkö veden mangaanipitoisuutta?

08.02.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä vähentää mangaani pitoisuutta noin 70%, riippuen toki mangaani määrästä.

08.02.2018
question

Suodattaako tämä kalkin vedestä myös? Ei näy tuotetiedoissa siitä mitään.

03.02.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Lisäsin kalkin tuotetietoihin. Suodatin vähentää kalkista noin 50%.

05.02.2018
question

Olisin kiinnostunut ostamaan Aqva ultra pöytäsuodattimen,mutta voiko siitä laskea normaalin käyttöveden suoraan,siis ei suihkuna?

24.01.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suodattamaton vesi tulee suihkumoodilla ja suodatettu vesi tulee ns. suorana. Tuotekoodilla G018 on liitin jonka voi vaihtaa pöytäsuodattimen mukana tulevaan sovittimeen. Letkukiristimen kyllä tarvitsee vielä.

24.01.2018
question

Hei, mikä tässä on toimitusaika tällä hetkellä?

12.12.2017
answer

Hei. Oletettavasti saamme tuotetta jo tällä viikolla lisää.

13.12.2017
question

Miten vaikutaa veden Ph arvoon? Eli pudottaako puhdistus Ph arvoa jolloin vesi on happamampaa eikä siltä osin niin terveellistä. Olen mittaillut vesikannujen suodattimilla Ph arvoja ja todennut että se voi pudota hanaveden ph arvosta n.7.3 esim arvoon 6-6,5 riippuen suodattimesta. Teidän emäksöivä kannusuodatin on tosin jättänyt ph arvon n. 7,0 lukemaan täällä Raumalla.

09.12.2017
answer

Hei, hieman kunnasta riippuen pH arvo voi tehokkaalla suodatuspuhdistuksella, jopa laskea jonkin verran. \n\nYleensä laskua tapahtuu, jos kunnan vettä on runsaasti käsitelty tai alkalisoitu, yleensä putkistokorroosion ehkäisemiseksi.\n\nLaskeeko pH, riippuu suurelta osin puhdistusmenetelmästä. Jos se perustuu siihen, että epäpuhtautta niin sanotusti vaihdetaan puhtaaseen yhdisteeseen, ei välttämättä laskua tapahdu. \n\nTavallisesti pH suodatin nostaa noin 0,5 - 1,0 yksikköä ja AQVA ULTRA sarjan tuotteet eivät lähtökohtaisesti vaikuta pH arvoon. \n\nYleisesti voidaan sanoa, että kysymyksenne ei voida vastata aivan yksiselitteisesti, sillä Suomessakin kuntien vesien laadut vaihtelevat suuresti, jolloin muuttujia on hyvin paljon.\n\nTärkeintä olisi kuitenkin, että suodattimen puhdistusteho on erinomainen. Haluttaessa vettä voidaan sen lisäksi vielä alkalisoida (nostaa pH arvoa) esimerkiksi kaupallisilla suoloilla tai mineraaleilla. Tosin pH suodatinkannu on varsin helppokäyttöinen tähän tarkoitukseen.

11.12.2017
question

1. Onko tässä sama suodatin kuin toisessa mallissa AQVA ULTRA hanasuodatin?\n2. Onko tämä nyt sitten tarvittava investointi jos tietää suodattimen käytön ja vaihtamisen ajan about?

07.12.2017
answer

Hei. Pöytäsuodattimessa ja hanasuodattimessa ovat eri suodattimet. Pöytäsuodattimen riittoisuus on noin 6000l ja hanasuodattimen riittoisuus noin 1000l.

08.12.2017
question

Käykö AQ002-39 järviveden puhdistamiseen juomavedeksi?

21.06.2017
answer

Hei! Käy oikein hyvin. Jos järvivedessä on kovin paljon humusta tai muita epäpuhtauksia, kannattaa laittaa kyseisen pöytäsuodattimen eteen karkeampi esisuodatin, jotta se ei tukkeudu liian nopeasti. Ainakin 1µm hienosuodatin on suositeltava järviveden tapauksessa tuon laitteen eteen. Linkki tuotteeseen: https://www.aqva.fi/1_mikrometrin_hienosuodatuspak/ekauppa/pAQ10PS1/ \nEsisuodatuksen tarpeen voi tarkemmin selvittää vesianalyysillä: https://www.aqva.fi/Vesianalyysit/ekauppa/c6/ LAB05 järvivedelle yleensä.

26.06.2017