Product code: AQ006

Price

279,00 €

inc. vat. 24.00 %

In store (48 pcs)


Efficient, advanced and compact AQVA PURE 2 reverse osmosis unit for drinking water purification.

Benefits:

 • Complete water purification. Purifies all typical contaminants from water with 80 - 99,9999% efficasy
 • Low cost replacement filter packages for once a year replacement and every second year replacement.
 • Separate pressure vessel for storing the purified water. Easy to find location even with space limitations.
 • Easy and fast filter replacement procedure
 • Antibacterial prefilter housings.
 • Faster purified water production rate. Up to 380 liters in a day (15,8 liters per hour)

The device revolutionizes the water purification with reverse osmosis, with low water pressure (only 2bar), and also preserves important minerals in the water. Cleans up uranium, manganese, fluoride, hormones and antibiotic residues, bacteria, viruses as card card-body as many other water contaminants.

In reverse osmosis through the purification membrane, only the aqueous molecule is let thru and all impurities are flushed automatically with the effluent to the drainage.

The device produces purified water, with an average water quality of approximately 380 liters per day, when the supply water pressure is 4bar. The rate of return on purified water is relatively moderate in direct flow, which is why the device has its own five-liter water tank, which it automatically keeps full. When water is taken for consumption, the appliance notices it and starts to make more purified water automatically into tank.

Usually it is placed in the kitchen sink cabinet and attached with a three-way valve into conld water line, own faucet, filters and necassary intallation components are included in the package.

Purifies for example:

 • Bacteria, viruses, cysts
 • Manganese
 • Sulphur, sulphurous
 • Iron
 • Uranium, arsenic, radon*
 • Blue-green algae 99,9 %**
 • Fouride, chloride
 • Odour and taste nuisance
 • Impurities in the pipeline
 • Restores minerals after cleaning thewater
 • Increases the PH value of the water
 • Softens the water
 • Hormones,antibiotic and drug residues
 • Pollution
 • Color
 • Lime

* Pre-filter filters gaseous contaminants. If they are present in large quantities, a separate pre-filtration may be necessary.

** In case of large quantities of cyanobacteria, separate pre-filtration may be necessary. Prefiltration removes the visible part of the cyanobacteria. The toxins or toxins produced by cyanobacteria are filtered through the osmotic membrane during the actual purification stage. Only pure water molecules can pass through the osmosis membrane.


Guaranteed clean drinking water!

 

Product includes all filters. Pre and post filters are replaced once per year and RO-membrane every second year.

Replacement filtes:

Pre-filters:

 • AQM5-M
 • AQCB-M

Osmoosis membrane:

 • AQ060

Post filters:

 • Mineralization: AQ006-PM
 • Active carbon: AQ006-PC

Pre and post filter package once in year: AQ006V

 

 

Product code: AQ006


If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

Moi, suodattaako tämä laite vedestä myös klooriamiinia?

02.08.2021
question

Hei! Laitteelle tulevan veden suositeltu mangaanipitoisuus näyttäisi olevan <100 ug/l. Mitä negatiivisia vaikutuksia puhdistukseen tulee jos mangaanipitoisuus ylittää suositellun arvon?

27.07.2021
question

Hei. Voiko järjestelmän yhdistää jo olemassaolevaan keittiöjohtoon jossa on jo vesihana varustettuna astianpesukoneliitännällä? Kiinnitetäänkin laitteisto seinämään tms

16.07.2021
answer

Laitteistolle saa helposti syöttöveden kaapattua esimerkiksi juuri pesukoneventtiilistä. Laitteen voi laittaa seinään kiinni, mutta sen myös asettaa lattialle tai muulle tasaiselle alustalle.

19.07.2021
question

Meillä on mökillä 12 V Seaflo vesipumppujärjestelmä, joka lykkää semmoisen 15 litraa minuutissa, olisko jotain 4 baria. Sehän käynnistyy automaattisesti, kun joku hanoista avataan. Toimiiko tämän kanssa siten, että hörähtää käyntiin kun Pure 2:ssa paine laskee ja "vaatii" lisää vettä omaan säiliöönsä?

13.07.2021
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kuulostaisi, että Seaflo pumppu toimii samalla tavalla, kuin 240v pumput, joten Pure2 käänteisosmoosilaite toimii normaalisti. Minimi syöttöpaine laitteelle on kaksi baaria.

13.07.2021
question

Talvikäyttöä ajatellen, tässä on kovin monia liitoksia, jotka pitää irrottaa/kiinnittää pari krt/v ja kun asennuspaikkana on tiskikappi ilman suojia; vesitiiviirä altaita, lattiakaivoja, jne, niin vesivuotojen ja siten vesivahinkojen riski on ilmeinen. Liitokset eivät voi pysyä tiiviinä irrotellessa ja kiinnittäessä niitä usein. Miten tämä on ajateltu?

08.05.2021
answer

Hei, tuotteeseen suhtaudutaan samaan tapaan kuin esimerkiksi astianpesukoneeseen. Eli se tulisi olla sulkuventtiilin takana ja vedensyöttö katkaista kun tuotetta ei käytetä. Tuotetta tulisi valvoa vesivuotojen varalta ja sen kuntoa tarkkailla. Liittimet ja letkut sisänsä ovat paineen ja käytönkestävyyden osalta erinomaisia. Toisinaan tuote saatetaan asentaa esimerkiksi tekniseen tilaan muiden vesikojeiden, esim. varaajien kanssa ja tällöin keittiöön tuodaan vesi vain hanalle.

10.05.2021
question

Ostin juuri Aqva Pure 2-paketin ja kysyisin pärjääkö yhdellä pumpulla, jos pumpun jälkeen putkesta lähtee haara saunalle, kasvimaalle ja Aqvaan, eli kolmeen paikkaan. Paikoissa ei ole hanat avoinna samaan aikaan, eli vettä otetaan yhdestä paikasta kerrallaan. Pumppuna toimii Timco RST 1200W, jonka maksimipaineet ovat 5 baria.

06.05.2021
answer

Hei, kysymyksenne pitää sisällään aikalailla pontentiaalisia muuttujia, mutta kuvauksenne perusteella sanoisin, että pärjäätte yhdellä pumpulla, sillä se näyttää olevan teholtaan varsin järeä.

10.05.2021
question

Mistä löydän ohjeen suodattimien vaihtoon?

05.05.2021
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suodattimien vaihto-ohjet löytyy ohjeiden kohdasta 3. Mikäli ohjeet ovat päässeet häviämään, niin löydätte ne tuotteen "Ladatus tiedostot" välilehden takaa.

06.05.2021
question

Aqva Pure-2: Riittääkö normi VESIAUTOMAATIN paine (vaihtelee 1,5 - 4 bar)?

19.04.2021
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Pure2 laite vaatii minimissään 2 baarin syöttöpaineen, mutta 4 baarin jatkuva paine olisi optimi laitteelle. Mikäli paine laskee alle 2 baarin, niin laite ei pysty tuottamaan puhdasta vettä.

21.04.2021
question

Hei, porakaivoissa on ainakin aluksi aina porauksessa käytetyn öljyn jäämiä / hiilivetyjä. Poistaako AQVA PURE 2 tai ylipäätään käänteisosmoosilaitteet porausöjystä johtuvat epäpuhtaudet?

10.03.2021
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Emme suosittele käänteisosmoosia käytettävänä, mikäli vedessä on öljyä / bensiiniä. Suosittelen juoksuttamaan porakaivovettä runsaasti, jolloin kyseiset epäpuhtaudet juoksuttuisi pois porakaivovedestä.

11.03.2021
question

Saako laitteeseen asennusvideon tai ohjeen

22.02.2021
answer

Hei, laitteen ohjekirja, joka sisältää asennusohjeet, löytyy verkkosivuiltamme laitteen alta osiosta "Ladatut tiedostot". Mikäli toivot vielä tarkempia ohjeita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@aqva.fi

23.02.2021
question

Kaivovedestä juomavedeksi. Pystyykö kääntesosmoosin "likaista" huuhteluvettä käyttämään saunavetenä. Meillä tuo kaivo saattaa olla vähäsateisena kesänä loppukesällä vähävetinen. Jos hukkaamme 70% vedestä puhdistuksessa voi tulla ongelma veden riittävyyden kanssa. Onko teillä oikeita asiakkaita joilta voi kysellä kokemuksista.

31.01.2021
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Huuhteluveden käyttö saunavetenä riippu paljon myös raakavedenlaadusta. Käänteisosmoosin huuhteluvesi on esisuodatettua kiintoainesuodattimella ja aktiivihiilisuodattimella, joten huuhteluvesi on puhtaampaa, kuin itse kaivovesi. www.aqvafinland.fi sivulta löydätte asiakaskokemuksia. Pure2 laitteesta on tulossa myös oma asiakaskertomus tämän kevään aikana.

01.02.2021
question

Toimiiko laite 12v vesipumpulla?

15.01.2021
answer

Hei ja kiitos viestistänne. Laite vaatii minimissään 2baarin syöttöpaineen käänteisosmoosikalvolle. Mikäli pumppu pystyisi tuottamaan 4 baarin paineen, niin oletettu tuottonopeus täyttyisi.

15.01.2021
question

Missä tätä masiinaa olisi mahdollista päästä kokeilemaan pääkaupunkiseudulla?

15.01.2021
answer

Hei ja kiitos viestistänne. Toimistomme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Haukilahdenkatu 4. Tuote on näyttelytilassa nähtävillä. Olemme avoinna arkisin kello 9-17. Tervetuloa!

15.01.2021
question

Mukana ei tullut painevesitankin 3/8" tiivistettä vaikka ohjeessa niin sanottiin, lähtee aika ärhäkkäästi painevesitankki vuotamaan ilman sitä. Verkkokaupastakaan ei näytä löytyvän sovitinta 1/2" bsp ulkokierteelle tai suoraa sulkuventtiiliä jolla laitteen saisi pesukoneliitännän tilalle, pitääkö ottaa kaksi ASV8 T-liitintä (yksi tuleekin jo mukana) ja tulpata ne? En näe miten nuo kuvauksessa mainitut asennustarvikkeet yksinään riittäisivät. Ohjeissa "mahdollisuus mineralisoimattoman veden ulostulolle" antaa ymmärtää että toinen T-liitin tulisi mukana, mutta ei tullut. Muutama ylimääräinen ohjeissa mainitsematon putkiliitin joiden tarkoitus ei oikein aukea tulee kyllä. Muuten näyttää kyllä ihan hyvältä paketilta.

02.12.2020
answer

Hei ja kiitos kommenteistanne. Verkkosivuilla, sekä tilausvahvistuksen mukana tuleva ohje ei ole jostain syystä päivittynyt. Uudessa ohjeessa on maininta, että välivesisäiliön kierteet tulee tiivistää PTFE- tai teflonteipillä. Pahoittelut virheestä. Tuotekoodilla PP010824W löytyy liitin, jossa on 1/2" ulkokierre ja toinenpää 1/4" pikaliitin, jolloin vedenoton saa otettua pesukoneliittimestä. Mineralisoimattoman veden saa otettua siten, että ottaa veden hanalle heti jälkisuodattimen jälkeen. Mikäli teillä on tarve mineralisoimattomalle, sekä mineralisoidulle vedelle, niin tällöin ennen mineralisointisuodatinta tulee asentaa t-haara PI0208S.

03.12.2020
question

Uuden porakaivon parannettavia arvoja olisi laajassa vesitutkimuksessa:Uraanin arvo:31 ja lievä haju Nämä tulisi parantaa ainoastaan mökin juomavedelle. Mitä suosittelette ja mitä maksaa?

21.10.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Uraanin saa suodatettua vedestä käänteisosmoosilla. Myös lievä haju saadaan suodatettua laitteen esi- ja jälkisuodattimilla (aktiivihiili). Pure2 laitteella vedestä saadaan juomakelpoista.

27.10.2020
question

Hei, meille asennettiin Aqva pure 2 suodatin mökille järviveden puhdistukseen eilen. Lähti toimimaan hyvin mutta säiliön täyttyessä ohivirtaus ei lakkaa muuta kuin sulkemalla hetkeksi säiliön venttiili? Pumppuna on Grundfos Scala pumppu ilman painesäiliötä. Paine n. 3,5 bar. Missähän vika, pumppu jää pyrähtelemään ohivuodon takia tuntikausiksi vaikka vettä ei käytettäisi.

05.10.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Voisitteko lähettää kuvan Pure2 käänteisosmoosilaitteesta ja asennuksesta sähköpostitse vesi@aqva.fi Kuinka paljon korkeuseroa ja letkuvetoa on Scala pumpun ja käänteisosmoosilaitteen välillä?

06.10.2020
question

Hej. Vi är intresserade av aq006. Kan ni vänligen ringa upp oss? Hilanders VVS Ab Fjärilsgatan 18 Ax-22270 Eckerö Åland Tel: +3584573424644 Mvh Johan Hilander

29.07.2020
answer

Hej! Vi hör av oss så snabbt som möjligt.

30.07.2020
question

Suodattaako laite koko ajan kun veden syöttö on päällä? Pitääkö vedentulo suodattimelle sulkea aina allaskaapista kun vettä ei ota?

26.06.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Laite sulkee vedenoton automaattisesti, kun välivesisäiliö on täynnä, joten ei tarvitse sulkea. Sulku on hyvä laittaa kiinni, mikäli kohteesta lähtee pois pidemmäksi aikaa.

26.06.2020
question

Soveltuuko AQVA PURE 2 -paketti myös sinileväpitoisen veden puhdistamiseen juomavedeksi?

24.06.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Käänteisosmoosi puhdistusmenetelmänä suodattaa vedestä myös sinilevän erittämän toksiinin.

25.06.2020
question

Mitkä on AQ006 mitat? Kuinka monta senttiä pitää olla allakaapissa tilaa säiliölle ja laitteelle? Tuleeko mukana kaikki tarvittavat osat asennusta varten?

16.06.2020
answer

Hei, Käänteisosmoosiyksikön koko: K 45 cm x L 38 cm x S 14 cm. Vesisäiliön koko: D 27 cm x K 43 cm. MUkana tulee tarvittavat osat laitteen käyttöönottoon. Vesiliitäntää varten mukana on 1/2" tuuman kierteillä varustettu 3-tiehaaroitin. Tarkemmat tiedot tuotteen "ladatut tiedostot" välilehdeltä.

17.06.2020
question

Halutaan puhdistaa pelkkä juoma- ruuanlaittovesi järvivesestä. Nykyinen kantovesi 10 - 15 l / viikonloppu riittää. Tilaa ei ole ainakaan 10 litran puhdasvesisäiliölle. Löytyykö esim 2 litran säiliötä ? Mikä on suositeltava laite ? Onko teillä edustajaa Tampereella, jolla on laitteet nähtävillä ?

20.05.2020
answer

Hei, valikoimastamme löytyy hieman pienempi kalvopainesäiliö 6-7 litraa, tuotekoodilla: PRO4000P. Toinen vaihtoehto on jättää kalvopainesäiliö kytkemättä, jolloin laite toimii noin 0,2 -0,3 litran minuuttivirtaamalla, jolloin vettä voidaan ottaa esimerkiksi erilliseen kannuun.

22.05.2020
question

Hei! Ostin Aqva Pure 2 laitteen. Tuotetiedoissa mainittiin helppo asennus, mutta nyt asiaa tutkiessani huomaan, että pitäisi porata reikä tiskipöytään (vuokra-asunnossa). Vaikka alistuin jo ajatukseen, että hana tulee olemaan tiskiallaskaapissa kävi ilmi, että tarvitsisin porakoneen poistovettäkin varten. Oma vika tietenkin kun en tutkinut tarkasti asennusohjeita läpi ennen ostamista vaan luotin teidän sanaanne. Nyt sitten kokeilemaan saako paketeista puretut, osittain asennetut osat pakata takaisin laatikkoon ja palauttaa. Oi riemua. Ei tämä nyt tainnut kysymys olla, mutta toimii ehkä hyvänä varoituksena muille remppataidoiltaan rajoittuneille. "Helppo asentaa" EI ole helppo asentaa. P.S. Pakkauksessa ei tullut minkäänlaista paperista käyttöohjetta

15.05.2020
answer

Hei ja kiitos yhteydenotostanne. Ikävä kuulla, että koitte asennuksen hankalaksi. Kuvauksessa on mainittuna, että "Tutustu käyttöohjeeseen, joka löytyy ”Ladatut tiedostot”-välilehdeltä." Tuotekuvauksessa on myös maininta, että "Käytä LVI- tai putkiasennusliikkeen palveluita sen liittämiseen vesijohtoverkkoon ja käyttöönottamiseen." Mikäli liitäntöjä tehdään vesilinjaan, suosittelemme tällöin alan ammattilaista tekemään asennuksen. Paperisten ohjeiden sijaan lähetämme tilausvahvisutksen mukana PDF muodossa olevat, suomenkieliset asennus- ja käyttöoheet. Tällä tavoin vähennämme paperin kulutusta.

18.05.2020
question

Olisin kiinnostunut teillä myynnissä olevasta hanaan suoraan kiinnitettävästä AQVA Ultrasta. Kysymyksenä kuitenkin, että kuinka hyvän puhdistustehon kyseinen laite antaa verrattuna käänteisosmoosi laitteisiin, kun vetenä käytetään normaalia vesijohtovettä?

17.04.2020
answer

Hei, Kunnallisveden suhteen yleisimmin katsotaan että massa- ja ultrasuodatukseen (0,1µm seula) perustuva hanasuodatin on riittävä. Toki koska se perustuu massasuodatukseen, on sen puhdistusteholla aina jokin hyötysuhde, joka vaihtelee epäpuhtaustyypeittäin. Hanasuodatin suodattaa tehokkaasti yleisimpiä epäpuhtauksia. Käänteisosmoosin suurin etu on se että se on molekyylikokoluokkaan asti menevää mekaanista suodatusta, sen hyötysuhde pysyy suurinpiirtein vakiona, vaikka suodatin kuluukin ajan kanssa. Samoin sen voidaan katsoa poistavan oikeastaan kaikkia epäpuhtaustyyppejä aina 85 – 99,9999% hyotysuhteella, kun hanasuodattimessa tämä vaihtelee 0 -99,99% välillä. Suurin ero syntyy tyypillisesti tiettyjen raskasmetallien, sekä hormooni- ja lääkejäämien suhteen.

17.04.2020