Product code: AQ052X

Price

129,00 €

inc. vat. 24.00 %

In store (136 pcs)

Volume discounts

Order at least 2 pcs, the price of the product is 126,00€

Order at least 4 pcs, the price of the product is 123,00€


 Aqva Max filter reduces oganic matter and uranium content from water. Reduces small quantities of manganese and iron.

COD max. 20 mg/l

Uranium reduction max. 300 µg/l

 

Product code: AQ052X


If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

Voiko humuksen suodatinta huuhdella tai pestä puhtaalla vedellä käyttöiän pidentämiseksi? Jos voi pestä, voiko pesuun käyttää painetta, vesijohtoverkoston paine tai kovempi?

20.05.2019
answer

Hei, suodatinta ei kovin menestyksekkäästi ole mahdollista pestä tai elvyttää, mutta jos suodattimen edessä ei ole erillistä kiintoainesuodatinta, on mahdollista että sen ulkopintaan on kertynyt ns. suurikokoista sakkaa. Tämä sakka on mahdollista pestä tavallisella verkostoveden paineella, varovasti huuhtelemalla, jolloin näiden sakkojen osalta suodattimelle saadaan lisää elinkaarta.

22.05.2019
question

Kuinka usein vaihdettava, jos kesämökillä touko-syyskuun käytössä n. 350 l/vrk yhteensä ehkä enintään 50 vrk? Mistä tietää, milloin pitää vaihtaa?

17.04.2019
answer

Hei, toki veden rauta, mangaani ja humuspitoisuudet vaikuttavat litrariittoisuuteen, mutta jos veden väri on vain lievästi kellertävää, voi ajallinen kolmen vuoden vaihtoväli tulla vastaan ennen kuin varsinainen puhdistusteho alkaa laskea. Tekniset tiedot välilehdeltä voitte löytää teoreettiset riittoisuustaulukot. Viimeistään vaihtotarpeen tietää siitä että puhdistetun veden laatu, suhteessa kaivon raakaveteen, heikkenee samalle tasolle. Tai jos veden virtaama suodattimen läpi heikkenee merkittävästi.

18.04.2019