Product code: AQ10KDF

Price

44,00 €

inc. vat. 24.00 %

Ask for deliverytime

Active carbon and ion-exchange filter + AQVA M size filter hosing

Set includes AQVA M hosing, mounting bracket, wrench and active carbon / ion-exchange filter (FCCBKDF).

  • 3/4" inch fittings.
  • Size 34 x 12 cm.
  • Removes: hydrogen sulfide, iron compounds, lead, arsenic, cadmium, mercury, taste, odor, heavymetals, clorine, pesticides, benzene and other organic compounds.
  • Filter life approx: 26 600 liters

Product code: AQ10KDF


If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

Mökin rantakaivovesi hieman kellertavaa. Lasissa ei selkeästi erotu, ellei vertaa kunnalliseen veteen, mutta kaivoon kurkkaamalla tai isossa astiassa huomaa. Kyseessä on ruoste tai humus. Veikkaan humus. Vettä ei ole tässä kaivossa (aika uusi kaivo) laboratoriossa mitattu. Meillä on käytössä vesipisteessä pieni suodatin, olisiko keraaminen kolmivaihe laite. Se tekee vedestä todella kirkkaan. Vesijohtojärjestelmässä on kaksi 10" suodatin koteloa. Toisessa kiintoainesuodatin ja toisessa aktiivihiilisuodatin. Onko teillä humussuodatinta meidän järjestelmään. tai kohtuuhintaista laitteistoa ko kokoisena, joka myös toimii. Tilaan tässä samalla teiltä näyteastian.

05.05.2019
answer

Hei, veden kellertävä väri voi johtua tosiaan humuksesta, raudasta tai mangaanista. Usein myös näiden yhdistelmästä. Raudan erottaa humuksesta, ilman analysointia, ehkä helpoiten ottamalla vettä vaikka ämpäriin ja antamalla sen seistä vuorokauden. Jos ämpärin pohjalle laskeutuu ruosteinen sakka, on kyseessä ainakin rauta. Ämpärissä veteen liuenneessa muodossa oleva rauta hapettuu eli ruostuu ja näin laskehtii pohjalle. Humus yleensä pysyy vedessä värinä, eikä vastaavaa ilmiötä ainakaan niin selvästi tapahdu. Kaikkien kolmen, humuksen, raudan ja mangaanin suodattamiseen, sopii parhaiten AQVA-MAX sarjan suodattimet, joista löytyy kaikkia kolmea vakiokokoa: M, L ja XL kokoa, riippuen kulutusmääristä ja tarvittavasta maksimivirtaamasta. Valmiit paketit, sisältäen suodatinkotelon ja suodattimen löytyvät tuotekoodeilla AQ10BB-MAX ja AQ20BB-MAX. Irtosuodattimet löytyvät tuotekoodeilla: AQ050, AQ051 ja AQ052. Valikoimastamme löytyy myös suodatin kokonaisuuksia, joilla vesi voidaan puhdistaa kaksi tai kolmivaiheisesti, riippuen sen laadusta. Vesianalyysin perusteella tarvittavan suodattimen määrittely on helpompaa. Voitte löytää kaivovesianalyysimme vesianalyysit valikosta.

07.05.2019

You might also be interested in these products: