Product code: AQ10BBKDF

Price

129,00 €

inc. vat. 24.00 %

In store (12 pcs)


Active carbon and ion-exchange filter + AQVA L size filter hosing

Set includes AQVA L hosing (FH10B1-B-WB), mounting bracket, pressure gauge, wrench and active carbon filter (FCCBKDF10BB).

  • 1" inch fittings.
  • Size 34 x 19 cm.
  • Removes: hydrogen sulfide, iron compounds, lead, arsenic, cadmium, mercury, taste, odor, heavymetals, clorine, pesticides, benzene and other organic compounds.
  • Filter life approx: 52 250 liters

 

Product code: AQ10BBKDF


If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

Arseenin määrän ollessa kaivovedessä 20ug/l soveltuuko kyseinen suodatin poistamaan arseenin kelvolliselle tasolle juomavedeksi, Kaivovesi muutoin kelvollista.

12.10.2017
answer

Suosittelemme juomavedelle vielä erikseen käänteisosmoosilaitetta. Pienellä virtaamalla ja muuten puhtaalla vedellä kyseinen suodatin voi yltää erinomaiseenkin puhdistustehoon arseenille. Myös arseenin muoto vaikuttaa jonkin verran. \nLisäksi juomaveden laatuvaatimusten (10ug/L) mukainen annos arseenia ei ole tavoiteltava määrä, vaan terveellinen vesi sisältää arseenia mielellään vielä paljon vähemmän.

13.10.2017
question

Hei. Poistaako tämä kaiken arseenin ? Ja toimiiko koko talon vedensuodatuksessa, kun suodattimen vaihtaa tarpeeksi usein ?

25.04.2017
answer

Hei, tämä suodatin poistaa arseenin, sen ilmenemismuodota ja veden läpivirtausnopeudesta riippuen 30 - 90%. Jos tätä suodatinta käytetään ainoana Arseenin poistamiseksi, on tärkeää varmistua asennuksen jälkeen, vesianalyysillä, kuinka tehokkaasti se poistaa ja jatkossa riittoisuuden suhteen. Varmin tapa arseenin poistoon on käänteisosmoosi. Tätä tuotetta käytetään usein arseenin osalta asian tilaa kohentavana, joskin yleensä se myös riittää yksistäänkin.

25.04.2017