Product code: AQFE-XL

Price

95,00 €

inc. vat. 24.00 %

In store (219 pcs)


Iron removal cartridges

  • Available sizes: 10", 10"BB, 20"BB
  • Working temperature: 2°C - 40°C
  • Longevity: 3 - 6 months (depending on feed water quality).

Product code: AQFE-XL


If you want, you will get a notification about the answer to your question to your email address
question

Hei. Nyt, kun suodatin FCCFE20BB on korvattu tällä AQFE-XL suodattimella, niin uusi suodatin ei toimi, kuin yhden kuukauden, kun vanha kesti puoli vuotta. Meillä on 1µm kiintoainesuodatin ennen rauta - mangaanisuodatinta. Esisuodatin ei ole kuitenkaan nimeksikään likaantunut kuukauden aikana. Nyt näitä uusia AQFE-XL suodattimia on mennyt tosiaan kuukauden välein tukkoon ja veden paine laskee tämän tukkiutuvan suodattimen takia. Mistä tämä muutos johtuu? Veden paine meillä on 2,8-5,5 Bar.

02.12.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kuulostaisi, että rauta on vedessänne liuennessa muodossa, jolloin rauta menee 1µm suodattimen läpi ja hapettuu AQFE suodattimen sisällä. AQFE suodattimen sisällä on 5µm kiintoainesuodatus ennen kuin vesi tulee suodattimesta ulos. Rautasakka pakkautuu tähän ja näin ollen laskee verkostonpaineen. Yksi mitä voisi kokeilla, niin ottaa suodattimen pois paikoiltaan ja tekee suodattimelle vastavirtahuuhtelua. Toinen vaihtoehto olisi kokeilla toisen tyyppistä rauta - mangaanisuodatinta, jonka löydätte tuotekoodilla AQ052.

04.12.2020
question

Hei. FCCFE20BB suodatin on korvattu nyt tällä AQFE-XL suodattimella. Aikaisempi suodatin (FCCFE20BB) on käynyt sellaisenaan. Tässä uuden suodattimen tekstissä lukee, että vesi on esisuodatettava. Käykö tämä AQFE-XL-suodatin kuitenkin sellaisenaan? Itselläni on vain yksi kotelo, johon suodattimen pystyy laittamaan.

27.07.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Suodatin on sama, kuin FCCFE20BB. Mikäli vedessä on kiintoaineita tai mikäli humuksen määrä on koholla, niin on suositeltavaa asentaa esim. 1µm kiintoainesuodatin ennen rauta - mangaanisuodatinta. Mikäli vedessä on vain esim. rauta koholla, voidaan suodatin asentaa sellaisenaan, ilman kiintoainesuodatinta.

27.07.2020