Tuotekoodi: GLASS JUG RED

Hinta

39,50 €

sis. alv. 24

Saatavuus: In store


In store = Varastossa
In store = Toimitusaika noin 10 pv
In store = Kysy toimitusaika ennen tilausta

Lasinen juomakannu, joka puhdistaa juomaveden kätevästi ja huokeasti!

Tuote sisältää Dafi Classic suodattimen. Kannuun sopivat myös Dafi Aqua Balance pH+ suodatin (tuotekoodi PH) ja B100-15 suodatin (tuotekoodi B008)  

Suodattimen suositeltava vaihtoväli Dafi Aqua Balance pH+ ja Dafi Classic suodattimilla 150L ja BH100-15 suodattimella 170L 
Kannun koko 2 litraa, suodatetun veden määrä 1 litra.
Väri: valkoinen

Dafin lasinen juomakannu on tehty borosilikaattilasista, joka kestää korkeita lämpötilojen vaihteluita sekä kemikaaleja (standardi ISO 3585).
Kannussa on suodatinosassa laadukasta, ekologista muovia, joka on BPA-, ftalaatti ja seleenivapaa.

Led-ilmaisimella toimivan mittarin avulla vaihdat suodattimen aina ajallaan!

Led-ilmaisimella toimiva mittari kertoo suodattimen käyttöiän, joka on yksi kuukausi. Jos led-valo on sininen, suodattimessa on käyttökapasiteettia jäljellä. Viikkoa ennen vaihtoa valo muuttuu keltaiseksi. Kun valo vaihtuu punaiseksi, vaihda suodatin.

Saranalla toimiva läppä kannessa aukeaa automaattisesti veden painosta, jolloin läppää ei tarvitse poistaa täytettäessä.

Tuotekoodi: GLASS JUG RED


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei! Ostimme teidän lasikannullisen suodatinkannun ja onpa vesi maistunut hyvältä sen jälkeen! Haluaisimme tietää kuinka kannun laskuri käytännössä toimii? Laskeeko se täyttöaukon läpän liikettä ja väri muuttuu punaiseksi kun läppä on liikkunut ylös-alas 170 kertaa? Käytämme vettä hyvin paljon ja kannu ilmoittaa suodattimen vaihdosta jo alle kuukaudessa. Toinen kysymys on että voiko vettä turvallisesti suodattaa myös kauan sen jälkeen kun valo on muuttunut punaiseksi mutta että suodattimen ikä on kuitenkin alle kuukauden? Se vähän hämää kun kannussa on hyvin voimakas kehotus \"replace immediately\" (vaihda välittömästi). Eli väheneekö vain suodattimen teho sen jälkeen kun valo on punaisella ja sitä voi hyvin vielä käyttää sen jälkeen vai tulisiko suodatin todella vaihtaa heti sen jälkeen kun valo on punaisella (bakteerit tms.)?

04.11.2017
answer

Hei! Laskuri mittaa aikaa. Kun 1 kuukausi on kulunut, muuttuu väri punaiseksi ja on aika vaihtaa suodatin. Suodatustehon kannalta tärkeämpi on suodatetun veden määrä, kyseisen kannun B100-15-suodattimella 170L. Aikarajalla pyritään varmistamaan suodattimen mikrobiologinen erinomainen laatu.\nSenkin jälkeen se on yleensä vielä varmasti jonkin aikaa turvallista. 1 kk on valmistajan suositus. Esim. kannun seisominen huoneenlämmössä käytön aikana ja muut vastaavat asiat vaikuttavat myös aikaan. 1 kk kattaa ainakin varmuudella kaikenlaisen asianmukaisen käytön.

08.11.2017
question

Hei. Ostin Dafin kannun ja kun avasin mukana tulleen suodattimen pussin, suodattimen pinnalla oli kosteutta, näkyviä vesitippoja. Kuuluuko näin olla, onko ihan normaalia?

26.09.2017
answer

Hei. On normaalia. Suodattimet on esipesty tehtaalla, jolloin suodattimeen saattaa jäädä hiukan kostettua. Kylmällä kelillä vettä kondensoituu pussiin ja siitä on voinut tippua vettä suodattimen päälle.

27.09.2017
question

Hei! Ostin Dafin lasikannun Aqua Balance pH+ suodattimella 17.10. Käytän vain itse sitä, ja 150 L riittää n. 2,5 - 3 kk juomaveteen ja kahviin ym. Onko tutkittua tietoa, että tuleeko siihen bakteereja sinä aikana? Vielä ei ainakaan ole mitään huonoa makua siinä, kun sitä aioin kokeilla. En sitten ole varma, onko siinä silti jotakin epäterveellistä, vaikkei makua ole? Aika kalliiksi tulisi vaihtaa suodatin joka kuukausi. \nKiitos! Ystävällisin terveisin, Lisa Palola \nDafi Aqua Balance pH+ suodattimella

16.12.2015
answer

Hei, tutkimusten ja valmistajan mukaan sopiva ajallinen vaihtoväli, vaikka litrariittoisuus ei olisikaan täyttynyt, on 3 kuukautta. Näin varmistetaan tosiaan että vaikka suodatin seisoisi käyttämättömänä, ei siellä mikrobikasvustot ala missään olosuhteissa tai lämpötiloissa kasvaa.

17.12.2015

6,95 €

(sis. ALV 24%)

29,00 €

(sis. ALV 24%)

54,00 €

(sis. ALV 24%)