Tuotekoodi: GLASS JUG RED

Hinta

39,50 €

sis. alv. 24

Saatavuus: In store


In store = Varastossa
In store = Toimitusaika noin 10 pv
In store = Kysy toimitusaika ennen tilausta

Lasinen juomakannu, joka puhdistaa juomaveden kätevästi ja huokeasti!

Tuote sisältää Dafi Classic suodattimen. Kannuun sopivat myös Dafi Aqua Balance pH+ suodatin (tuotekoodi PH) ja B100-15 suodatin (tuotekoodi B008)  

Suodattimen suositeltava vaihtoväli Dafi Aqua Balance pH+ ja Dafi Classic suodattimilla 150L ja BH100-15 suodattimella 170L 
Kannun koko 2 litraa, suodatetun veden määrä 1 litra.
Väri: valkoinen

Dafin lasinen juomakannu on tehty borosilikaattilasista, joka kestää korkeita lämpötilojen vaihteluita sekä kemikaaleja (standardi ISO 3585).
Kannussa on suodatinosassa laadukasta, ekologista muovia, joka on BPA-, ftalaatti ja seleenivapaa.

Led-ilmaisimella toimivan mittarin avulla vaihdat suodattimen aina ajallaan!

Led-ilmaisimella toimiva mittari kertoo suodattimen käyttöiän. Jos led-valo on sininen, suodattimessa on käyttökapasiteettia jäljellä. Kun valo vaihtuu punaiseksi, vaihda suodatin.

Saranalla toimiva läppä kannessa aukeaa automaattisesti veden painosta, jolloin läppää ei tarvitse poistaa täytettäessä.

Tuotekoodi: GLASS JUG RED


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei! Ostin Dafin lasikannun Aqua Balance pH+ suodattimella 17.10. Käytän vain itse sitä, ja 150 L riittää n. 2,5 - 3 kk juomaveteen ja kahviin ym. Onko tutkittua tietoa, että tuleeko siihen bakteereja sinä aikana? Vielä ei ainakaan ole mitään huonoa makua siinä, kun sitä aioin kokeilla. En sitten ole varma, onko siinä silti jotakin epäterveellistä, vaikkei makua ole? Aika kalliiksi tulisi vaihtaa suodatin joka kuukausi. \nKiitos! Ystävällisin terveisin, Lisa Palola \nDafi Aqua Balance pH+ suodattimella

16.12.2015
answer

Hei, tutkimusten ja valmistajan mukaan sopiva ajallinen vaihtoväli, vaikka litrariittoisuus ei olisikaan täyttynyt, on 3 kuukautta. Näin varmistetaan tosiaan että vaikka suodatin seisoisi käyttämättömänä, ei siellä mikrobikasvustot ala missään olosuhteissa tai lämpötiloissa kasvaa.

17.12.2015

49,00 €

(sis. ALV 24%)

39,50 €

(sis. ALV 24%)

11,00 €

(sis. ALV 24%)