Tuotekoodi: LAB06

Hinta

59,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa


Bakteerit, koliformiset ja E-coli

Bakteerianalyysi kaivovesille ja luonnonvesille. Tämä analyysi ei sovellu klooratulle kunnallisvedelle. Jos haluat analysoida kunnallisveden bakteerit, soita asiakaspalveluumme. Sovi sopivan näytteenottopakkauksen noutamisesta ja näytteen tuomisesta Haukilahdenkadun toimipisteellemme.

Tuote sisätlää näytteidenottopakkauksen, jossa näytteiden lähetys laboratorioon on maksettuna sekä seuraavat määritykset:

  • Koliformiset
  • Escheria coli

Koliformiset ovat luonto- / maaperäisiä bakteereita ja niitä esiintyy avo- ja luonnonvesistöissä. Kaivoihin ne pääsevät tavallisimmin puutteellisen tai vaurioituneen tiivistyksen kautta, tai luonnollista reittiä maaperän kautta, jolloin kaivon korjaaminen tai desinfiontikin auttaa vain hetkellisesti. Koliformiset bakteerit esiintyvät yleensä kaivoissa humuksen yhteydessä, mutta eivät pienissä määrissä ole haitallisia ihmiselle, juotunakaan, mutta kertoo laadusta ja mahdollisesta vedenpuhdistustarpeesta.

E.coli on eläin- tai ihmisuloste peräinen bakteeri. Jos E.Colia löytyy vedestä on se saastunut.

Analyysin suorittaa AQVA Finland Oy:n vesilaboratorio, Haukilahdenkatu 4, 00550 Helsinki

Tuotekoodi: LAB06


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Meillä otetaan pesuvesi järvestä ja vesi tulee monen suodattimien läpi. Voiko näyteen ottaa sodattimien jälkeen ja mikä näytepakkaus?

08.05.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä on mahdollista ottaa suodatuksen jälkeen vesinäyte. Järvi- ja luonnonvesianalyysi löytyy tuotekoodilla LAB05.

09.05.2018