Tuotekoodi: LAB22

Hinta

79,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa


Bakteerianalyysi kaivovesille ja luonnonvesille. Tämä analyysi ei sovellu klooratulle kunnallisvedelle. Jos haluat analysoida kunnallisveden bakteerit, soita asiakaspalveluumme ja sovi sopivan näytteenottopakkauksen noutamisesta ja näytteen tuomisesta Haukilahdenkadun toimipisteellemme.

Pseudomonas on kasvuolosuhteiden suhteen vaatimaton: se vaatii kasvaakseen vain minimalistisesti ravintoa, pysyy hengissä vaihtelevissa lämpötiloissa (4–42 °C) ja on luonnostaan resistentti monille desinfektioaineille.

Pseudomonasta löytyy laajalti ympäristöstä, kuten uima-altaista, vesistöistä, ruoka-aineista, kosteilta alueilta ja sairaaloiden tai muiden laitosten lattioilta ja pinnoilta.

Pseudomonas aiheuttaa harvoin sairauksia terveillä henkilöillä, mutta se voi kolonisoida hengitysteiden ja ruuansulatuskanavan.

 

Tuotekoodi: LAB22


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei! Onko Pseudomonas-testiä mahdollista tehdä omalle ulkoporealtaalle? Allas on täytetty kunnan vesijohtovedellä ja allas puhdistetaan kloorilla.

22.11.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä on mahdollista. Teidän tulisi noutaa toimipisteestämme erillinen analyysipakkaus kyseistä analyysiä varten ja lisäksi vesinäyte tulisi toimittaa meille suoraan.

23.11.2020