Tuotekoodi: LAB22

Hinta

79,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa


Bakteerianalyysi, Pseudomonas aeruginosa

Mikrobiologinen tutkimus kaivo- ja luonnonvesille. Tämä analyysi ei sovellu klooratulle kunnallisvedelle. Jos haluat analysoida kunnallisveden bakteerit, soita asiakaspalveluumme ja sovi kunnallisvedelle sopivan näytteenottopakkauksen ja näytteen toimituksesta.

Pseudomonas aeruginosa -bakteeri on kasvuolosuhteiden suhteen vaatimaton: se vaatii kasvaakseen vain minimalistisesti ravintoa, pysyy hengissä vaihtelevissa lämpötiloissa (4–42 °C) ja on luonnostaan resistentti monille desinfektioaineille. P. aeruginosaa löytyy laajalti ympäristöstä, kuten uima-altaista, vesistöistä, ruoka-aineista, kosteilta alueilta ja sairaaloiden tai muiden laitosten lattioilta ja pinnoilta.

P. aeruginosa -bakteeri aiheuttaa harvoin sairauksia terveillä henkilöillä, mutta se voi kolonisoida hengitysteiden ja ruuansulatuskanavan.

Tuote sisältää näytteenottopakkauksen, jonka lähetys laboratorioon on ennalta maksettu, sekä selkeät näytteenotto-ohjeet.

Saat tulokset sähköpostiisi kahden viikon kuluessa näytteen saapumisesta laboratorioon.

Analyysi sisältää seuraavat tutkittavat ominaisuudet:

  • Pseudomonas aeruginosa

Tutkimusseloste sisältää lausunnon, joka laaditaan sosiaali- ja terveysministeriön asettamien raja-arvojen mukaisesti. Lausunto perustuu veden tutkittaviin ominaisuuksiin.

Tuotekoodi: LAB22


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei! Onko Pseudomonas-testiä mahdollista tehdä omalle ulkoporealtaalle? Allas on täytetty kunnan vesijohtovedellä ja allas puhdistetaan kloorilla.

22.11.2020
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä on mahdollista. Teidän tulisi noutaa toimipisteestämme erillinen analyysipakkaus kyseistä analyysiä varten ja lisäksi vesinäyte tulisi toimittaa meille suoraan.

23.11.2020