Tuotekoodi: LAB06

Hinta

59,00 €

sis. alv. 24.00 %

Varastossa


E. coli ja koliformiset bakteerit

Bakteerianalyysi kaivo- ja luonnonvesille, analyysi ei sovellu klooratulle kunnallisvedelle. Jos haluat analysoida kunnallisveden bakteerit, soita asiakaspalveluumme. Sovi sopivan näytteenottopakkauksen noutamisesta ja näytteen tuomisesta Haukilahdenkadun toimipisteellemme. 

Tuote sisältää näytteenottopakkauksen, jonka lähetys on ennalta maksettu laboratorioon.

 Sisältää seuraavat määritykset:

  • Escherichia coli
  • Koliformiset bakteerit

Koliformiset bakteerit esiintyvät ihmisten ja tasalämpöisten eläinten suolistossa. Näitä bakteereita käytetään veden ulosteperäisen saastumisen ilmentäjinä. Escherichia coli -bakteeria esiintyy yksinomaan ulosteessa, kun taas muut koliformiset bakteerit voivat lisääntyä myös maaperässä, pintavesissä sekä jätevesissä.

Koliformiset bakteerit sekä E. coli pääsevät kaivoihin puutteellisen tai vaurioituneen tiivistyksen kautta, jolloin kaivon korjaaminen tai desinfiointi auttaa vain hetkellisesti. Koliformiset bakteerit eivät ole haitallisia ihmiselle pienissä määrin juotuna, ne kuitenkin kertovat paljon veden laadusta sekä mahdollisesta vedenpuhdistustarpeesta.

Analyysin suorittaa AQVA Finland Oy:n vesilaboratorio, Haukilahdenkatu 4, 00550 Helsinki

Tuotekoodi: LAB06


Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Meillä otetaan pesuvesi järvestä ja vesi tulee monen suodattimien läpi. Voiko näyteen ottaa sodattimien jälkeen ja mikä näytepakkaus?

08.05.2018
answer

Hei ja kiitos kysymyksestänne. Kyllä on mahdollista ottaa suodatuksen jälkeen vesinäyte. Järvi- ja luonnonvesianalyysi löytyy tuotekoodilla LAB05.

09.05.2018