Tuotekoodi: B008

Hinta

5,50 €

sis. alv. 24

Saatavuus: In store


In store = Varastossa
In store = Toimitusaika noin 10 pv
In store = Kysy toimitusaika ennen tilausta

1kpl Ideal ja lasikannun vaihtosuodatin

Vedenpuhdistuskannun vaihtosuodatin Aktiivihiiltä ja inonvaihtomassaa sitoutettuna Aqualen kuitutekniikalla.

Vaihtosuodatin Aquaphorin Ideal ja lasisiin vedenpuhdistuskannuihin. Parantaa juomaveden makua sekä laatua. Poistaa vedestä epäpuhtaudet, kloorin, lyijyn, orgaaniset yhdisteet sekä muut hanavedessä mahdollisesti esiintyvät epäpuhtaudet.

Suodattimen suodatusmäärä 170L.

  • Aqualen-tekniikalla toimiva suodatin on tehokkaampi poistamaan raskasmetallit. Raskasmetalleilla on 800 kertaa suurempi affiniteetti Aqualenin ioninvaihtoyksiköissä kuin kalsiumilla ja magnesiumilla (tekevät vedestä kovaa). Suodatin tunnistaa ja poistaa raskasmetallit riippumatta veden kovuudesta, mihin perinteiset suodattimet eivät pysty.
  • Aqualen suodattimet ovat tehokkaampia bakteereita vastaan. Yllämainittujen metalli-ioneja poistavien ominaisuuksiensa johdosta, mukaan on saatu myös hopeaa.
  • Aqualenin käyttäminen yhdessä rakeisten absorbanttien, kuten hiilen, saa aikaan voimakkaan synergisen efektin. Tuloksena on suodatin, jonka ominaisuuksiin eivät pelkät sen komponentit yllä.

Tuotekoodi: B008


AQVAn omassa laboratoriossa testattu, poistaa:

- raudan noin 95 %,

- bakteerit,

- humusta,

- mangaanin,

- nitraatin,

- nitriitin,

- typen,

- kuparin,

- fosfaatin noin 45 %

Testattu keinotekoisesti tehdystä testivedestä, johon on lisätty sekä jätevettä että kemikaaleja. Tulokset ovat suuntaa antavia.

Saat halutessasi tiedon vastauksesta myös suoraan sähköpostiisi
question

Hei, Jos haluan lasiseen kannuunne suodattimen ,joka poistaa perusvarmasti raskasmetalleja sekä esim. lääkejäämiä (esim estrogeenijäljittelijät) juomavedestä, olisiko tämä suodatin oikea valinta?

30.08.2017
answer

Hei! Kyllä, tämä suodatin on kuvaamaanne tarkoitukseen hyvä. B100-5-suodatin (B006) on sama tuote runsaammalla massalla. Siksi sillä varustettu kannu sopii vielä hieman paremmin tarkoitukseen. Esim. valkoinen Provance-kannu (B057) on varustettu kyseisellä suodattimella. \nKokoa olennaisempaa on kuitenkin valita B100-15 tai B100-5-suodatin, koska se on moniin markkinoilla oleviin kannusuodattimiin nähden puhdistusteholtaan ylivoimainen.

30.08.2017
question

Hei, sisältääkö suodatin tai dafi lasikannun muoviosat bpa-, bps-, tai bpf-aineita tai muita erityistä huolta aiheuttavia aineita (reach asetus)? Onko turvallista juottaa tällä suodattimella suodatettua vettä vauvalle ja käyttää vauvalle ruuan laitossa?

29.08.2017
answer

Hei, tuote ja sen materiaalit on tutkittu ja kehitetty elintarvikekäyttöön EU:n alueella. Materiaalien täten ollen REACH-asetuksen piirissä. \n\nTuote on tarkoitettu kunnallisen vesijohtiveden laadun parantamiseen ja puhdistamiseen. Suodatin sisältää yleisesti käytettyjä ja turvallisiksi havaittuja puhdistusmassoja, kuten aktiivihiiltä.

01.09.2017
question

Hei minulla sininen glas juh lasikannu ja tarvitsen uusia sudattimia siihen.\nMikä on oikea? Ja varmuudeksi kysyn eihän haittaa kun kannun läppä on hävinnyt? Että se toimii myös näin?

21.08.2017
answer

Hei! Oikea suodatin on B100-15. Linkki tuotteeseen: https://www.aqva.fi/index.php?module=ekauppa&type=2&product=B008 . Suodatin toimii samalla tavalla riippumatta kannun läpästä tai litralaskurista.

21.08.2017
question

Hei, miten käytetyn suodattimen voi hävittää ympäristöä mahdollisimman vähän rasittaen?

03.08.2017
answer

Hei! Avatkaa suodatin esimerkiksi veitsellä. Kaatakaa suodattimen sisällä oleva massa sekajätteeseen. Sitten kuoret voi laittaa muovikeräykseen. Kiitos!

07.08.2017
question

Hei, mitä eroa on tällä ja PH Aquabalanse pH+ suodattimella? Kuinka osaan valita itselleni sopivimman?

05.05.2017
answer

Hei, tämä suodatin on puhdistusteholtaan huippuluokkaa, mutte ei nosta pH arvoa lainkaan. Aquabalance pH+ suodatin taas on kehitetty pääasiassa pH arvon nostamiseen, jolloin puhdistusteho ei ole aivan niin hyvä, mutta riittävä esimerkiksi kloorin ja tiettyjen metallien poistamiseen.

11.05.2017
question

Hei, poistaako tämä fluoridin vedestä?

01.02.2017
answer

Hei, tämä tuote ei poista Fluoridia vedestä, se poistuu vain käänteisosmoosilla, joista meillä löytyy useita eri tuotteita, eri tyyppisiin ja määrällisiin tarpeisiin.

02.02.2017

39,50 €

(sis. ALV 24%)

6,95 €

(sis. ALV 24%)

49,50 €

(sis. ALV 24%)

Määräalennukset

Kun ostat vähintään 4,00 kpl, tuotteen hinta on 4,72 €

Kun ostat vähintään 8,00 kpl, tuotteen hinta on 4,49 €